transparant en duidelijk

het hele proces van aanvraag van offerte naar plaatsing van de panelen hebben wij goed ervaren. Het is makkelijk om te communiceren en contact te krijgen, vragen worden snel en eerlijk beantwoord. wij zijn zeer tevreden!

Supertevreden

N.a.v. positieve ervaring van collega en na het zien van de reviews, contact gezocht met ChargeUp en geen seconde spijt van gehad. Fijn overleg en uitleg van alles, praktisch meedenken en top afgestemd met GrunnDak. Ik wilde nl. ook graag een groen dak, groen dak en zonnepanelen samen in iets meer dan een halve dag gefixed. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag, BTW terug vragen en melden bij energieleverancier. Hartelijk dank voor alles. Denk je na over zonnepanelen? Dan kan ik je absoluut aanraden om contact te zoeken met ChargeUp

Goeie communicatie en man van zijn woord

Prettig contact en professionele uitvoering

ChargeUp BV heeft bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Hier zijn we zeer tevreden over. Alles werkt naar behoren. Over de plaatsing van de omvormer hebben we even overleg over gehad (over waar deze het best kon komen), maar hier zijn we het ook goed eens over geworden.

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen , perfect.

U kunt zonder aarzeling met dit bedrijf in zee gaan. Prima prijs en prima afgeleverd werk.

goed goedkoop en snel

goed goedkoop en snel

prima bedrijf

goede service.

zeer goed.

Zeer vriendelijk en voorzichtig.

Van offerte tot en met installatie TOP

De offerte was helder (en we kregen hem ook per post toegestuurd), prima prijs-kwaliteit. Hierdoor en door de vele positieve reacties van klanten was de keuze voor ChargeUp makkelijk gemaakt. Op de dag van de installatie verliep alles prima. Ook een extra stopcontact in de meterkast werd nog snel even geïnstalleerd. De 3 mannen werkten netjes, snel en waren goed op elkaar ingespeeld. Goede uitleg over de installatie, hulp met het aanmelden bij energieleveren.nl. Zeer vriendelijke mensen, ook tussendoor prima communicatie en snel reactie per e-mail. We kunnen ChargeUp zeker aanbevelen.

Bedrijf met vakmanschap en lef.

We waren op zoek naar een bedrijf die zonnepanelen , op een Terratech prieel wilden leggen. Bij heel wat "standaard" zonnepaneel bedrijven kon ik niet terecht omdat ze alleen daken deden. Chargeup was het eerste bedrijf dat op mijn vraag inging. Sinds 1 week staat het prieel in onze tuin. Het was voor Chargup de eerste keer. Ze hebben het prieel vakkundig opgebouwd, de zonnepanelen gemonteerd en alles aangesloten. Alles werkt zoals het moet. Een bedrijf wat "out of the box" kan denken met een hele goede prijs kwaliteit verhouding, enthousiaste mensen en veel kennis.

Fantastisch! Zo behulpzaam en meedenkend!

Echt waar fantastisch hoe deze mannen ons hebben behandeld. Zo meedenkend en betrouwbaar bedrijf heb ik zelden getroffen. Heldere en duidelijke afspraken en komen deze ook echt na. Top!

Klantvriendelijke service en aandacht.

Snelle montage en kennis van de materie.

Het proces was van t begin tot t eind naar wens

De mannen werken goed samen wat tot een goed einde komt ,alles netjes achter gelaten . En alles goed uitgelegd.

Top service snelle levering

Top service en goede snelle service binnen 2 week akkoord en geplaatst en netjes opgeleverd

Onze ervaring was heel goed.

Goeie ervaring met ChargeUp. Snelle en goeie afhandeling overal mee. Goed bereikbaar, goed contact, ook met mannen die ze plaatsen.

Een bedrijf dat nauwkeurig en snel de klus doet

Ik heb voor de aanschaf van zonnepanelen veel offertes vergeleken. Hoewel ze soms moeilijk te vergelijken waren, komen ze in grote lijnen min of meer op hetzelfde uit. Uiteraard waren er wel prijsverschillen en verschil in advies over bv wel of geen optimizers/micro-omvormers etc. Charge up viel positief op door een zeer overzichtelijke offerte uit te brengen die per post op de deurmat viel en ook scherp geprijsd was. Eerlijk gezegd wel getwijfeld omdat het een relatief jong bedrijf is en bovendien voor ons wat op afstand zit. Toch hebben we voor dit bedrijf gekozen omdat het een goed aan bod had maar vooral ook eerlijk en betrouwbaar overkomt. Het klopte gewoon van offerte tot en met de plaatsing van de panelen. Kortom: een prima bedrijf!!

Van begin tot het eind, heel duidelijk en netjes.

We hebben het hele traject met jullie, als heel duidelijk ervaren. In het offerte stadium hele korte lijnen. En na de gunning zijn we constant op de hoogte gehouden van de planning e.d. Ook de montage is gewoon heel netjes gebeurt. Niet alleen de klus op zich, maar ook de manier van werken. Ik kan niet anders zeggen, dan dat we heel tevreden zijn over Chargeup Noord.

vriendelijke mensen en een goede prijs voor jou zonnepanelen

ik ben goed geholpen met een prima geprijsde offerte,werk ingepland en alles netjes en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

Nette en snelle installatie

Het was voor mij erg moeilijk om te kiezen met welke installateur in zee te gaan omdat er zoveel aanbieders zijn. Mijn buren hadden via jullie de zonnepanelen besteld en waren erg te spreken. Hierdoor kwamen wij ook bij jullie terecht. Tot nu toe ben ik erg tevreden, alles netjes geïnstalleerd en vriendelijke medewerkers.

Kennis van zaken, meedenken, netjes en ook nog aardige mannen

Ze doen wat ze beloven!

Korte lijnen. Snel oplossing zoeken als ze problemen tegenkomen. Aan het eind van de dag een goed werkend systeem. Prijs is prijs, geen verrassingen achteraf. Bijzonder tevreden!

Fantastisch

Snelle levering en deskundige plaatsing

Een bedrijf waar afspraak nog afspraak is!

Het hele plan met mijn wensen met Jan Terpstra doorgesproken, en hierbij goed voorgelicht. Binnen een paar weken is alles zoals afgesproken uitgevoerd, met s 'middags een werkende installatie. Dit bedrijf heeft een prima indruk achter gelaten en is aan te bevelen! Nu de zon nog.

Snel, vakkundig en betrouwbaar

Zeer prettig om zaken mee te, ze doen wat ze beloven. Goede communicatie en duidelijke afspraken, offerte etc

Goed gevoel overgehouden vanaf het eerste tot laatste contact!

Na een scherpe offerte ontvangen te hebben was het contact na opdracht steeds snel en correct. Ook de installatie verliep prima. Ik kan deze partij aan een ieder aanraden. Echt waarde voor je geld!

Hogedijken 45 D

9101WV Dokkum

0519 234000

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.