makkelijk te doen

....

We vinden het niet zo makkelijk allemaal

Ik doe het voor mijn moeder ik ben de dochter mijn moeder kan er helemaal geen wijs uit en ook niet niet met de computer omgaan voorheen vondt ik het beter.

Goed te doen

Bij accepteren nwe woning wordt je uitgeschreven op advies Breburg medewerkster opnieuw ingeschreven. Jammer dat je dan niet met oude inschrijfnr.e.d. opnieuw kunt inloggen. Snap dat ingeschreven opgebouwde jaren terug naar 0 gaan maar waarom geen bestaande gegevens bewaren. Pas mijn inschrijving betaald maar nu moest ik weer bij nieuwe inschrijving betalen. Iets om over na te denken. Gr Anita

zeer duidelijk

snelle terugkoppeling van aanmelden

het ging zeer gemakkelijk met inschrijven

was zeer goed

Jestem zadowolony

Dobrze ze jestescie.

• Poleciłbyś nas? Tak

Gaatwel

Ik kreeg mijn gegevens er niet in van inkomen wij wonen op gerard de nijshof en willen graag naar beneden dus kon regeren wil graag ruilen van boven naar beneden Gegevens staan er nog niet in balen Groetjes Carolien

Duidelijk uitleg.

Schrok van het hoog aantal woningzoekenden. Althans veel reacties op aangeboden woningen.

Eenvoudig duidelijk proces

In eenvoudige stappen goed bereikbaar voor ieder

Heel overzichtelijk, weinig hoop..

Ik heb niet het gevoel dat ik kans maak helaas..mijn inschrijfduur is niet lang. Maar aan de loting woningen, doe ik heeeel fanatiek mee. En dat voelt als mee doen aan de loterij, die ik nooit win.

Opbouw inschrijving

Moet ik dit echt nog uitleggen? Je weet zelluf.

Io

Dat is heel goed ,bedankt voor je moeite.

Had nog al wat vraagtekens

Welke instellingen/organisaties zijn er bij aangesloten. Verzorgings tehuizen/ bejaarde huizen etc was voor mij zeer onduidelijk.

ik ben voor het eerst geregistreerd

mijn collega vertelde me over jou

Prima, overzichtelijk en duidelijk.

Het wijst zich allemaal zelf. Duidelijke site, duidelijke instructie's. Makkelijk betalen.

Ik ben lang meer dan 3 keren ingeschrijven.

Maar ik kan niet meer reageren door inkomen verklaring van belastingdienst. Maar ik heb de copy door e-mail gesturen.

Ik heb me gemakkelijk kunnen registreren.

Ik heb me gemakkelijk kunnen registreren. Ik kreeg twee keer tips voor appartementen en heb er gemakkelijk en snel aan gewerkt. Ik hoop sneller een appartement te kunnen krijgen.

Simpel

Simpele layout

Overzichtelijke site

Simpel om aan te melden.

Peefect

Makkelijk, verder geen bijzonderheden

Erg makkelijk inschrijven

De meeste stappen spreken voor zich, de moeilijkere stappen zijn duidelijk uitgelegd. Ook wordt er duidelijk weergegeven waarvoor bepaalde gegevens nodig zijn.

goede ervaring met Woning in Zicht

Daarom weer opnieuw ingeschreven, bij Woning in Zicht. Mijn vraag is alleen, hoe zit het met het inschrijfgeld. Ik ben nu wel weer ingeschreven, maar heb nog niet betaald. Hier zou ik graag antwoord op willen hebben. Alvast Bedankt!

Good

I do the inscription with a lot of hope to get some home because I need it so much. And I wish that I can get some home so soon ,for me and my wife ; please

• Would you recommend us? Yes

niets op aan te merken

Was al bekend met WIZ. Opnieuw aangemeld na verhuizing.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht