Was snel en goed geregeld

Was snel geregeld. Heb dit gedaan voor langer termijn dat ik over 10 / 15jaar keuze heb

kan veel beter.

Wij hebben ons voor de toekomst ingeschreven maar zijn nog niet woningzoekende. Niet duidelijk of je dan ook al een inkomstenverklaring moet sturen. Wel bedrag ingevuld maar niet meegestuurd. Ik begreep dat je dat in moet sturen als je inschrijft voor een huis. Je moet echt iets weten over hoe je digitaal gegevens moet vinden en in bezit zijn van oa scanner etc. Ik vermoed dat hel veel ouderen zich zitten te ergeren. Website lettertype zeer licht en voor slechtziende zoals ik zeer onduidelijk te lezen. Tip. formulier uitprinten en handmatig invullen en opsturen.

Makkelijk en overzichtelijk

Website is makkelijk en overzichtelijk.

Heel goed

Maar ik heb met een kapotte telefoon gezeten .. nu hij weer gemaakt is ben ik alles kwijt gebruikers namen wachtwoorden etc Etc .. als ik die op wil vragen herken hij mijn e-mail adres niet waar wel mailtjes van woninginzicht op binnen komen Dus kan nu niet inloggen Hoop dat jullie mijn hiervan verder kunnen helpen

Eenvoudig en snel

Inschrijven ging eenvoudig en snel. Ook fijn dat als je nog niet meteen op zoek bent naar een huurwoning, je je salarisgegevens nog niet hoeft in te vullen.

Ik weet niet wanneer mijn reactie geloot is

Ik heb nu een maand een account op deze website en heb op een aantal woningen een reactie geplaatst. Bij veel van deze advertenties staat dat het een loting is en dat er binnen een x aantal dagen gereageerd moet worden. Echter als deze datum bereikt is, is er NUL communicatie naar de mensen die wel geageerd hebben maar niet geloot zijn. Ik zou graag horen dat ik als 1e, 2e, 23e of 84e geloot ben. Nu heb ik geen idee wat de status van mijn reactie is tot er een mailtje komt met: "Advertentie geannuleerd" (waarvan ik niet weet of de advertentie letterlijk geannuleerd is, of de woning verkocht/verhuurd). Ik zou graag wat meer feedback van jullie willen krijgen over de statussen van mijn reacties. Dank

Het ging niet helemaal goed

Het ging niet helemaal goed

Een beetje moeilijk maar het is me uiteindelijk toch gelukt.

Het was een beetje ingewikkeld

Slecht

Heb nog niets gemerkt,

Niet zo goed!

Ik kon niet in eerste instantie inschrijven Heb er over gebeld De tweede keer met betalen voor automatische afschrijving ging ook weer niet Nu moet ik zelf opletten voor ieder jaar de acht euro over te maken lastig want dat vergeet je gemakkelijk met de gevolgen dat je weer uitgeschreven wordt

moeilijk in te vullen

nvt

Aangezien mijn leeftIjd doe ik t liever mondeling

Had er moeite mee.heb hulp gehad.

We zijn tot nu toe tevreden over uw diensten.

Voor het beantwoorden van deze vraag zijn wij al korte tijd aan uw bedrijf verbonden.

• Poleciłbyś nas? Tak

Het was makkelijk om in te vullen.

zonder problemen

ik heb de vragen beantwoord volgens het ritme en dat lukte goed.

Een hele goede ervaring !

Het was goed en makkelijk om in te schrijven. Prima website!

Niet up to date

Het lukte me niet om in te schrijven omdat ik melding kreeg dat ik al ingeschreven was. Na telefonisch contact werd mij verteld dat dit kwam omdat ik een tweeling ben. Dat de eerste screening dus alleen gaat om geboortedatum en achternaam is echt niet 2020!!! Advies om geboortedatum een dag eerder te vermelden (=fraude) is het wel gelukt, maak je selectie op bsn-nummer en je hebt dit probleem niet. Ik sta ingeschreven maar niet onder juiste geboortedatum maar dat is advies van Leystromen.

very good feedback

aanbiedingen op maat/customized offers

Good

Hallo, ik ben dringend op zoek naar huisvesting en help alstublieft of kunt u helpen. dank u

Snel te regelen

Door de duidelijke informatie is het inschrijven vrij snel te doen.

mijn ervaring was geweldig

mijn ervaring was prima helaas ben ik door een computer fout de website kwijt ik wilde eerst met de gene die voor mij alles regelt en mijn huisarts overleggen graag zou ik de website opnieuw ontvangen

ging sneller als ik dacht

gezien onze leeftijd is het beter om ons in te schrijven als dat nodig zou zijn.

Goed zonder problemen zelfs met mijn buiten Land se visa kaart

zeer goede en snelle hulp dankzij alle goeie medewerkers

Tevreden

Heb mijn eigen zonder moeite ingeschreven

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht