Zeer tevreden en zeker een aanrader!!

Wij waren prima voorgelicht door Jan Terpstra en zijn collega Berend. Ze hadden een mooi plan gemaakt voor de plaatsing van de zonnepanelen. De werkzaamheden werden uitgevoerd op 19 januari 2021 om 8.00 uur en de monteurs waren klaar om 14.00 uur. De monteurs verdienen ook een compliment voor het slim en onzichtbaar wegwerken van de kabel vanaf de omvormer naar de meterkast. Wij zijn zeer tevreden. - Reageren vlot op de mail en telefonisch goed bereikbaar. - Vanaf de offerte tot aan de plaatsing van de zonnepanelen was alles goed geregeld. - Uitstekende nazorg m.b.t. BTW teruggave! Met vriendelijke groet, Familie Wijma, Franeker

Zeer goed en deskundig bedrijf.

Zeer goed bedrijf met een goede service. Duidelijke communicatie i.c.m. overzichtelijke offertes. Panelen zijn goed en strak geplaatst. Fijne en nette medewerkers. Wij raden dit bedrijf aan. Familie Geertsma, Assen.

Zeer vakkundig advies en zeer accuraat geplaatst

Goed werkend zonnesysteem en fraai en het ziet er nog fraai uit ook !

Uitstekend, aanrader.

November 2020 offerte binnen per post!! (Meerdere bedrijven waaronder Charge Up Noord) Zeer duidelijke offerte, drie mogelijkheden ontvangen door mijn vragen. Door latere vragen over waar de omvormer te hangen etc ivm geen zolder en geen ruimte in de meterkast en vragen over gebruik van optimizers ivm Oost ligging dak, kwam dhr Terpstra hier persoonlijk thuis in December. (Wat de meeste bedrijven niet eens willen doen!!) Alles doorgelopen, keuzes gemaakt, offerte getekend en de volgende dag al mail over wanneer te plaatsen en de door mij gevraagde kopie van de getekende offerte. Door het plan een PV verdeler op de wasmachine groep te plaatsen, waarop ook de droger en CVR ketel zit, kwamen er toch onzekerheden en vragen. Alles werd duidelijk beantwoord de dag voor instalatie via de mail en als we wilden, kon alles zelfs nog anders. Gewoon met de mannen overleggen die zouden komen instaleren. - Snel en duidelijke offerte,- snel antwoorden op mails, - duidelijke uitleg, - geruststelling door dhr Terpstra. De mannen Aage(?) (electricien) en Roy (instalateur panelen) waren ruim op tijd 5 Januari 2021. Vriendelijk, duidelijke uitleg op vragen, zeer netjes en schoon werkend.(Zuinig op zijn Jan, vakmensen) De leidingen zijn zo perfect aangelegd, niet eens te zien, TOP Aage! Erg goed bedrijf met zeer aardige, behulpzame, geduldige, nette, vakkundige mensen in dienst. Ik raad dit bedrijf met een gerust hart ten zeerste aan. Goeie Duitse kwaliteits panelen, (12 keer de allernieuwste Qcells Q.peak GL 9+ 440 Wp), de Solaredge optimizers met bijbehorende omvormer en 6 Januari draaide alles als een tierelier. Beter dan verwacht eigenlijk voor Januari. Bedankt Jan, Aage en Roy. Wij hebben zeker de juiste keuze gemaakt om voor Charge Up Noord te gaan. Niets is te veel en de nazorg is perfect. Mag altijd bellen of mailen mochten er nog vragen zijn e.d. TOP! Oh, de BTW teruggave wordt ivm aanbieding zelfs gratis verzorgd, als DAT geen service is...........

Keurig bedrijf en keurig afgehandeld

Onze ervaring met Charge Up BV is fantastisch...! Wij zijn door één van de heren vooraf keurig voorgelicht Na de overeenkomst te hebben getekend keurig in overleg een datum geplant voor het plaatsen. De dag van de levering is ook netjes verlopen, installatie en panelen zijn door drie vriendelijke heren keurig geplaatst. Het aanmelden van de panelen moest door ons zelf worden gedaan Door keurig een link mee te sturen in de mail kreeg ik hier toegang Maar het aanmelden lukte mij niet goed, zelfs hier heeft de installateur mij geduldig door drie telefoontjes keurig doorheen geloodst Kortom....dik tevreden over Charge Up BV...! vr. gr. Leo en Griet Wiersma

Alles deskundig, snel, netjes en volgens afspraak

De voorbereidingen verliepen al erg prettig: snelle en goed gedocumenteerde reacties. De dag van montage was Voorburg j voor we er erg in hadden. Alles keurig werkend opgeleverd en netjes opgeruimd.

