Gemakkelijk duidelijke invuloefening.

Het inschrijven is een eenvoudige opgave, ben benieuwd naar het vervolg. Wij worden graag op de hoogte gehouden wat er in Kaatsheuvel door jullie te huur of te koop wordt aangeboden.

Dat ging heel goed, geen problemen

Ik was er al bekend mee, en had geen problemen.

uitstekend

vlotte behandeling. Duidelijke vraagstelling

Goed geholpen

Door mijn ondeskundigheid van down laden van inkomens verklaringen betaling overmaken.

Wel geld afgeschreven. Niet ingeschreven en terug storten ho maar. Maar wel een blokkade op mijn naam die er niet af gaat

Inschrijven van zoekt naar huis meteen geholpen

Ik wordt elke jaarlijks verlengd als woning in zicht gingen altijd goede

geen mening

wij zijn met weer ingeschreven

Wordt bijna altijd goed geholpen. Soms is het erg druk om telefonisch jullie te contacteren!

De reden van inschrijving is voor in de toekomst!

Duidelijk

Het invullen was duidelijk. Een vraag had ik niet goed gelezen. Heb toen even gebeld. De mevrouw legde het goed uit. En toen verder ingevuld

Was een makkie

Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Geachte heer/mevrouw, Ik heb in februari 2021 via deze site een woning toegewezen gekregen aan de Cornelstraat. Omdat ik toen automatisch ben uitgeschreven heb ik me weer opnieuw ingeschreven, alleen voor het geval dat het ooit nodig mocht zijn (ik verwacht niet meer te gaan verhuizen) Met vriendelijke groet,

Het is gelukt me in te schrijven

Mijn ervaring is dat het passende aanbod vele honderden euro's hoger is dan ik met mijn uitkering mogelijk zou kunnen betalen. Het zou fijner zijn als passend ook passend bij ieders financiële plaatje zou betekenen. Mijn e-mailadres waarmee ik me heb ingeschreven is niet bekend, dat vind ik vreemd.

Heel makkelijk in te schrijven.

De stappen waren heel duidelijk en heel makkelijk te nemen. Fijn dat we ingeschreven staan.

Inschrijven ging redelijk snel en alles was duidelijk. Niet teveel overbodige informatie of vragen. Het aanbod echter viel zwaar tegen. Zeker als je de wachttijden ziet, 10 jaar wachten is alleen realistisch als je je als 16-jarige inschrijft. Bij de ‘concurrenten’ van Woonservice Den Bosch lijk je nog enige hoop op een woning te hebben (daar komen er dagelijks wat bij) maar bij. Ook daar is het niet veel, maar bij Woninginzicht is het wel extreem karig helaas. De gemeente Tilburg moet echt meer doen aan het aanbod qua sociale of betaalbare woningbouw.

Snel en makkelijk inschrijven

Het inschrijven ging goed, wel twijfelde ik welke bestanden er daadwerkelijk nodig waren vond namelijk dat niet zo veel gevraagd werd. Heb toen met een woningcorporatie gebelt en hun gaven aan dat alleen inkomensverklaring voldoende was. Snelle goede hulp.

Super fast. Thank you all

The best site ever..i hope i will found my dream home.

Het was gemakkelijk en snel.

Het was gemakkelijk te vinden en het ging ook prima met het invullen.

Jullie zijn de beste

Jullie zijn de beste

Redelijk toegankelijk

M.n. de consequenties mbt de keuze van de partner zijn niet duidelijk. Wat zijn de consequenties wanneer 1 van de personen komt te overlijden? Vervalt dan de complete inschrijving of komt toch 1 van beide personen in aanmerking voor een woning? Ons is dat niet duidelijk.

Super .

Was makkelijk denk ik.

Blij met mijn inschrijving

Het was wel even zoeken waar ik me kon inschrijven op de pagina. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen

Was makkelijk

moeilijk

wil woningruil en wil daar informatie over

Ging helemaal top!

Erg fijn!