Filters

8

Top service en kwaliteit

Ben zeer tevreden over de website! Snel, vakkundig en naar wens opgeleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ik werk al enige tijd samen met Webdirection en daar ben ik heel tevreden over. Ze leveren websites op wensen en behoeften en streven altijd naar perfectie. Ze hebben veel ervaring in het vak en zijn altijd goed bereikbaar voor vragen/advies. Een fijne samenwerking!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeker aan te bevelen!

Nick weet met zijn technische kennis en klantvriendelijkheid voor elke wens altijd snel een goede oplossing te vinden. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de geleverde kwaliteit!

  • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden over de websites

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Webdirection in Rotterdam voor het maken van meerdere websites. Vanaf het allereerste contact tot de oplevering van de websites was de communicatie uitstekend. Wat me het meest aansprak, was de professionaliteit van het bureau. Ze namen de tijd om mijn bedrijf te begrijpen en creëerden websites die niet alleen visueel aantrekkelijk waren, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. De ontwerpen waren modern, responsief en pasten perfect bij de identiteit van mijn bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
10

Great vibes! Heel betrokken en snel. Mooi overzichtelijk design

Samen met Christian goede flow. Ze houden persoonlijk contact, reageren snel en denken met je mee. Je voelt echt de drive bij ze om van jouw site een succes te maken. Mooi design. Heel overzichtelijk en stijlvol.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede input en luisterend oor

Voor diverse webdiensten aangeklopt bij Webdirection. Nick geeft goede input en luistert ook goed naar feedback en je eigen wensen. Ze hebben ervaring in SEO, Ads, webdesign, etc. Echt het totaalpakket tegen goede prijzen, ook voor de kleine ondernemer.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!!!!

Uiterst betrouwbaar!!!

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Leveren een goede service, resultaatgericht en flexibel inzetbaar!

  • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat we wilde voor een schappelijke prijs

Voor onze basketbalvereniging moest een nieuwe website komen. We wisten we ongeveer wat we wilde hebben, maar waren nog wel zoekende. Webdirection heeft ons uitstekend geholpen om onze ideeen om te zetten in een prachtige website. We krijgen er regelmatig complimenten over. Ook na oplevering waren er nog verschillende aanpassingen nodig. Deze werden zonder gedoe snel verwerkt. Goede service voor een goede prijs. We kunnen Webdireaction aan iedereen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende & betaalbare website

Onlangs een website laten maken door de mannen van Webdirection voor een bedrijf in de omgeving van Rotterdam. Erg tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader voor anderen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, komen gemaakte afspraken snel en goed na.

x

  • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking en daadwerkelijk resultaat

Webdirection heeft de website aanzienlijk verbeterd door middel van diverse SEO diensten. Voorheen was mijn website slecht vindbaar in Google, maar nu is de website zichtbaar op meerdere zoekwoorden, waar wij op gevonden willen worden. Al met al een mooie groei in het organische verkeer. Ik beveel Webdirection van harte aan voor diverse SEO diensten.

  • Aanbevelen? Ja
9

Top bureau voor webdesign in regio Rotterdam!

Ik werk vaak samen met Webdirection in Rotterdam en ik ben echt onder de indruk van hun professionaliteit en deskundigheid. Webdirection is gespecialiseerd in het leveren van WordPress-websites, die volledig aansluit bij de behoeften van klanten. Maatwerk (gebaseerd op jouw huisstijl) wordt standaard geleverd. Zeker een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over onze samenwerking

Ben zeer tevreden met de diensten van Webdirection. Sinds ik met hen samenwerk, heb ik mijn bedrijf online zien groeien. De resultaten spreken voor zich. Dankzij hun inspanningen heb ik een aanzienlijke toename gezien in websiteverkeer, conversies en uiteindelijk mijn omzet. Ze hebben mijn online aanwezigheid echt naar een hoger niveau getild en hebben me geholpen om mijn doelgroep effectiever te bereiken. Ik kan Webdirection dan ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel en effectief online marketing bureau. Ze hebben bewezen dat ze resultaten leveren en ik kijk uit naar de verdere samenwerking

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Goed geholpen met de SEO goeie resultaten uitgehaald.

