Uitstekende communicatie zeer professionele installatie

Als een geoliede machine ging het team op de afgesproken dag en tijd aan de slag om op het dak van onze woonboerderij 18 zonnepanelen te plaatsen en het resultaat is prachtig! Goede en prettige communicatie en vlotte levering. Wij zijn zeer tevreden!

Topbedrijf met vriendelijkeonteurs die weten wat ze doen !!!!!!

Een hele fijne ervaring met vriendelijke monteurs die weten wat ze doen en een goede uitleg als ze klaar zijn !!!!!!!

Nette en correcte offerte en uiteindelijk plaatsing door vakbekwame monteurs

Bij het zoeken naar een leverancier van PV installatie door een kennis gewezen op ChargeUp Dokkum.

Uitstekende service en kwaliteit

Zeer vriendelijk en kwalitatief hoogstaande service.

Prima service, goed contact en goed bereikbaar

Ik heb het contact met Charge Up BV als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar, duidelijke uitleg en offerte. Snelle en persoonlijke service. Na het plaatsen van de zonnepanelen werd ik gebeld of ik tevreden was over de plaatsing. Dat vond ik heel netjes. Doordat Charge Up een relatief klein bedrijf is, is het contact persoonlijk. Heb het bedrijf aangeraden bij verschillende mensen.

Meer dan tevreden

Prima service, aardige monteurs vriendelijk en beleefd. Laten alles super netjes achter. Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de communicatie en plaatsing van de panelen

De communicatie rondom de plaatsing vond ik heel fijn, het was heel duidelijk. Ook na het plaatsen kreeg je aanvullende mail met de stappen die je nog moest uitvoeren. Het was ook fijn dat er op de dag van de plaatsing nog een aansluitend telefoontje kwam, met de vraag of we tevreden waren over de plaatsing van de panelen.

Prima alles vlgs afspraak

Overleg over wanneer ze kwamen de zonnepanelen plaatsen was erg fijn, ook toen ze op dak lagen en een belletje over hoe het gegaan is. En de mails over waar we ons moeten aanmelden was duidelijk. En de app is goed.

Goed advies, keurige offerte, super opgeleverd.

Vanaf het eerste contact zeer vlot een offerte en uiteindelijke installatiedatum ook volgens afspraak. Ons systeem binnen een halve dag keurig opgeleverd. Aanrader.

Prima, net bedrijf

Goede voorbereiding, komt kijken (schouw) komt op tijd volgens afspraak. Werknemers spraken elkaar aan als iets anders moest. Prima. 1 minpunt. Er was 1 klem zoek van oude panelen. Deze zou nabezorgt worden, dit is niet gebeurd.

Correct, accuraat, betrouwbaar en zorgvuldig

De aanvraag en legplannen waren inzichtelijk en begrijpbaar als je je verdiept in de materie. De werkmannen die kwamen leggen waren beleefd, netjes en overlegden keurig de werkplannen voor die dag. Rommel werd weer keurig opgeruimd en meegenomen.

Professioneel, vakkundig

Op tijd, vakkundige en professionele uitvoering van de werkzaamheden. Alles liep ze voorspoedig.

Prima service, en komt afspraken na

Goede ervaring met dit bedrijf, nette monteurs en goede kwaliteit producten.

Keurige oplevering van de zonnepanelen inclusief installatie

Het contact met Jan van ChargeUp was uitstekend. Hij gaf duidelijke uitleg over het hoe en wat. Afspraken worden nagekomen en er word netjes gewerkt. Na de oplevering is alles opgeruimd en schoon achtergelaten. Mochten we beslissen om nog meer panelen aan te schaffen dan zullen we dat zeker via ChargeUp doen. Kortom: Top bedrijf en top mensen!

Prima bedrijf waar je afspraken mee kunt maken.

Niet bekend in de solar wereld begin je te zoeken op internet. Chargeup viel op door de duidelijke site en de vele positieve reviews. Het is handig dat je aan de hand van de rekenvoorbeelden al een idee van de kosten hebt. Na de online offerte aanvraag heb je snel een keurig uitgewerkte offerte in de bus met diverse opties. De opdracht hebben we dan ook zonder twijfel aan CharchUp gegund. Communicatie met Jan en Berend is helder en duidelijk. Montage mensen leveren netjes werk en zijn betrokken bij wat ze doen. Kortom we zijn erg tevreden over de hele gang van zaken. Nu nog even Liander afwachten voor de 3 fase aansluiting en dan kunnen we eigen stroom gaan gebruiken.

Snel, correct, duidelijk, communicatief,

1 woord, “perfect” Bedankt Jan Terpstra

In alle opzichten heel goed bevallen.

Heel vlotte en prima offerte’s. En een snelle levering geen lange levertijd. En een prima stroom levering. Boven verwachting. Ik zal dit bedrijf altijd aan bevelen.

Zeer tevreden met de goede en snelle levering!

Prettig contact. Snel en vriendelijk in de reacties en afspraken. Netjes geplaatst. Ik ben erg tevreden.

Goeie service en advies

Ik heb uitstekend advies gekregen en ben goed geholpen bij het uitkiezen van de juiste panelen voor mij. De panelen zaten er vlot op en alles werd keurig afgeleverd en uitgelegd. Ook de service tijdens en na het afleveren zijn prima. Er werden nog wat zaken aangepast toen ik op zaterdag belde met wat vragen. Mensen die hun drukke baan met plezier doen!

Prima uitgevoerd allemaal.

Goed contact en conform afspraak uitgevoerd.

Degelijke uitvoering van offerte tot en met installatie.

Vanaf het eerste contact een goed gevoel om onze wensen mbt het nemen van zonnepanelen uit te laten voeren.door ChargeUp.

Goede service en praktische uitleg. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Ook is de afhandeling keurig geregeld.

Goeie service.

Alles is in 1 dag geplaatst en alles is netjes afgehandeld. Al met al een goeie service en goeie spullen.

Hogedijken 45 D

9101WV Dokkum

0519 234000

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.