Alles is volgens afspraak keurig na gekomen

Uiterst vfiendelijke jongens en alles netjes afgewerkt wat het resultaat zal zijn is nog even afwach

Uiterst vriendelijke jongens, goed in overleg en alles netjes afgewerkt

Zeer goede communicatie Echte professionals Prima prijs-kwaliteit verhouding

Goed werk en goede afwerking

We zijn erg tevreden goede voorlichting door Berend en ondanks de regen bleven ze doorgaan . Alles keurig afgewerkt .De heren die het plaatsen kon je alles vragen en waren echt gezellig .

netjes en snel geplaatst

Tot nu toe werkt alles naar behoren goede informatie gekregen over welk systeem voor ons het beste uit komt en snel en zeer netjes geleverd en geplaatst

Was prettig om kennis te hebben gemaakt met Chargeup. Goeie communicatie en product netjes opgeleverd conform afspraak. Prijstechnisch vind ik ze ook goed. Aanrader dus...

Duidelijk in communicatie, harde werkers, zorgen dat het goed werkt

Vanaf de offerte tot aan de factuur goede communicatie, een klein probleem werd gesignaleerd bij de hoofdzekering maar werd in samenspraak goed opgelost.

Geweldige goede service

Vooraf ruim voldoende informatie ontvangen. Levering en plaatsing vakkundig gedaanste 2 vriendelijke mannen. Ook de controle achteraf verdient een pluim. Kortom, geen op of aanmerkingen.

Super goed bedrijf

Zeer nette afwerking en top service wat heel belangrijk is .

We werden snel geholpen. Goed advies

Vanaf het eerste contact een goed gevoel

Voor alleen mooie verkooppraatjes moet je hier niet zijn. Men weet wat mogelijk is en doen wat er afgesproken is. Zoeken naar oplossingen en werken netjes. Geen spijt dat we voor dit bedrijf hebben gekozen, echt een aanrader!

Positieve ervaring, installateurs kundig en betrokken

Installatie van 20x 400Wp panelen is conform afspraken opgeleverd en werkt naar behoren. Wat positief opviel is de betrokkenheid van de installateurs. Er werd ook veel aandacht besteed aan het esthetisch aspect, de panelen liggen op zicht mooi vlak en parallel aan de daklijn, ondanks dat het schuine dak niet overal vlak was. Ook de elektrische installatie is professioneel uitgevoerd met ook hier de nodige aandacht voor een nette uitvoering.

Professioneel, deskundig en vriendelijk

Prima. Ervaring.

Van offerte tot nazorg in één woord Super!!

Na het aanvragen van de offerte vrij snel gekozen voor ChargeUp, prettige communicatie en snel een antwoord! Na de controle van het dak en het juiste kabel advies, kregen we een mail wanneer de installatie kon plaatsvinden. Meerdere data mogelijkheden, altijd prettig wanneer de zonnepanelen op een een B&B worden gemonteerd. Op de afgesproken datum was men keurig op tijd aanwezig, aan het eind van de dag lagen de 23 panelen op zijn plek en was alles geïnstalleerd. Toen de app na een paar dagen niet werkte werd het meteen opgelost. In één woord super!! Als ik weer zonnepanelen zou kopen zou ik weer kiezen voor ChargeUp BV.

nette oplevering

Onze ervaring met ChargeUp zijn alleen maar positief, nette oplevering en alle afspraken goed nagekomen, helemaal top en goed personeel.

Houden zich aan de afspraken!

Prima, niets op aan te merken.

Goede communicatie!

Wij hebben bij een paar bedrijven offertes opgevraagd voor het plaatsen van PV panelen op onze schuur. Charge up stuurde binnen een paar dagen een duidelijke offerte met veel extra informatie, die we ook per post ontvingen. We hebben nog een aantal keer vragen gesteld, waar steeds binnen een dag een helder antwoord op kwam. Nadat we akkoord waren met de offerte kwam ėėn van de mensen langs om de situatie te bekijken en alles nog eens door te spreken. De afspraak om de panelen te plaatsen kon uiteindelijk nog naar voren verplaatst worden. Inmiddels liggen de panelen er netjes op en functioneert de app en is de BTW teruggaaf opgestart. Alles bij elkaar een goede ervaring, met vriendelijke mensen.

Nette en snelle service

Prettige service en duidelijke afspraken en uitleg

Niet fijn

Niet duidelijk geïnformeerd over de btw dat je dan ineens zelfstandige ondernemer wordt. En 1 van de medewerkers was asociaal.

top geregeld !!

aan te bevelen

Het goede en deskundige uitvoering

De mannen werkten netjes lieten zich door het weer niet tegenhouden. Werkten veilig. Controleerde zich zelf en met duidelijk overleg wie wat doet Nadat alles was geïnstalleerd een duidelijke uitleg. Van uit het Dokkum werd alles via het internet uitgewerkt en we konden een uur later zien dat alles werkte Dus TOP

nvt

Gewoon goed geregeld

Duidelijke communicatie, in offerte traject duidelijke uitleg over producten en advies over te keuzes. Prettige samenwerking, gewoon goed geregeld dus.

Geweldige service!

Fijn en snel contact, uitstekende service! Vakwerk!

geweldig

Goed advies, goede voorbereiding, deskundig, klantvriendelijk

Hogedijken 45 D

9101WV Dokkum

0519 234000

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.