Goede behandeling

Is gegaan zoals ik verwacht had.

Een zeer vriendelijke, pijnloze, professionele behandeling

Ik werd door zowel receptioniste als handelaarster vriendelijk ontvangen. Handelaarsters behandeling verliep, zoals altijd, pijnloos. Er werd goed uitgelegd wat gedaan werd.

altijd goed geweest, maar laatste tijd minder

Ik ben heel lang patient geweest bij de tandarts en mondhygieniste, maar ben nu bij een andere tandarts. De laatste jaren waren er veel buitenlandse tandartsen die niet goed nederlands spraken. Dat vond ik lastig en ook vaak een andere tandarts. Ik ben nog wel bij de mondhygieniste, dat is nog prima. Mijn man is ook patient bij jullie, maakt alleen gebruik van de mondhygieniste en die is daar tevreden over.

Vakbekwaam personeel

Klant vriendelijk, altijd bereid tot oplossingen in wederzijds overleg. Vriendelijke vakmensen.

Fijne tandarts goed contact en behandelingen

Smelled service als het urgent is

Deskundige en vriendelijke behandeling

Kom er al jaren en wordt steeds goed geholpen

Na jaren nog steeds een tevreden klant

Al jaren kom ik hier en na al die jaren nog steeds tevreden.

Prima tandarts

Ik en ook mijn jonge kinderen van 4 en 6 zijn erg tevreden. Onze tandarts is rustig, duidelijk en vriendelijk en ze gaat heel goed om met mijn jonge kinderen.

Jaren tevreden klant

Ik vind de receptionistes geduldig en behulpzaam, de mondhygiënisten luisteren naar je wensen en houden daar rekening mee. Diverse tandartsen gehad dus daar kan ik weinig over zeggen, behalve dat ik altijd goed ben geholpen.

ben al 37 jaar een heel tevreden klant

altijd een vriendelijke ontvangst en gelukkig geen erg lange wachttijden; bij de mondhygiënisten overigens nog nooit langer dan een paar minuten hoeven wachten . dus prima service

Ik ben erg tevreden.

Ik ben erg tevreden.

Prettige en vertrouwengevende omgeving

Laugeman is nu ruim 30 jaar onze tandarts en al die tijd zijn we correct en prettig behandeld en is er altijd goed gecommuniceerd over de uit te voeren behandelingen.

Je wordt steeds op een vriendelijke manier ontvangen en geholpen

Ik kom al heel wat jaren op de praktijk, bij de mondhygiëniste als bij de tandarts

Tandarts en mondhygiëniste kan ik aanbevelen aan andere mensen. Klantvriendelijk. Er werd nog al eens gewisseld met tandartsen. Ik vind het niet prettig als ik steeds een andere heb. Momenteel valt dat mee.

Prima geholpen

Goed en netjes geholpen alleen jammer dat de factuur niet meer naar de verzekering gaat maar direct naar de klant (die dan zelf moet declareren).

rustige praktijk. Vriendelijke en deskundige baliepersoneel. Behandelmoment in overleg

zeer prettige en deskundige tandartsen

sinds Simone er is , ben ik dik tevreden.

er zijn teveel wisselingen in de praktijk , ik hoop dat Simone heel lang blijft .Ben absoluut heel dik tevreden met haar.

Altijd goed

Wordt altijd heel goed geholpen

is prima

ik ben al zolang klant. Als ik niet tevreden zou zijn had ik al een andere tandarts gezocht,

Vriendelijke, deskundige en servicegerichte praktijk

Ik ben altijd heel deskundig en betrokken geholpen door alle medewerkers van de praktijk. Er is veel flexibiliteit in het maken van afspraken. Enige nadeel is het toch wel frequent wisselen van tandarts, wat toch altijd weer enige gewenning vraagt.

al jarenlang zeer tevreden

in alle opzichten zeer tevreden over informatie, behandeling, planning en benadering langdurig ervaring met deze praktijk ( 1977?)

Zeer goede vakbekwame behandeling

Is duidelijk genoeg omschreven.