Goede service en blij met het resultaat.

De communicatie was erg goed. Het advies gesprek was duidelijk en hebben gelijk besloten om de panelen te laten plaatsen. Alles is goed en netjes geplaatst. Ookal moesten ze de volgende dag nog terug komen om het werk af te maken, werd daar meerdere malen excuses voor gemaakt en zeer netjes afgehandeld. Zeer tevreden en we kijken uit naar de zonnige dagen.

Harde werkers met vooraf persoonlijk goed advies

Een bedrijf die mee denkt met u wensen en adviseert naar u behoefte. In de uitvoering zijn ze correct en werken praktisch en netjes. Alles gaat in overleg. Goede prijs kwaliteit verhouding

Een tevreden klant

Goede uitleg van Jan Terpstra over de installatie in de offerte fase. Luistert ook goed naar de klant wat die wil. Geeft goed advies aan de klant wat voor hem het beste is. Maakt het werk voor een degelijke prijs. Aanleg van de installatie ziet er netjes uit. Al met al goed tevreden.

Afspraak = afspraak, netjes en goede communicatie

Goed bereikbaar, afspraak = afspraak, netjes geplaatst en snelle afhandeling.

Snelle en correcte acties / reacties.

Van offerte t/m nazorgen een uitermate klantgericht bedrijf.

De contacten met Jan Terpstra waren altijd plezierig. Goede voorlichting en de plaatsing ging ook goed. Toen ik niet tevreden was met de uiteindelijke oplevering is daar goed mee omgegaan en is het naar wens opgelost.

Positieve ervaring

Vanaf de offerte tot plaatsing en begeleiding van het natraject hebben wij als zeer plezierig en positief ervaren.

Goede plaatsing, overleg en afspraken.

Werd bij mij geplaatst door de eigenaar, de verkoper en een monteur. Dus de mensen die ze verkopen weten ook waar ze over praten en geen gladde verkopers. Goed overleg mogelijk tijdens plaatsing wat de exacte wensen zijn voor het plaatsen.

Top bedrijf met uitstekende service.

Duidelijke offerte en uitleg, snelle levering en installatie en goede prijs. Snelle montage en vriendelijke monteurs.

Komen afspraken na

Tevreden over het hele traject van offerte tot installatie. Komen afspraken keurig na. Aanleg en afwerking voldoen aan de verwachtingen. Keurige afhandeling.

Duidelijke uitgebreide offerte, goede prijs en kwaliteit. Vandaag zijn de 21 panelen en omvormer geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Jan is zeer betrokken en komt zijn afspraken keurig na, ik ben zeer tevreden.

Uitstekende ervaring en goede communicatie!

Het hele traject van offerte, installatie en advies met ondersteuning voor aanmelding zonnepanelen etc. is uitstekend verlopen, gewoonweg top!

Goede communicatie en snelle levering

Vriendelijke en duidelijke communicatie over de aanschaf van zonnepanelen, niet een alledaagse bezigheid. Wat vooral fijn was dat er verschillende opties aangegeven werden, waardoor je zelf een budget en mogelijkheden kan bepalen. De plaatsing ging vlekkeloos, mooi afgewerkt en alles doet het naar behoren.

Alles volgens afspraak!!

Vlotte werklieden met plezier in hun werk.

Uitstekend!

8 zonnepanelen in Groningen. Werkt super, ze zijn netjes te werk gegaan en Jan heeft ook nog de btw geregeld. Kan de mannen Jan en Berend aanraden!

keurig, vakwerk.

Vanaf de offerte keurig, goede uitleg, goede prijs. Op de leg dag, alles volgens afspraak gelegd. Vriendelijke mannen.

Top van A tot z

Uitstekend!

- Goede en duidelijke offerte - meedenken qua scenario's en advies - Goede communicatie over planning en verwachtingen - De mannen gaan zeer netjes te werk - Uitstekende nazorg m.b.t. BTW teruggave, aanmelden bij app, ect..

Prima bedrijf!

Scherpe offerte. Jan komt afspraken na. Hij reageert direct op mail en ook is hij goed telefonisch bereikbaar. Panelen zijn deskundig en voorzichtig geplaatst. De monteurs hadden alle spullen bij zich. Jan belde aan het einde van de dag of alles goed was verlopen. Al met al een goede ervaring.

Hogedijken 45 D

9101WV Dokkum

0519 234000

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.