ik ben best wel goed geholpen
Er waren een paar kleine problemen maar die zijn in overleg met het belteam heel goed opgelost
16 November 2022
Review overzicht
16 November 2022
Mat
Grashoek
Zeer vriendelijke mensen, denken met je mee. En wat ze beloven doen zij direct! Niets is te veel of te moeilijk, erg begripvol en service gericht. Super!
14 November 2022
Frits
Maasbracht
Alles prima en goed te regelen alleen het akkoord heeft wel wat langer op zich laten wachten waardoor het gehele proces bijna 2 weken in beslag nam.
14 November 2022
Ruud
Zoelen
Snel en makkelijk contact via de aap op de site.
8 November 2022
iwan
Emmeloord
Snel en persoonlijk
3 November 2022
Linda
Kerkrade
Heel fijn en met geduld en inzet geholpen ..top
2 November 2022
Ed
Ridderkerk
In één woord SUPER ze doen er alles aan om je te helpen. Vriendelijke mensen en nogmaals deze mensen zijn er om je te helpen.
1 November 2022
Yvon
Schoonebeek
Arranged quickly and professionally. Recommended!
25 October 2022
Joanna
ROTTERDAM
Mensen worden gemotiveerd als ze doel van in dit verband te verstrekken informatie begrijpen.Die invalshoek kan echt verbeterd worden .
5 October 2022
Ruud van Neure
Castricum
Alles komt goed, als je de juiste gegevens hebt
5 October 2022
Geert
Scheemda
Vriendelijk,duidelijk,goede terug koppeling,snelle afhandeling.
30 September 2022
Ag Tolkamp
Winterswijk
21 September 2022
S
Apeldoorn
In 1e instantie was er een foutje opgetreden met een verkeerd bedrag ingegeven ,maar dat is netjes opgelost en meedenkend hoe dit het beste te doen, regelmatig mij op de hoogte gehouden gewoon TOP
19 September 2022
Hans
Meijerijstad
Had in het begin wat problemen door een andere maatschapij maar zo goed en rustig te woord gestaan hoe vaak ik ook belde en soms huilend omdat de andere instantie niet wilde mee werken maar uiteindelijk toch gelukt
19 September 2022
TAMARA Ruben
's-Gravenhage
het is heel simpel om met de juiste documenten zelfs als flexwerker een lening te verkrijgen
14 September 2022
Johan
amersfoort
De klant is echt klant, alles proberen om het te regelen.
6 September 2022
Jan
Apeldoorn
De mensen hebben veel geduld daar ben ik heel erg blij mee
5 September 2022
Gerrit Cornelis
Capelle aan den IJssel
Ze hebben vanaf dag 1 mijn telefoontjes opgepikt en duidelijk uitgelegd wat de toestand was van mijn aanvraag. Enorm lieve medewerkers die elke keer meeleven toonden. Ik heb om de dag gebeld en nooit was er irritatie bij wie dan ook. Geen lange wachttijden bij de telefoon, duidelijke dashboard, makkelijk uploaden. Echt een goed team en duidelijke werkwijze! Nogmaals, bedankt!
3 September 2022
M.
Zaandam
Snelle terugkoppeling, duidelijke communicatie, snelle afhandeling!
1 September 2022
Charlotte
Rhenen
Snelle afhandeling van de lening en ook snelle reactie op vragen
29 August 2022
Reineke Mooijekind
HAARLEM
Als je vragen heb staan ze altijd klaar voor je vragen. Snel afgewikkeld lening en je krijgt veel tips hoe minder je rente wilt betalen.
19 August 2022
Sadet
Haarlem
Mijn ervaring is dat jullie mensenbloed kunnen in scharen vriendelijk blijven aan de telefoon.. gedaan of hebben .. hartelijk dank voor uw medewerking Flora
18 August 2022
Flora
Vlissingen
Na het indienen van de documenten binnen 24 uur bericht. Top.
17 August 2022
Paul Maigret
Nijmegen
Professioneel, duidelijk, snel, vriendelijk,overzichtelijk, behulpzaam! En nog meer! Bedankt voor alles!
15 August 2022
Marc