Filters

10

top geregeld en prettig gewerkt met Tonny van Dijk van Eijgenfinance Lunteren

Tonny is een plezierig persoon in de omgang. Komt zijn afspraken zeer nauwkeurig na en houdt de voortgang van het proces precies in de gaten. Na de transactie belt hij ook nog even om te feliciteren. Ik zou iedereen aanraden om met Tonny contact op te nemen voor zijn of haar financieringsvraagstuk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie, betrouwbaar en snelle en correcte afhandeling

Na het eerste telefoontje naar Eijgen Finance kregen we al de indruk dat we te maken hadden met een degelijke organisatie. Ze gingen meteen voor ons aan de slag om een herfinanciering van een lening rond te krijgen, die bij de reguliere bank niet werd voortgezet. En dat is gelukt. Het hele proces waarbij gezocht is naar financiering tot en met tekenen van de contracten duurde ongeveer twee maanden. De communicatie over de kosten en de voorwaarden waren steeds duidelijk zonder verrassingen achteraf. We hadden een fijne contactpersoon die al onze vragen beantwoordde. Eijgen Finance schakelde wel weer een andere partij in waardoor je met meer organisaties te maken had en verschillende contracten, maar dat is allemaal goed verlopen. We zijn, ondanks alle extra kosten die dit proces nu een keer met zich meebrengt, erg tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Het contact met Tonny van Dijk verliep zeer goed. De kennis, het snelle regelen en vooral de terugkoppelingen heb ik als heel prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam, meedenkend en ondernemend.

Erg plezant onderhoud, goed te bereiken en geen 9 tot 5 mentaliteit. Mocht er weer iets op ons pad komen, zullen we zeker contact opnemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super aardig en behulpzaam ben ik geholpen. Gelukkig want dat had ik nodig

 • Aanbevelen? Ja
10

Rene van Schajik was excelent

Via Eijgen finance kwam in contact met Rene van Schajik. Hieronder mijn ervaring met Rene van Schajik: Ik heb er geen woorden, alleen maar lof over René. Wat een geweldig man, geduldig een echte expert. René belde na kantoor tijd mij terug en zelfs in de avond om 21:30 kon ik Rene bellen. In de weekenden zaterdag of zondag kon ik gewoon René bellen. Rene kwam al zijn afspraken na, het hele proces liep snel en vlekkeloos. Communicatie met Rene was top. Majestueus ik kom woorden tekort, René heeft mij geweldig goed geholpen. Die man is geen goud maar een zeldzame diamant, waar vindt je nog zulke goede mensen. René is the man of the year.

 • Aanbevelen? Ja
10

super goed en betrouwbaar .

goed communicatie , snel, betrouwbaar en vriendelijk .

 • Aanbevelen? Ja
9

Eijgen Finance heeft mij goed begeleid in het traject voor de financiering van mijn bedrijfspand.

Goede ervaring met dit bedrijf, steeds met dezelfde persoon contact gehad en goed bereikbaar. Zou Eijgen Finance wel aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en duidelijke service, bedankt!

Eijgen finance staat klaar voor de klant, prettige samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en helpen je overal bij

Professioneel, komen afspraken na en een snelle hypotheek geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima!

Prima ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Eijen Finance denkt goed mee in oplossingen voor financieringen! Aanrader voor iedereen die een financiering nodig heeft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Efficient en goed

Ik ben goed geholpen door Alex en Franke. Proaktief, meedenkend en resultaatgericht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eijgen finance; betrokken experts waar je echt wat aan hebt!

Wanneer je zaken doet met Franke Twerda, en collega's, dan valt je al snel op dat je altijd goed op de hoogte bent van de stand van je dossier. Bij financieringsaanvragen wordt pro-actief met je meegedacht, en je kan altijd rekenen op eerlijke feedback op je plannen. Bij Franke kan je terecht wanneer je op zoek bent naar iemand die snel en effectief handelt en jou belangen goed zal behartigen bij financieringsaanvragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht en snel!

Mijn ervaring met Eijgenfinance is heel goed. De adviseur die ons meestal helpt is erg proactief, optimaliseert de financieringsmogelijkheden en is snel in zijn communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Korte lijnen en top geregeld.

Via een kennis ben ik bij Eijgen Finance terecht gekomen voor de financiering van vastgoed. Het contact met Franke is super en transparant en hij probeert alles voor je te regelen! Super blij dat ik deze stap genomen heb na het moeizame traject bij een bank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Resultaatgericht!

Wij hebben recent meerdere vastgoedfinancieringen via Eigen Finance Leeuwarden geregeld tot tevredenheid. Er is aandacht voor de klant en ze reageren goed op vragen etc. Ook is er een kritische blik op de taxatierapporten die zijn aangeleverd en er wordt gezocht naar oplossingen als een rapport niet oplevert wat we ervan hebben verwacht. Resultaatgericht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend advies voor beginnende investeerders

Via een kennis hebben wij de naam van Franke doorgekregen om ons te adviseren in een financiering voor beleggings objecten. Wij zijn zeer tevreden over het advies en de snelheid van afwikkeling, dit was voor ons belangrijk aangezien wij de overdracht nog in 2020 wilden laten plaatsvinden. Wij zullen zonder twijfel nogmaals gebruik maken van de diensten van Eijgen Finance, Franke Twerda.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Zij vonden oplossingen waar andere aanbieders die niet vonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig contact, zeer goede antwoorden op financieringsvragen

Korte lijnen met hypotheekadviseur. Prettig contact, begrijpelijke taal, snel schakelen en denken in oplossingen staan daarin centraal. Eijgen Finance beschikt over een groot netwerk van hypotheekverstrekkers waardoor er veel mogelijk is. Zeker een aanbeveling voor de vastgoedbelegger die een financieringsoplossing zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Het team van Eijgen Finance heeft ons prettig, kundig en efficiënt geholpen met enerzijds een herfinanciering en een nieuwe financiering van enkele vastgoed objecten. Handelen snel en professioneel. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele Eijgenfinance bedrijf!

Via Frank Twerda een financiering afgesloten. Snel, vakkundig, makkelijk in omgang en snelle oplossing voor last minute transacties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klant- en doelgericht

Eijgen Finance is klant- en doelgericht. Korte lijntjes, duidelijke communicatie en denken pro-actief mee m.b.t. de mogelijkheden. Toppers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Franke Twerda en zijn team creëren snel en deskundig financieringsmogelijkheden in situaties waar de reguliere grootbanken afhaken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokkenheid

Eijgen Finance is voor ons als businesspartner een fijne partij om mee samen te werken. Ze snappen de markt van verhuurd onroerend goed en zijn goed op de hoogte van de marktontwikkelingen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Eijgenfinance

Eijgen finance is opgericht in 2014 en is een onafhankelijk intermediair in MKB-financieringen en vastgoedhypotheken. Onze adviseurs zitten verspreid over het hele land en adviseren en bemiddelen voor ondernemers en vastgoedbeleggers bij hun financieringsvraagstukken. Eijgen heeft een netwerk van meer dan 90 geldverstrekkers. www.eijgenfinance.nl

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd