Filters

10

Top service

Perfecte ervaring met installatie en uitleg wat de mogelijkheden zijn mbt uitbreiden e.d.

 • Aanbevelen? Ja
10

ChargeUp heeft alle verwachtingen ruim overtroffen!

We hebben ChargeUp uitgenodigd omdat de prijs 40% lager lag dan aanbiedingen van landelijke partijen en omdat het een noordelijk bedrijf is. Vanaf het eerste gesprek waren we enthousiast over hun benadering, professionaliteit en gedrevenheid. Dat is zo gebleven tot de oplevering. Communicatie was persoonlijk, snel en goed en alle afspraken zijn uitstekend nagekomen. We raden ChargeUp dan ook absoluut aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima offerte, goed contact over uitvoering, professioneel werk

Op het Bunkermuseum Vlieland 40 panelen geplaatst in de duinen. Prima werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

alles prima en snel geregeld.

prima service

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Vriendelijk geholpen, vooral in de voorbereidingen traject. Op de installatie dag zelf ook aardige mannen, maar kreeg wel het gevoel dat ze snel naar huis wilden en daardoor de kantjes er wat af liepen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De panelen liggen strak op het dak.

Communicatie is duidelijk ,alles bevestigd per mail. Duidelijk van te voren afspraken gemaakt. Je weet waar je aan toe bent.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring.

Betrouwbaar en heldere communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakkundige en communicatief vaardige medewerkers

No nonsens aanpak. Snel maar beheerst werken. Top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Zeer tevreden over het geleverde werk. Afspraken worden na gekomen, snel en vakkundig montage en vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Flexibel en zeer goede kwaliteit.

zowel bij het maken van de offertes en de werkzaamheden van zeer hoge kwaliteit. De monteurs waren zeer ervaren en vriendelijk. De installatie werd netjes en schoon opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen die uitstekend werl leveren

Aanbevolen door een vriendin die klant was hebben we Jan en Brend benaderd. Luisteren goed naar de wensen, pushen niet, klantgericht. Denken ook snel over oplossingen als iets tegenzit. Zeer tevreden ….

 • Aanbevelen? Ja
10

super

lekker snel geleverd, 1 die langs kwam om te kijken naar het hoe wat waar, goede uitleg en degenen die het plaatste ook super goed, weten wat ze doen! verder leuk en gezellig ook omdat mijn zoon (ivm zijn werk) heeft mee geholpen, dingen heeft geleerd, het nu nog beter snapt en de werklui ook dingen kon vragen zoals waar lopen jullie nu tegen aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlot en prima werk geleverd.

ChargeUp heeft in één dag hier 22 zonnepanelen geplaatst. Keurig afgewerkt met kundige en plezierige mensen. Kortom, dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Meer dan tevreden Prima organisatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen twijfels!

Aanvraag offerte ingediend en een dag later ontving ik al de offerte met drie voorstellen in de brievenbus. Keurig! Alles was netjes uitgewerkt en duidelijk. Fijne en snelle communicatie met Jan. Dag van de installatie is ook prima verlopen, ging super snel en uitleg gekregen bij de omvormer en meterkast. Niet twijfelen, maar kiezen voor ChargeUp!