  • Aanbevelen? Ja
8

Snel, klantvriendelijk en creatief.

Webdirection werkt snel en denkt mee. De tweede site alweer... Prima prijzen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Luistert goed naar jouw wensen

Hele goede ervaring gehad met Webdirection. Ik ben gestart als voedings- en lifestyle coach en Nick heeft de geweldige website gemaakt www.healthwaythere.nl Hij luisterde goed naar mijn wensen en ging daar snel mee aan de slag. Er was een goede klik, en de communicatie verliep vlot. Zijn professionaliteit heeft er voor gezorgd dat er een mooie website in de lucht is waar ik heel blij mee ben.

  • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwen

Ik zocht iemand om mijn website te maken, daar in was de keuze groot, maar dat maakte het ook lastig. Ik ben zo blij dat ik voor Nick heb gekozen. Prijs en de website verhouding is uitstekend, zijn werk maar vooral luisterende oor wat jij graag wilt, heeft Nick in mijn Website neergezet. Ik ben zo blij ermee, de wijze waarop Nick werkt is heel fijn en betrouwbaar en daarom had ik de vertrouwen dat het een mooie website wordt. De resultaat is super en ben heel erg blij mee. Ik raad iedereen aan als je interesse hebt om bij Nick je website te laten maken. Ajshe Ahmetaj Hoxhaj

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en website

Prettige samenwerking en ben erg tevreden over mijn website

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk verricht !!!

Na ons verzoek om informatie en bespreking daarna, is ons binnen 1,5e week een uitgewerkte opzet van onze website gepresenteerd. Na enkele kleine aanpassingen was de website " on line ". onze ervaring is dat Webdirection uitstekend, deskundig en professioneel werk levert. Meerle Administratie & Fiscaaladvies BV Rotterdam

  • Aanbevelen? Ja
10

Webdesign van top kwaliteit!

Ik heb afgelopen maand een nieuwe website laten maken door Webdirection. Nick hanteert een fijne, persoonlijke werkwijze en luisterde goed naar mijn wensen en eisen. Hoge kwaliteit tegen leuke tarieven. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedere ondernemer!

  • Aanbevelen? Ja
8

Nick van Webdirection doet wat hij belooft.

Vanaf het eerste contact heeft Webdirection snel en adequaat gereageerd. De enige vertraging is door ons (opdrachtgever/klant) veroorzaakt. Wij zijn een stichting, waarin het niet eenvoudig een eenduidig wensenprogramma op te stellen. Erg fijn dat Nick met veel verschillende wensen rekening wist te houden, zodat iedereen tevreden is met het uiteindelijke resultaat. Ik beveel Webdirection aan elke organisatie die een webbouwer zoekt die snel werkt en wensen weet te vertalen naar creatieve vormgegeven en goed vindbare informatie.

  • Aanbevelen? Ja
10

Aardig en snel

Een hele aardige jongen en levert snel werk. Ook is hij makkelijk in de omgang en denkt goed mee

  • Aanbevelen? Ja
10

Positief

Veel kennis. Reageert snel. Goede partner. Flexibel inzetbaar

  • Aanbevelen? Ja
9

Prettige samenwerking

Nick heeft ons goed geholpen onze visie te vertalen naar onze nieuwe website, hij reageert snel op vragen en is een leuke vent om mee samen te werken. Ook onze marketing hebben wij uitbesteed aan Nick, en ook daar geeft hij goeie raad in. Kort gezegd Nick is een aanwinst voor ons geweest, omdat hij weet waar hij over praat.

  • Aanbevelen? Ja

Over Webdirection

Webdesign Rotterdam | Onze kracht is het bouwen van professionele websites, webshops en webapplicaties. Dit doen wij met unieke creatieve oplossingen, vooruitstrevende technologieën, tegen eerlijke prijzen. Webdirection is gevestigd in hartje Rotterdam. Onze specialisatie: WordPress websites, WooCommerce webshops en het adverteren in Google.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.