Laden reviews...
84 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend duidelijke communicatie tijdens offerte en installatie, grondige uitleg en een professioneel team. De installaties worden omschreven als netjes, vlot en goed voorbereid, met prettige nazorg. Klanten waarderen de betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Al met al wordt de service als hoogwaardig en zeker behandeld.
Duidelijk gesprek bij de opname en de beide monteurs hebben snel en goed werk geleverd. Thuisaccus werken perfect.
Foppe
Haulerwijk
Ik raad iedereen ChargeUp aan. Van het begin tot aan het einde toe, gewoon gegaan zoals ik verwacht had. En geen aanbetaling maar pas na montage. En ook dat gebeurt met veel vakmanschap. Ze hebben 14 zonnepanelen en een thuis batterij geplaatst.
Laurens
Westwoud
Goed bedrijf mijns inziens met hele serieuze vakmensen die nog erg vriendelijk en behulpzaam zijn aanrader
J.J.
Baaium
Persoonlijk contact en meedenken heb ik als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en kundig personeel.
10 December 2025
Theo
Dokkum
Vriendelijke mensen die de tijd nemen om alles goed uit te leggen. Het werk is netjes geplaatst en alle rommel is keurig opgeruimd.
9 December 2025
Jeff
NOF
Charge Up heeft bij ons een Zaptec go 2 geplaatst. Ze gaven een duidelijke en scherpe offerte. Wij zijn ontzettend tevreden, er is netjes gewerkt door een deskundige monteur. Na afloop van de plaatsing belde een medewerker op om te vragen of alles goed was verlopen en naar behoren werkte. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij voor het installeren van een laadpunt thuis of op het werk. Charge Up, bedankt voor de topservice!
27 November 2025
Janpieter
Dokkum
Volgens afspraak, efficiënt &correct.
10 November 2025
Wijnand
Paterswolde
Korte lijntjes, alles in goed overleg, fijne mannen welke de panelen gingen plaatsen. Kortom meer dan tevreden! Na afloopt telefonisch contact of we tevreden waren over de plaatsing, een volmondig ja.
9 November 2025
Thea
NIEUW-RODEN
Komt afspraken na en loopt niet weg voor problemen maar lost zo op zonder mitsen en maren. Mijn ervaring met dit bedrijf tot op heden is prima.
26 October 2025
Jouke
Twijzelerheide
ChargeUp heeft bij ons een zonnepaneel opstelling Oost-West in het weiland aangelegd met een 36KWh batterij en een No-Break set. Dit bedrijf heeft goede en nette mensen in dienst, doet gedegen onderzoek vooraf, overlegt en communiceert goed, voert alles in eigen beheer uit en geeft goede nazorg. Ik ben zeer tevreden over deze mensen.
19 October 2025
Remco
Bedum
Aankoopproces vlot en plezierig verlopen. Niet opdringerig. Montage vakkundig en netjes.
19 October 2025
Dirk
Drachten
Batterij kon snel geleverd worden. Er werd met ons meegedacht over de beste plaatsing van de batterij. Alleseerd snel en netjes geplaatst
6 October 2025
Rolinka
Meeden
Installatie netjes geïnstalleerd, werkt zover naar behoren. Personeel keurig . Mooie installatie en netjes geïnstalleerd. Goede inbreng van monteurs.
5 October 2025
Pieter
Uffelte
Producten , levering , montage en service TOP!!! Zonnepanelen, accu systeem + offgrid geen klachten over dit bedrijf!! Diverse offertes gehad en contact van begin tot eind niks te klagen!
5 October 2025
Henri
Emmeloord
Nadat wij ons georiënteerd hadden op de zonne-stroom-accu markt zijn wij uitgekomen bij ChargeUp bv. Zij hebben onze plannen naar een hoger plan getransformeerd door hun vakkennis en zitten, voor ons niet onbelangrijk ivm lokaal kopen, ook nog eens dichtbij.
28 September 2025
Rob
Kollum
Alles keurig geregeld en de nieuwe panelen en de oude panelen op 1 omvormer geïnstalleerd.
21 September 2025
Alex
Tersoal
Prima mailwisseling over en weer. Advies gevraagd over laadpaal. Mogelijkheden werden goed uitgelegd met duidelijke prijzen. Plaatsing zou meer dan drie weken duren. De elektrische auto had ik al. Toen er een plekje vrijkwam, werd de laadpaal binnen een paar dagen geplaatst.
16 September 2025
Hanneke
Heerenveen
Een erg goed en betrouwbaar bedrijf, ze zeggen wat ze doen en doen dan ook wat ze gezegd hebben. Het personeel is erg kundig en rustig. Onze ervaring is heel prettig geweest. Hartelijk bedankt allen!
14 September 2025
Dave
Hurdegaryp
Zeer goed systeem, goed voorbereid en alles volgens planning en afspraken geinstalleerd!
14 September 2025
Patrick
Groningen
Onze batterij is zeer vakkundig gemonteerd. Ze werken zeer netjes en nemen alle verpakkingsmateriaal mee. Ook de nazorg is zeer goed. Je kan ze alles vragen en uitleg is ook heel goed.
31 August 2025
zie google review
17 August 2025
Ron
Drachten
vanaf begin tot eind duidelijk en betrokken personeel, op de dag van montage ondanks hevige regenval geen lekkage, constant op de hoogte gehouden
31 July 2025
Djoerd
Holwerd
Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.
Hogedijken 45 D
9101WV Dokkum