Als bijna 80-jarige vrees ik dat onze eigen woning met tuin binnen afzienbare tijd voor ons te groot wordt en dat huren voor ons wellicht een goede optie is. Vandaar de inschrijving die probleemloos verlopen is.

Aangenaam.

Netjes en zeer behulpzaam.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed na wat strubbeling is het toch goed gekomen ben netje te woord gestaan en netje behandeld

Was goed te doen

Ik heb de site goed kunnen vinden en het was overzichtelijk alles was duidelijk

Prima site

Op zoek naar

met grote hoop

• Would you recommend us? Yes

vlotte inschrijving

Duidelijke instructie om in te schrijven. Onduidelijk is of als je als echtpaar inschrijft, je ook ingeschreven blijft wanneer bijvoorbeeld een van de partners overlijdt.

inschrijven ging goed

Stond volgens mij al enkele jaren ingeschreven,maar nooit een betalings verzoek gekregen in de volgende jaren. Nu kwam ik er achter dat je dan gewoon uitgeschreven wordt.

Ging vlot en gemakkelijk

Alles was duidelijk aangegeven en mijn documenten waren gemakkelijk in te vullen.

Duidelijkheid en helder.

Inschrijving verliep probleemloos.

Mijn inschrijving is superfijn verlopen

Ik sta niet zo lang bij jullie ingeschreven, maar ik zou heel graag met spoed een woning willen huren. De wachtrij s lang. Maar verder zijn jullie top!

Vlot en corekt

Duidelijk en overzichtelijk

was goed, mis alleen of er jaarlijks automatisch wordt afgeschreven om je inschrijving te behouden!

Duidelijk en eenvoudig inschrijfformulier

Eenvoudige manier om in te schrijven

Ik ben een beetje ontevreden

Ik ben een beetje ontevreden

Makkelijk en duidelijk

De beschrijving voor de inschrijving was duidelijk. Ook de extra aanvulling hoe je een inkomensverklaring kon aanvragen was goed beschreven.

Het ging best snel en soepel!

Ik zou graag wel tips willen om zo snel mogelijk kans te maken voor een woning.

in de inschrijving ging vrij snel en goed dus tevreden

ja

mieszkamy w nl 2 lata chcemy osiedlic sie na stale jestesmy cala rodzina dlatego tez kozystamy z mozliwosci losowania mieszkania socjalnego.

Zeer simpel

Alles was makkelijk te vinden, sprak voor zich en was overzichtelijk.

Prima een duidelijk proces

Prima duidelijk proces dat je doorloopt bij de inschrijving

Het inschrijving was best makkelijk

Het reageren is voor mij nog steeds niet zo duidelijk, ik weet niet precies hoelaat nieuwe aanbod terecht komen

Onvoldoende

Ik heb een vraag gesteld over voorrang ivm scheiding. Voor mij geen duidelijk antwoord.

Overzichtelijk

Duidelijke website

Duidelijke site maar ben onzeker erover

Ik stond voor 2 appartementen aan de wisentstraat in Breda op de 6e en 7e plek, en was echt heel blij omdat de appartementen op 1 km van mijn werk zijn en omdat ik als eerstvolgende aan de beurt zou komen. De volgende dag zijn de advertenties geannuleerd wegens verkeerd adverteren. Het ging namelijk om 55+woningen en veel jongeren hadden zich aangemeld en stonden voor mij. Ik ben zelf 63 jaar oud en toen ik eindelijk aan de beurt kwam als eerstvolgende , zijn de advertenties geannuleerd. Nu ben ik wel onzeker over mijn kansen. Is er geen mogelijkheid om deze woningen alsnog aan mij toe te wijzen?

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht