Snelle service, netheid laat te wensen over

Na het aanvragen van een offerte kwam een keurige offerte in korte tijd. Zonnepanelen konden na akkoord ook snel geplaatst. Echter er kwamen drie Iraanse mannen waarvan er maar 1 redelijk Nederlands sprak, dus er was een taal probleem. Prachtig dat ze een baan hebben maar Nederlands is wel gewenst om dingen te overleggen. Wel na overleg werd de leiding niet door het garagedak geplaatst (zou teveel water staan) maar via de muur aan de voorkant. Achteraf blijkt dat dit toch niet netjes is aangelegd, zie foto. Na overleg met een deskundig iemand had dit prima wel door het garagedak geplaatst kunnen worden en was het lelijke aanzicht er niet van de doorvoer van de kabel naar de garage, bij de voordeur. Reeds gemeld dat na vertrek er spullen op het dak waren blijven liggen en de oprit gebruikt was als asbak en alle sigarettenpeuken er nog lagen. Ik kan het bedrijf wel aanraden maar het is aan jullie om goed personeel aan te nemen en netjes te laten werken.

Dikke prima

Offerte traject al fijn met tevens offerte per post, snelle reacties, en voor ik het wist had ik zonnepanelen op m’n dak. Er werd mij gevraagd om kruipruimte ‘droog’ te maken, dus dompelpomp aangeschaft, alleen bij het plaatsen van de panelen is het eea anders geplaatst waardoor ze niet onder de grond hoefden. Dat was wel jammer. Verder zeer tevreden.

Super, snel en secuur

Zeer gedreven team. Handelen snel en goed. Voordat je het weet liggen de panelen op je dak

Top bedrijf!

Snelle levering professionele personeel top bedrijf goeie uitleg en service

Enthousiaste vakkundige installateurs

Vlotte levering en plaatsing zonnepanelen voor afgesproken scherpe prijs zonder rekening van meerwerk achteraf.

Helemaal prima!.

Voldoet ruim aan de verwachtingen.

Goed geolied bedrijf, medewerkers vriendelijk en deskundig

Binnen 2 weken na akkoord offerte panelen werkend op dak. Zeer tevreden!

goede prijs, goede communicatie, snelle oplevering, keurig werk afgeleverd

goede prijs, goede communicatie, snelle oplevering, keurig werk afgeleverd. Komen afspraken na.

Snel, Correct en uitstekende prijs!

Na de aanvraag een uitgebreide, duidelijke en prijstechnisch keurige offerte ontvangen. Na akkoord snel geleverd en geplaatst. Dik tevreden!

De zonnepanelen zijn goed en netjes geplaatst en de mensen waren vriendelijk

Alles is binnen 1 dag geregeld

Fijn bedrijf! komen afspraken na

Dit was een erg fijne samenwerking, ze zijn hun afspraken nagekomen, goede communicatie en prettige installatie. Prijs en kwaliteit verhouding goed tot zeer goed

Correcte en snelle behandeling van aanvraag tot aanleg.

Binnen een week na aanvraag een zeer duidelijke offerte met technische bladen. Bezoek aan huis voor detailbespreking. Binnen een maand na orderbevestiging panelen geplaatst door zeer correcte medewerkers.Goede nazorg als informeren over de plaatsing. Duidelijke nota met voor melding bij Enexis nodige gegevens en het . Regelen van BTW teruggave. Tussen aanvraag en installatie minder dan 2 maanden.

Prima.

Snelle reactie op offerte. Snelle levering en installatie. Baas komt aan het einde van het werk zelf poolshoogte nemen en waar nodig ter plaatse wijzigingen doorgeven.

Goede communicatie, service en installatie

Duidelijke offerte, er komt nog iemand langs om alles goed door te spreken en de situatie te bekijken. Daarna werd er vlot een afspraak gemaakt voor plaatsing panelen. Hele installatie is vlot en netjes uitgevoerd door goede vakmensen. Zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor ChargeUp BV.

Top bedrijf

Keurige offerte Duidelijke afspraken.

Dikke prima

Vriendelijk. Denken mee. Goede servicd

Helder advies, professionele uitvoering, komt afspraken na.

In de orientatiefase geven ze mogelijkheden om te kiezen, terwijl ze toch ook hun advies geven. Vooraf komt iemand langs om te checken of alles gereed is voor uitvoering. En de geplande opleverdatum wordt gehaald en nagekomen.

top!!

snelle en goede serviice nette montuers !!

Zeer goed en vakkundig

Komt afspraak na, werken snel en vakkundig

Charge up komt afspraken na

Pri ma ervaring. Goed advies, komt afspraken na en doet zelfs meer dan dat. Flexibel en zeer klantgericht bedrijf.

Alles goed geregeld

Duidelijke offerte. Vlot een afspraak gemaakt en de verschillende mogelijkheden besproken. De afspraken werden goed nagekomen en de installatie verliep vlot en er is heel netjes gewerkt. Wij zijn erg blij met onze keuze voor ChargeUp.

Geweldig.

Zeer goed werk geleverd

Zeer tevreden over informatie, doorloop en afwerking van de opdracht.

Keurig, mooi om te zien hoe deze mannen met hun werk en service bezig zijn. Opdracht van harte gegund. Al diverse plaatsen aangeraden.

De offerte zelf bood verschillende opties, keuze gemaakt na persoonlijk contact en duidelijke uitleg van Berend. Afspraak is afspraak. Goede communicatie. Hetzelfde geldt voor het contact met Jan via de mail. Charge Up voelde zeer vertrouwd en dat is gebleken. Plaatsing kon ook nog sneller dan verwacht. Uitgevoerd door een team dat zorgvuldig en hard heeft gewerkt, ondanks de regen en de sneeuw, respect voor de heren. Wij zijn blij dat we met Charge Up in zee zijn gegaan !

Hogedijken 45 D

9101WV Dokkum

0519 234000

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.