 • Aanbevelen? Ja
2

gewoon shit bedrijf

Aardige en zeker vriendelijke jongens komen de panelen plaatsen. Maar als dingen niet gaan zoals afgesproken en de panelen zelfs beschadigd op het dak blijken te zijn geplaatst heeft klagen geen zin. De directie is nu niet bepaald oplossingsgericht en klantvriendelijk. Na bellen belofte er op terug te komen? na 4 weken zelf maar weer bellen. Beschadigde panelen?? draaien we de schade toch naar de bovenzijde, want dan ziet u het ook niet. probleem opgelost toch ?? Mijn advies zou zijn : zoek een ander bedrijf !!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ynze Anne, 7 Augustus zijn er bij u op uw vrijstaande garage met oudere golfplaten 8x URECO 410wp MONO geïnstalleerd. Blauwe panelen met een zwarte rand op een garage/schuurtje. Enige tijd later constateert u dat er op 2 van de 8 panelen krassen zitten in de lak op de onderkant van de omlijsting. Hier is telefonisch contact over geweest en vervolgens is een van onze vertegenwoordigers bij u langs geweest om dit te bekijken, foto's te maken en te bespreken. 4 dagen later bent u hierover 3x teruggebeld maar hebben we elkaar niet te pakken kunnen krijgen. 2 dagen later is dit wel gelukt en is de kwestie besproken. Het gaat hier om kleine krasjes in de lak kleiner dan een 50cent muntstuk aan de onderkant van het metalen frame van het paneel. Vermoedelijk ontstaan bij het transport op de steiger. Blauwe panelen gemonteerd op een vrijstaande garage met een relatief oud golfplaten dak. Er is niet voor Full Black panelen gekozen want het esthetische oogpunt zou geen rol spelen. Deze krasjes in de lak zitten niet in het directe zicht en hebben geen enkel negatief effect op de werking, garantie of levensduur van het paneel. Desondanks hebben wij aangeboden alle panelen voor u om te draaien zodat de twee krasjes niet meer zichtbaar zijn of alternatief de omlijsting met een bijpassende lak of lakstift te herstellen. Als reactie daarop krijgen wij een dreigende en bijzonder onvriendelijke email zonder verder inhoudelijk op de kwestie in te gaan. We komen graag in contact om deze kwestie naar tevredenheid op te lossen.

10

Snel en keurig geplaatst.

Zeer tevreden. Ze hebben de zonnepanelen en de daarbij behoorende werkzaamheden keurig en snel gedaan. Ook uitleg naderhand heel goed en duidelijk. We zouden het bedrijf ChargUp BV zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top van begin tot eind!

Vanaf het offerte proces tot oplevering een fijne ervaring. Offerte kwam volledig overeen met onze vraag/behoefte. Offerte ontvangen op papier en via mail herinnerd. Na telefonisch contact een adviseur thuis ontvangen om de mogelijkheden te bespreken en de woning te schouwen. Vlot geleverd, echter door het weer (stormachtig) was het onmogelijk om de panelen te plaatsen. De monteurs hebben alles voorbereid, meterkast aanpassingen, omvormer geplaatst, rails op het dak, etc. Aan het einde van de dag teruggebeld voor een nieuwe afspraak om de panelen direct na het weekend te plaatsen en in werking te stellen. Na plaatsing panelen werden we nog nagebeld of alles naar wens was verlopen. Top service voor een zeer concurrerende prijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima panelen en netjes geplaatst

Snelle reactie en goede technische kennis. Nette panelen, vakkundig en snel geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Chargeup heeft mijn verwachtingen waar gemaakt

De installateurs hebben uitstekend werk verricht

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles volgens afspraak

Volgens afspraak zonnepanelen geplaatst. Wordt netjes en hard gewerkt. Goede afstemming over de werkzaamheden. Daags na installatie contact vanuit het bedrijf wat de ervaringen waren en of er netjes gewerkt was. Dit wordt als goed service ervaren. Ik zou dit bedrijf bij anderen nadrukkelijk aanbevelen. Over tevredenheid op langere termijn door recent plaatsing nachtnet niets te melden

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles correct afgewerkt

Goede adviezen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer positieve ervaring.

Complimenten voor het hele traject, het contact vooraf, daarna met de planning en de uitvoering. Ook nog een telefoontje na de installatie. Alles prima en kundig geregeld, geleverd en uitgevoerd. Ook zeker complimenten voor de beide installateurs. Een zeer positieve ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Netjes en vlot geplaatst. Na montage betalen, dus geen aanbetaling, wel zo prettig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correcte communicatie en leveren prima werk af volgens afspraak

Snel, correct, vriendelijk, en komen de afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja

Over ChargeUp BV

Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs. Doe nu de gratis dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte en opbrengstberekening aan voor zonnepanelen op uw dak.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.