Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend duidelijke communicatie tijdens offerte en installatie, grondige uitleg en een professioneel team. De installaties worden omschreven als netjes, vlot en goed voorbereid, met prettige nazorg. Klanten waarderen de betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Al met al wordt de service als hoogwaardig en zeker behandeld.
Door zoeken op internet bij Charge-Up terecht gekomen. Daarna liep alles geolied, medewerkers wisten van elkaar en waren ter zake kundig. Installatie en nazorg waren vakkundig. En de apparatuur doet het geweldig.
1 July 2026
Sjouke
Sneek
Alles netjes gemonteerd en op geruimd achter gelaten
30 June 2026
Arie
Sondel
De dienstverlening is uitstekend bevallen. Een goed installatie-team die de persoonlijke wensen goed heeft uitgevoerd. Ook de nazorg was prima; snelle reactie op vragen.
30 June 2026
Jan
Dokkum
Wij kregen op al onze vragen goede en duidelijke antwoorden over thuisbatterijen. De installatie was in een ochtend gebeurd. Er werd goed meegedacht en alles werd netjes en goedwerkend achtergelaten. We zijn zeer tevreden over ChargeUp.
Wyanda
Vlagtwedde
Bij ChargeUp kreeg ik hele duidelijke voorlichting en ze hadden een goede prijs. De installatie verliep keurig.
Onno
Pe
Zoals gezegd een prima monteur die goed op de hoogte is van zijn werk Ik als beginnende had wel wat meer info nodig gehad Maar ik had zelf ook kunnen aangeven wat te vragen Verder dik tevreden en ook via de mail is het contact goed geregeld
Klaas
Stiens
Goede afspraken,rekening precies volgens offerte niks achteraf te verrekenen.
28 June 2026
Wim
Gorredijk
Vriendelijke en vakkundige installateurs, verschillende vrijblijvende offertes gekregen zonder poespas of enige druk, daarna geïnstalleerd door vriendelijke en ervaren installateurs, ik heb charge up aanbevolen bij een collega van mij die overweegt om zonnepanelen te laten installeren
24 June 2026
Douwe Agema
LEEUWARDEN
18 June 2026
E.
Parrega
Vooraf duidelijke communicatie over tarieven, werkzaamheden mogelijkheden en onmogelijkheden. Tarieven zijn zeer concurrerend. De installatie verliep zeer goed. Aardige nette behulpzame mannen die goed werk hebben verricht en alles weer netjes hebben achtergelaten. Ook nadien goede nazorg en begeleiding/adviezen.
18 June 2026
Stefan
Heerenveen
Vanaf 1e gesprek tot aan plaatsing prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden doormiddel van mail. Communicatie is top. Ook snelle reactie op mail. Dat doen jullie goed. Wat we hebben gemist is uitleg over de app hoe alles werkt.
16 June 2026
Sylvia
Beste Sylvia,
Bedankt voor uw positieve reactie.
Wij hebben u op de dag van installatie gebeld met uitleg en daarnaast de volledige handleidingen en ook extra instructies en tips gemaild. Daarnaast staan wij altijd tot u uw beschikking mochten er specifieke vragen ontstaan.
Met vriendelijke groet,
ChargeUp BV
Als bedrijf zijn we zeer goed geholpen door ChargeUp. Op alle vlakken erg goed en zeer aan te bevelen. Het systeem draait boven verwachting en we kijken nu met zeer veel belangstelling naar de resultaten van ons zelflerend opslagsysteem. Dank voor alle service.
16 June 2026
Evert
Diever
Onze zonnepanelen zijn door Charge-UP naar alle tevredenheid geïnstalleerd in september 2021. Voor de thuis batterij wederom een offerte aangevraagd bij Charge-UP en hun de opdracht gegeven voor het plaatsen van een thuisbatterij en het vervangen van de meterkast. De installatie is netjes uitgevoerd en de meterkast is vervangen ter voorbereiding op 3 fases.
15 June 2026
Jurjen
Groningen
Kwaliteit prijs goed.
14 June 2026
D.
Dokkum
Mooie aanbieding, betrouwbare partij. Van verkoper, werkvoorbereiding en aanleg. Goede communicatie en netjes gewerkt.
14 June 2026
Gert
Dedemsvaart
Deskundig en betrouwbaar. Zeer tevreden over Sigenstor met Gateway installatie.
8 June 2026
Berend
Beetsterzwaag
Super geregeld, top
4 June 2026
Lolkje
Metslawier
Goede communicatie, snel geregeld en heel netjes! Top.
4 June 2026
B.
Musselkanaal
Alles ging volgens afspraak en de installateurs hebben keurig werk afgeleverd. Wij hadden natuurlijk nog wel eens een vraagje en ook daar kregen we antwoord op, meestal ging dat eerst via een email. Wij zijn nog van de generatie die graag direct iemand aan de telefoon wil hebben, maar helaas werkt dat tegenwoordig niet meer zo! Helaas, maar verder prima contact.
1 June 2026
J.
Leeuwarden
Na enige twijfel ben ik overstag gegaan om met uw bedrijf in zee te gaan. De signalen uit verschillende hoek waren nogal verschillend. De praktijk zal moeten uitwijzen of de terugverdientijd 6tot 8 jaar is. de monteurs Pepijn en Kevin hebben goed werk geleverd. De bijbehorende app is geïnstalleerd en uitgelegd. telefonisch is het bedrijf niet altijd goed bereikbaar. Het is een bedrijf met veel perspectief naar mijn mening qua voorlichting, vriendelijkheid en deskundigheid.
31 May 2026
Sjoerd
Dokkum
Fijne en goede communicatie in het offerte proces waarna een professionele installatie volgde.
21 May 2026
Daniel
Purmerend
ChargeUp BV is een zeer klantvriendelijk bedrijf en beschikt over een uitstekende kennis op het gebied van batterijen in combinatie met zonnepanelen. Elke vraag die wij gesteld hebben aan hen is zeer adequaat beantwoord. De medewerkers die de installatie verzorgen werken keurig netjes en begrijpen wat een klant is. In een woord, uitstekend!
18 May 2026
Eugene
Sint Pancras
Een zeer prettige ervaring om met dit bedrijf zaken te mogen doen.Hans Heukels
17 May 2026
Hans
Leeuwarden
Volgens afspraak keurig uitgevoerd vriendelijke arbeiders die veel plezier in hun werk hebben Top
17 May 2026
Jouke
Dokkum
Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.
Hogedijken 45 D
9101WV Dokkum