Ik ben dringend opzoek naar een woning samen met mijn zoontje van bijna 1. Nu had ik begrepen dat er een regeling is in tilburg, voor alleenstaandd moeders. Of voor vrouwen die uit huis gaan na een scheiding. Ik zou graag meer informatie hierover willen krijgen als dat mogelijk is!

Brak odpowiedzi.

Początkujący.

• Poleciłbyś nas? Tak

Gemakkelijk

Begrijpelijk

Boven verwachting goed.

Vriendelijke, goed luisterende en gerichte medewerkster stond mij telefonisch te woord.

geweldig

Ondanks ik maar 3 maanden ston ingeschreven, kreeg ik een huis aangeboden, die precies matcht met mijn huidige situatie, mijn dank is groot!!

Goed en duidelijk aangegeven

Voor mij zou het een 10 kunnen zijn, als er na inschrijving een kleine beschrijving zou zijn wat ongeveer een minimale inschrijf tijd is om op een woning te reageren. Of meteen een kleine overzicht van voorbeeld woningen waar ik met mijn jaaropgave oo mag reageren.

Was overzichtelijk

Het inschrijven ging soepel

Het inschrijven ging soepel, maar de woningen zijn lastig om te krijgen

Makkelijk inschrijven op een overzichtelijke website

Inschrijven op de website van Woning in Zicht is erg makkelijk. Het was van te voren duidelijk hoe dit in zijn werk gaat en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ook worden er meldingen gegeven als er nog iets ontbreekt aan je gegevens, waardoor je je profiel zo volledig mogelijk kunt invullen.

Makkelijk om on te schrijven

Geen hindernissen ervaren

Jestem tutaj od nie dawna. Mieszkam tutaj prawie dwa lata a reaguje od miesiąca dwóch.

Witam. Jeszcze nie znalazłam czegoś dla mnie . Ciągle reaguje ale bez rezultatu. Ale myślę że w końcu uda mi się zamieszkać w domu od Państwa! Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia.

• Poleciłbyś nas? Tak

goed dank u

Het gaat gewoon heel gemakkelijk.

Ik had mijn moeder ook al ingeschreven. En nu mezelf. Het zoeken loopt goed en alles is erg duidelijk.

Snel en simpel

Ik had verwacht dat er meer stappen zouden zijn maar ik was binnen enkele minuten geregistreerd.

Heel Goed

Gewo9n ingeschreven staan voor het geval dat ik kleiner wil wonen

het ging makkenlijk

mijn ervaring is positief

Ik heb goed ervaringmet wonen inzicht

Ik heb een goed ervarijn met wonen inzicht en als priema

Is zeer positief.

Mijn ervaring is positief.

het reageren gaat makkelijk

de loting snap ik niet echt

werkt fijn

duidelijk en snelle service

superslecht

Ik ben nog STEEDS kwaad omdat ik, naar aanleiding van een verzoek uwerzijds ( eerst brief daarna mailtje ) betaald heb van 2010 tem 2014. In 2015 GEEN bericht uwerzijds, zelf vergeten, ben daarna uitgeschreven.... Beste heer Broeders, Hartelijk dank voor uw mail. Hierin vraagt u waarom de inschrijving is vervallen. Ik leg dit graag uit. Zelf verlengen. De inschrijving diende u zelf elk jaar opnieuw te verlengen door in te loggen. Nadat u had aangegeven de inschrijving te verlengen vond de betaling plaats. Automatisch betalen is NIET automatisch verlengen. Verschillende data van betalingen. Ik zie op uw overzicht dat de betaling elk jaar op een andere dag in een andere maand werd gedaan. Dit houdt in dat deze werd gedaan nadat u had verlengd. Niet meer herstellen. Jammer genoeg kunnen wij uw oude inschrijving niet meer herstellen. Het spijt me dit te moeten melden. Ik wil u daarom verzoeken zich in te schrijven op www.woninginzicht.nl. Wij zijn sinds 2017 bij deze site aangesloten en bieden, samen met andere wooncorporaties, hier onze woningen aan. Vragen? Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Mitzi Beerens woonadviseur www.casade.nl www.kopenbijcasade.nl 0800 55 222 22 Van: [email protected] <[email protected]> Verzonden: vrijdag 15 februari 2019 10:51 Aan: Casade info <[email protected]> Onderwerp: Ik heb een vraag Ingevuld reactieformulier vanaf de website Naam ad broeders Mailadres [email protected] Adres Jan van Erpstraat 8 5165BH WASPIK Onderwerp inschrijving woningzoekende Uw vraag/reactie Geachte mevrouw / mijnheer. Ik ben in de veronderstelling dat ik al jaren ingeschreven sta als woningzoekende. Dat blijkt echter niet het geval. In de jaren 2010 tem 2014 is bij mij telkens 10 euro afgeschreven daarvoor. ( Zie bijlage ) Ik heb nooit opgezegd, afgezegd of actie ondernomen om die lopende inschrijving te beeindigen. De afschrijving geschiedde telkend middels een INCASSO MACHTIGING en destijds is oo

Het inschrijven ging goed

Het inschrijven ging goed maar we hebben nog niets gehoord of we een aanbod hebben

Ik heb nog totaal niets vernomen van uw site

Ik heb nog totaal niets vernomen van uw site

Tot heden geen aanbod met loting

Tot op heden nog geen enkele mogelijkheid gehad om in te schrijven voor een woning met loting. Ik ben een startende met een relatief normaal salaris maar ik kom nergens voor in aanmerking Tevens word er niet gereageerd op mails.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht