Ik heb een fijne samenwerking gehad en alles is ook soepel verlopen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 140 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de persoonlijke aanpak en duidelijke uitleg. Ze beschrijven een soepele en efficiënte afhandeling met regelmatige updates en deskundig advies. De dienstverlening wordt als professioneel, betrouwbaar en aangenaam om mee samen te werken gezien.
Ik heb een fijne samenwerking gehad en alles is ook soepel verlopen
10 July 2020
Wafae
Utrecht
Wafae house of fashion
Johan Westra heeft mij geadviseerd, en mede mogelijk gemaakt dat ik mijn eigen bedrijfspand in april 2020 kon kopen. Ik ben vanaf het begin ( de aanvraag ) tot het aan het eind ( de overdracht ) compleet ontzorgt. Goede service, goede adviezen en goede communicatie. Een zeer grote aanrader! Dankjewel Johan Westra. Mijn droom is uitgekomen. Vriendelijke groet, KJ Tijtsma Glasbedrijf Zuidwesthoek. Workum.
16 June 2020
9 June 2020
Willem
Leeuwardenq
Adema Vastgoed
Eijgenfinance heeft mij snel en doeltreffend geadviseerd en geholpen bij het genereren van financiele middelen om ons bedrijf voort te kunnen zetten !
7 June 2020
Steven
Brander Bouw bv.
. Betrouwbaar !
24 May 2020
Pinhas
Amstelveen
P R plus holding bv
Zodra je je wens kenbaar hebt gemaakt, wordt er snel gereageerd en op professionele wijze hiernaar gekeken. Vervolgens wordt het plan met je besproken en uitgevoerd.
10 May 2020
Chris
Leek
Van der Veen Containers
Wij werden goed geholpen, doelgericht en efficiënt. Ook hebben we de grote betrokkenheid bij ons project als heel prettig ervaren!
9 May 2020
floris
heerenveen
Dhr. E. van der Berg heeft het financieringstraject bij ons begeleid. Hierdoor hebben we een substantiële besparing op kosten gekregen onder zeer goede voorwaarden. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop er werd gecommuniceerd onderling en met de andere partijen. Onze ervaring met Eigenfinance is dat ze kennis van zaken hebben.
8 May 2020
Herman
Gorredijk
De Vries Interieur Metaal
Idem
Bart
Heerenveen
FTCH vastgoed
Uitgenodigd op kantoor in Leeuwarden,goede onderbouwing qua kreditering. De heren hebben mij een goed krediet aangeboden,daardoor geen opstart problemen. Raad iedereen aan om contact op te nemen met Eijgenfinance als ze starter zijn.
Wiebe
Groningen
Oosterhuis Financieel Advies
financiering gekregen dus top.
wilko
heerenveen
fit20
Prima onderbouwing met een duidelijke strategie.
Doeke
Joure
JD engineers BV
Voor ons bedrijf StudentStay BV hebben we een aantal financieringen geregeld via Franke en Johan. Onder andere voor Geldvoorelkaar, NIBC en RNHB. Het is altijd leuk werken met deze creatieve mannen die altijd met je meedenken en goed advies geven. Ben je op zoek naar een adres voor het financieren van vastgoed dan is dit "the place to be".
Hessel
StudentStay BV
Persoonlijke benadering, geen kille bank-benadering.
5 May 2020
Jacob.
Amsterdam
Twirre Plan BV
We hebben al heel wat zaken en projecten met Eijgen gedaan en allemaal naar tevredenheid .Alle projecten zijn uiteindelijk geslaagd. Er is sprake van wederzijds vertrouwen en samenwerking.
1 May 2020
H.F Sinnema
Dronryp
Fidesta zorgfranchise/ Idesta
Wij zijn zeer tevreden over Eijgenfinance. We zijn vriendelijk te woord gestaan, alles is duidelijk uitgelegd en alles werd bij ons zeer snel geregeld. Zo doorgaan!
1 May 2020
Theo
Winsum
Sybshop
Degelijk advies van onafhankelijke, ervaren mensen. Goeie koppeling met de juiste partij.
30 April 2020
René
Mulder Keukens
Hele goede service en enorm betrokken. Ze zoeken de best passende oplossing voor je bedrijf en perfect advies.
Martine
Stadscafe de Notaris
Contact met Franke is prettig. Hij denkt in mogelijkheden. Dit ervaren klanten als prettig.
Berend
Dokkum
Ik heb al enige tijd goede contacten met Eijgen Finance. Met name Franke Twerda. Franke weet waarover hij praat en ziet de kansen en brede belangen goed. Hij weet wat een ondernemer nodig heeft en zoekt daarbij de meest passende oplossing. Zeker een aanrader en werkt veel plezieriger dan de grote banken.
R. Schmidt
Leeuwarden
Zodra ik een zaak voorleg aan Eigenfinance wordt er snel geschakeld met relatie en/of betrokken partijen. Door een zeer ruime keus aan geldverstrekkers in combinatie met een grote dosis creativiteit en sterk netwerk, worden prima financieringsconstructies samengesteld, tegen prima rente- en hypotheekvoorwaarden.
Gooitzen
Leeuwarden
Nestr Smart Finance werkt graag samen met de adviseurs van Eijgen Finance. Kundige correcte personen die goede financieringsaanvragen bij ons indienen.
Nestr Smart Finance
Hoofddorp
De afgelopen periode heb ik vanuit meerdere zakelijke perspectieven ondersteuning gehad van Eijgen Finance. De mannen ondernemen met je mee, zijn accuraat en komen ook met oplossingen zowel binnen als buiten gebaande paden. Persoonlijk beveel ik Eijgen graag aan als financieringspartner, zowel voor financieringsvraagstukken binnen ondernemingen als voor financieringsvraagstukken betreffende vastgoed.
Laurens Snoek
Leeuwarden
Doe al jaren naar tevredenheid zaken met Eijgenfinance. Stuur ook klanten door en dat gaat altijd goed.
Johan
Franeker
Met het team van Eijgen Finance Leeuwarden heb sinds voorjaar 2019 intensief contact . Daarbij gaat het met name om de verstrekking van kortlopende vastgoedleningen . Hierbij zijn de kennis van zaken , gecombineerd met betrokkenheid en het grote netwerk de basis voor het effectief kunnen handelen .
Anne van Vaals
Berltsum
Eijgen finance is opgericht in 2014 en is een onafhankelijk intermediair in MKB-financieringen en vastgoedhypotheken.
Onze adviseurs zitten verspreid over het hele land en adviseren en bemiddelen voor ondernemers en vastgoedbeleggers bij hun financieringsvraagstukken. Eijgen heeft een netwerk van meer dan 90 geldverstrekkers.
www.eijgenfinance.nl
Sophialaan 1A