goed geholpen

goed geholpen

Het was een goede eerste kennismaking

De inschrijving was vlot en eenvoudig.

Zeer makkelijk inschrijven

Inschrijvening zeer makkelijk alleen woningaanbod zeer karig

Een fijne overzichtelijk site

Vind het een fijne en makkelijke site

Makkelijk en duidelijk

Had het eerder moeten doen ,zo makkelijk

Rewelacja

Są wspaniałe

• Poleciłbyś nas? Tak

Inschrijving

Ik vind persoonlijk inschrijving erg moeilijk voor oudere zoals ik ben 71jr Woon al 35jr op de Kievit in een eensgezinswoning .zou graag kleiner willen wonen vandaar

waardeloos heel erg jammer

Ik stond al zeker 20 of 30 jaar ingeschreven bij WIZ in 2018 moest ik een zware operatie ondergaan in het Elisabeth ziekenhuis heb daar 3 weken gelegen en daarna 3 maanden gerevalideerd in de Hazelaar toen ik naar huis mocht nog 6 weken thuiszorg mijn PC was overladen met mailtjes en zodoende is me ontgaan dat ik niet meer bij jullie stond ingeschreven vind dat heel jammmer want mijn gezondheid is nu ook niet zo geweldig dus wordt het misschien tijd voor een verzorgingstehuis groetjes Jopie Westerburger

ik moet nog wennen aan de website

Ik ben net ingeschreven en moet de website gewoon nog wat vaker gebruiken, dan went het systeem van zelf wel. Als ik hulp nodig heb, dan weet ik die te vinden

wel goed kan beter voor ouderen

wel makkelijk via internet maar moeilijk om een jaaropgave te doen lukt mij niet hoe nu verder kan ik wel reageren ??

Goed en makkelijk in kunnen vullen

Alleen jammer dat het aanbod niet aansluit op mijn wensen en voorkeuren.

Gemakkelijk

Het ging makkelijk

het ging heel makkelijk

het is gemakkelijk zelf in te schrijven via internet. en je hoeft er dan niet perse voor langs te komen. top

Een kind kan de was doen.

Bovenstaande zin spreekt voor zich.

Ik vind het een goede website

Zie bovenstaande

Excellent.

Wijst zichzelf uit

Goed te doen.

Geen bijzondere opmerkingen.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ik was best tevreden.

ging eigenlijk wel makkelijk

voldoet aan de verwachtingen

Aan melden ging erg makkelijk

Ging vlot

Ik heb jullie ook een mail gestuurd Wij waren al ingeschreven Helaas met de overgang van cascade is het misgegaan Heb hierover een mail gestuurd Helaas niets meer gehoord hierover

Dat het vlug ging

Heel goed

Ik ben heel erg tevreden

Wat ik erg jammer vind is dat ik 19 jaar ingeschreven heb gestaan voor een seniorenwoning in Waalwijk en door omstandigheden gedwongen ben om in Tilburg te verhuizen de oudste broer van. Jin vrouw kreeg alzheimer en werd opgenomen in de satijnhof in Tilburg derhalve was ik moreel verplicht om in de buurt te gaan wonen .Nu is mijn zwager inmiddels kort geleden aan corona overleden derhalve heb ik mij opnieuw ingeschreven voor Waalwijk maar nu blijkt dat de inschrijvingstijd volledig is vervallen dus dat is een bittere pil maar ja het is niet anders

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht