ging snel en soepel

goede site

Makkelijk en een voudig

Goed en overzichtelijk website

Omslachtig inloggen

Dag woningzicht, als ik naar jullie zoek en wil inloggen om huurwoningen te bekijken kan dit niet met 1 handeling. Dat zou makkelijker moeten kunnen denk ik. ik sta ingeschreven omdat ik in een rustig dorp wil gaan wonen. In een senioren huis vlak bij mijn vriend in Diessen. Groeten Wilma de Graas

Goed. 7

Ik ben goed ge helpen

geen problemen

Goed en een fijne website .

Goed bezig en netjes.

Ik kan goed omgaan met dit website en weet wat ik moet doen

?

Makkelijk en duidelijk

Het inschrijven was eenvoudig en duidelijk, net als het gebruik van de webpagina van Woning in zicht

Pozytywne

Wery Good!

Duidelijk het is gelukt

Jammer dat de maatschappij zo elektronisch is geworden. Als je niet computer vaardig bent of een ideal betaling je tot wanhoop drijft. Dat er geen andere opties zijn om in het systeem te kunnen komen

Ging goed!

Inschrijving ging snel en is ook snel goedgekeurd als doorstromer!

Ik vond het goed

Ik vond het makkelijk om on te schrijven

Ik heb me makkelijk in kunnen schrijven

Het verliep zeer eenvoudig en het is niet zo duur.

Ik vindt het alleen raar dat je niet gewoon inschrijfgeld kunt overmaken via iDeal, en dat je 1 maand in de gaten moet houden of het is afgeschreven van je rekening. Anders ben je weer uitgeschreven.

gemakkelijke inschrijving

was goed te doen

Goed geregeld

Alles ging netjes en vlot

ik werd goed geholpen

makkelijk maar zou handiger zijn als het ieder jaar automatisch afgeschreven wordt

makkelijk maar zou handiger zijn als het jaarlijkse bedrag automatisch afgeschreven wordt.

prettig

snel en fijn geregeld

Kan niet regeren

Ik moet nog een inkomsten verklaring naar jullie sturen maar van welke jaar moet ik vragen en ik kan niet regeren op huizen

Zijn pas ingeschreven

Hebben voor de toekomst een type woning op het oog namelijk in de Kanaalstraat daar gaan we voor op langere termijn

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik,maar het aanbod ligt wat laag

Dit site is duidelijk ingedeeld en makkelijk te gebruiken. Het aanbod in mijn prijscategorie ligt echter wat laag.

Super makkelijk

Makkelijk en duidelijk

Gemakkelijk maar onzeker

Het is gemakkelijk om je in te schrijven en de gevraagde gegevens over te dragen. Daarentegen word je er herhaaldelijk aan herinnerd dat je niet in aanmerking komt voor een woning als je een fout hebt gemaakt of als je informatie niet up-to-date is. Dit stimuleert een onzeker gevoel, omdat niet wordt bevestigd of de inschrijving goed is uitgevoerd.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht