Te lange wachtlijst erg frustrerend

Ik heb extra inschrijftijd gekregen. Super natuurlijk echter stond ik al 5 jaar ingeschreven en werd net als mijn vriendin tot hetzelfde aangevuld. Die stond 1 week ingeschreven. Ook dat ik nu in Tilburg woon. Wat ik verschrikkelijk vind omdat mijn kinderen in Goirle wonen daar alles hebben denk aan school sport vrienden hun hele sociale leven. En dan zie je dan mensen uit andere dorpen woningen krijgen in Goirle erg frustrerend Ook wat ik onbegrijpelijk vind ik moet weer gewoon opnibeginnen kwa inschrijf tijd. Sta nu 1 maand weer ingeschreven dacht dat blijft staan. Niet dus. Omdat ik hoop toch nog een huisje in Goirle te vinden via wiz.

GEEN ENKELE VOOR MIJ INTERESSANTE WONING CQ APPARTEMENT

geen goede ervaring

Super slecht

De ramen zijn heel oud en kapot, ik krijg lucht van buiten naar binnen. Er zijn veel gaatjes op de muren De medewerkers zijn niet behulpzaam en moeilijk te bereiken.

snel en effectief

Het is makkelijk om jezelf in te schrijven en de website is duidelijk.

mooie site, maar niet alles is duidelijk.

niet alle velden zijn helder om in 1 keer goed in te schrijven. zeker niet als je zoekt naar een senioren woning Bv de aanleunwoningen bij Maasduinen in Rijen. uit de site kan je niet opmaken dat jullie deze hebben. en hoe doe je dat dan als 86 jarige digibeet.

Weinig problemen met de aanmelding

Makkelijker dan verwacht

Zat al even te kijken om mezelf in te schrijven maar was t overzicht vrij vlug kwijt. Toen kwam ik via mijn zus bij jullie terecht en was t letterlijk in 15 minuten gedaan.

Geweldig geregeld

Ik had niet gedacht dat ik nog iets zou horen maar dat viel mee , bedankt voor de snelle reactie

prima ervaring

makkelijke klantvriendelijke site

Hmm i don't anderstend this question

I was in casada and now o transfer my account to woning in zicht :)

redelijk eenvoudig

mis alleen de reden van de verhuizing. dit kun je niet goed aangeven. zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Geen enkele moeite voor hoeven doen.

Het inschrijven is snel gebeurt en je ziet direct resultaat.

Helder duidelijk en gebruiksvriendelijk

Moeizaam met doorsturen van documenten

Weinig of geen woning aanbod

heel eenvoudig en duidelijk

Het was een eenvoudige invul oefening. met duidelijke informatie

Het was redelijk eenvoudig

Ik weet het niet meer precies.

Het inschrijven was makkelijk

Het zoek naar een woning vind ik af en toe moelijk voor al heb dit een grote tuin of kleine tuin wij zelf zoeken naar een grote tuin daar mag wel wat meer informatie over zijn

Gemakkelijk & snel

Vlotte aanmelding, geen problemen ervaren.

duidelijk war er gedaan moet worden voor inschrijving

Standaard inschrijfprocedure. Deze is ondertussen bij alle woonstichtingen hetzelfde geworden. Er kan service verleend worden wat men wil. Uiteindelijk is het van belang dat men een woning krijgt toegewezen. Dit duurt gemiddeld zo'n 4 a 5 jaar. Daar zou ik graag meer energie ingestoken zien i.p.v. enquêtes die over service verlenen gaan.

heel goed

ik ben blij dat jullie dat voor mijn doen ik wacht af tot er wat in de Achtse barrier vrij komt op een huisje ik kan niet goed trappen lopen en er is hier nooit geen plaats voor mijn auto moet ver lopen en heb c.o.p.d. dus blij dat jullie voor mij dat doen dat is wel een bloemetje waard

Hopen op een woning

Er is gelukkig redelijk wat aanbod, echter reageren er vaak rond de 300 personen op een woning waardoor de kans op een woning klein is. De omschrijving onder de advertenties is prettig en volledig. Jammer dat er weinig foto's zijn van de binnenkant van de appartementen. Ik hoop dat mijn inschrijving zijn vruchten afwerpt.

Echt super goed geholpen.

De mensen zijn heel erg betrokken, en echt oprecht geïnteresseerd in wie je bent. En vooral zeer persoonlijk. Je kunt ze altijd bellen en ze staan altijd voor je klaar. Echt waar ongelofelijk dank jullie wel.

Duidelijkheid, makkelijk te volgen.

Makkelijk te volgen wat inschijver nodig te invullen en geeft ze snel tip bericht als je heeeft wens in je zoekprofiel.

Makkelijke inschrijving

Heb verder nog niets gehoord, maar verwacht dat dat wel geregeld wordt.

Inschrijven helemaal goed gegaan

Locatie Woning in Zicht Tilburg