Zonder problemen ingeschreven

Geen probleem om ons in te schrijven

alles ging goed op een ding na.

ik heb een account aangemaakt, alleen heb ik geen inlog code. ik heb gehoord dat anderen dat wel hebben, kan ik hiermee geholpen worden? alvast bedankt

Heel mooie site

ideaal

mijn ervaring is dat het inschrijven heel makkelijk ging dit is een fijne manier van aanmelden ik heb wel anderhalve week moeten wachten tot het lukte waarschijnlijk door een storing maar de manier waarop is ideaal .

Ging heel makkelijk en koste weinig tijd

Ging heel makkelijk en koste weinig tijd

gemakkelijk

een makkelijke manier van inschrijven

Zowel digitaal als persoonlijke goede informatie en service.

Goede informatie op de site en prima telefonische service.

Prima geholpen bij overzetten inschrijving

Zeer klantgerichte behandeling.

moeilijk

Ben niet de jongste meer, dus twijfel komt snel op. Hulp van WiZ middels email is voortreffelijk. Tijdens wijzigen blijven te wissen gebr.naam en wachtw. steeds terugkomen. Functieknop verwijderen niet gezien.

Lekker makkelijk

Was makkelijk om in te schrijven zonder problemen

Eenvoudig

Eenvoudig invullen

Eenvoudig

Inschrijven ging makkelijk, geen probleem.

Overzichtelijk

Eenvoudig maar toch 1 beperking dat je niet de ruimte hebt om aan te geven wat je persoonlijke wensen zijn. Wij zijn op zoek naar een 55+ woning Wat inhoud een leeftijdsbestendige woning maar kunnen alleen aangeven “appartement met lift” terwijl er ook mogelijk woningen zijn zonder trap die niet altijd in een flat gesitueerd zijn. Nu moet je de keuze maken tot 1 soort woningen. Dus een aanvulling zou zijn dat je dat kan omschrijven.

Not tried yet because...

I just started job in NL 3months ago And is it possible to join this site with salaries not from whole year? but just from couple months?

Makkelijk

De site is erg makkelijk te gebruiken. Ik hoop gauw een passende woning te vinden.

ik kreeg heel snel een huis via deze website.

Hopelijk snel een nieuwe kans

Hopelijk snel een nieuwe thuis 🏡

Misschien nodig

prima, niks op aan te merken

Prima, niks op aan te merken

Duidelijk

Alles was duidelijk aangegeven

Makkelijk en snel

Het inschrijving ging makkelijk en snel. Er zaten geen onnodige vragen tussen.

Goede huizen en nu maar blijven hopen op een goed uitpakkende loting!

Er staan hele mooie huizen op de site.

Makkelijk en zo gepiept!

De website en alle stappen voor het inschrijven waren heel duidelijk en overzichtelijk.

Ben heel goed geholpen...

Vriendelijk en behulpzaam en met heel veel geduld....

Dat er genoeg woningen om op te reageren

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht