Zeer tevreden over de planning en het product, en fijne samenwerking

super geregeld!

Niks op aan te merken!

meedenkend en goed advies

Chargeup was van het begin af zeer accuraat, goed meedenkend , snelle levering en vakbekwame medewerkers. Alles in 1 dag klaar . In een woord geweldig

goede en leuke begripvolle benadering

Het contact vooraf verloopt goed en correct, men denkt mee en zorgt voor een prettige en vlotte afhandeling van alle zaken die er bij komen kijken zoals aanpassing van de meterkast. Goede ervaring met dit bedrijf en zal ze zeker aanbevelen in prijs, kwaliteit en uitvoering.

Hardwerkend, meedenkend, oplossingsgericht en gericht op de wensen van de klant!

Hardwerkend, meedenkend, oplossingsgericht, netjes en gericht op de wensen van de klant! Een zeer prettige samenwerking met prachtig resultaat, bedankt Jan!

goede informatie en correct geplaatst

goede informatie en correct geplaatst

Enkele maanden geleden had ik offerte gevraagd, nu ligt alles op mijn dak. Binnen heeft men ook alles zeer mooi afgewerkt.

Zeer geslaagde installatie

Alles duidelijk van tevoren via een offerte gekregen. Voordat de installatie plaatsvond is er nog een bezoek aan huis geweest om de situatie ter plekke te bekijken. Op de dag van de installatie regende het enorm maar de heren werkten keihard door om de klus af te krijgen. Enorm tevreden over de werkwijze en de installatie

Perfect!

Alles correct uitgevoerd. Afwerking boven verwachting. Sympathieke mensen met verstand van zaken.

Zeer tevreden.

Uitstekende transparante offerte compleet met alle data sheets van de panelen en omvormer. Snelle levering en installatie. Goede aftersales services. Kortom zeer tevreden.

Zeer tevreden! Van offerte tot plaatsing zonnepanelen. Goede informatievoorziening via email. Nazorg ook prima. Zeker een aanrader.

Prima mensen, mooi product

We zijn blij met de levering van zonnepanelen door de mensen van ChargeUp. Met verbazing heb ik gekeken hoe de panelen het dak op werden getild. Als ware acrobaten met 1 hand aan een paneel en de andere hand nog vrij voor de noodzakelijke steun ging men het dak over. De installatie van het elektriciteitssysteem ging niet helemaal zoals ik het voor ogen had. Ik had zelf even actiever hierbij moeten optreden waarbij ik dan eerst op het punt waarbij vanuit de meterkast naar boven wordt geboord het tapijt gedeeltelijk zou losmaken, waardoor je voorkomt dat er in het tapijt een groot gat ontstaat. Ook had ik even beter moeten opruimen in de kamer boven de meterkast zodat niet door een dekbed zou zijn geboord. De panelen doen hun werk. De app werkt goed. Prima zo.

Vakkundige mensen van ChargeUp.

Goed advies en installatie zeer vakkundig uitgevoerd.

Recht toe, recht aan, duidelijke communicatie

Zeer duidelijke pro-actieve communicatie, van offertetraject tot opdracht tot uitvoerdatum. Verstand van zaken. Panelen keurig geplaatst. Afwerking van omvormer en stroomtoevoer is ook netjes, alleen waren de handafdrukken op witte muren eromheen een kleine misser.

Pure vakmanschap

Na het ontvangen van een keurige offerte een afspraak ingepland. Jan kwam langs en heeft al onze vragen duidelijk beantwoord. Na een halve dag zat de installatie erop! De panelen liggen super strak op het dak. De omvormer en kabel naar de meterkast zijn professioneel weggewerkt. Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met ChargeUp

Keurig werk afgeleverd, helemaal goed

Eerst een offerte, waarin precies staat wat je wilt weten Vervolgens duidelijk en correct in de communicatie. Snelle reactie op vragen per mail. Het plaatsen van de zonnepanelen en de omvormer in huis lukte ruim binnen een dag. In huis alles keurig afgewerkt. Top.

Van offerte tot plaatsing zeer tevreden.

Voor de aanschaf van zonnepanelen meerdere offertes opgevraagd bij verschillende aanbieders. Jan was de enige die de offerte ook fysiek met de post opstuurde en kort daarna contact zocht om het door te spreken. In verband met mijn wensen is Jan langs geweest om alles op te meten en kwam aansluitend met een offerte die volledig voldeed aan mijn wensen met een zeer scherpe prijs. De plaatsing verliep voorspoedig en er werden geen concessies gedaan. Binnen enkele uren na plaatsing werkte de app.

Goede Samen werking

Perfecte offerte zowel in de mail als per post gekregen, verder was de afwerking goed en alles naar wens. De panelen werken prima.

Een 10 met een griffel!

Van begin (info/offerte) tot eind (plaatsing) een hele positieve ervaring. Communicatie was in elke fase heel duidelijk en eerlijk. De uitvoering is verder perfect verlopen wat aangeeft dat men deskundig te werk gaat. Verder wordt er keurig netjes gewerkt, de bekabeling perfect gemonteerd en alles word schoon achter gelaten. Al met al: een 10 met een griffel! ChargeUp, Hartelijk dank!

Vriendelijk komt afspraken na en is duidelijk

Snelle servus vakbekwaam

Leuke vriendelijke jongens. Snel en het zijn vakmensen, je kan zien dat ze er veel verstand van hebben en een regen bui geven ze niets om..

Buitengewoon, zeer hoge kwaliteitsnorm en uiterst correct!

In zeer zware omstandigheden waarbij de mussen allang van het dak vielen ( > 30 graden en windstil) plaatsten de heren 16 panelen op het wat golvende dak van mijn oude boerderij. Natuurlijk meer pauzes, maar zelf had ik allang de koelte opgezocht. Resultaat was onberispelijk strak en netjes. Men deed geen enkele concessie aan het optimaal behaalbare eindresultaat. Pet af! Ook vooraf en achteraf zeer correcte correspondentie en nagekomen afspraken. Een dikke aanrader voor een ieder die een voortreffelijk team op zijn dak wil hebben voor zonnepanelen!

vakkundige installatie

Beste offerte uit 3 , zeer duidelijk en overzichtelijk, Doen wat afgesproken is. Planmatige installatie, werken vlgs schema en monteurs weten wie wat doet. Faktuur vlgs offerte, ondanks het feit dat er 1 optimizer meer gebruikt is. Goede prijs en goede kwaliteit, Zullen hier zeker weer zaken mee gaan doen als we een laadpaal voor een elektrische auto nodig hebben.

Vlotte behandeling van de aanvraag, snelle levering en plaatsing. Prima.

Goed.

zeer goed

snelle levering goede plaatsing nazorg ook goed.

Hogedijken 45 D

9101WV Dokkum

0519 234000

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.