Duidelijk

Inschrijving duidelijk. Nu maar afwachten

Overzichtelijk,duidelijk en eenvoudig6

Duidelijke website die he t inschrijven eenvoudig maakt

Heel goed

Makkelijk, duidelijk en ook het zoeken werkt goed

Ging goed. Op 1 punt na.

Eerst moeizaam. Daarna ging het goed alleen hoe ik moet betalen ging niet goed. Heb ik online een vraag gesteld en netjes antwoord gekregen. Daarna kon ik er niet meer in mijn aanvraag komen want mijn wachtwoord en inschrijfnummer klopt niet krijg ik iedere keer. Nu weet ik niet meer hoe ik moet betalen. Wij willen wel ingeschreven blijven. Graag hierover contact met mij. Met vriendelijke groet W.A.G. Klaassen, Eikhof 4 in Gilze. Mailadres: [email protected] Ons Inschrijf nummer dat we gekregen hebben is 202103674.

Gemakkelijk

Inschrijving ging gemakkelijk

Ik heb de juiste inlichting gehad

Overzichtelijk

Prima en gemakkelijke inschrijving.

Ik heb me probleemloos in kunnen schrijven als (toekomstig) woningzoekende, prima geregeld dus.

Keurig geholpen door medewerkster aan de telefoon!

Keurig en vriendelijk geholpen door medewerkster aan de telefoon

Duidelijk aanbod

Het aanbod wat er is, staat duidelijk omschreven. Het roept nooit vragen op. Wat jammer is, dat het aanbod niet heel groot is. Ik weet dat de site hier niks aan kan doen, maar met alleen kans om iets te krijgen bij loting, is het voor mij wel lastig om wat te vinden. Al met al heel tevreden over de site.

Eenvoudig en gemakkelijk systeem.

Waren al eerder ingeschreven dus inschrijven was totaal geen probleem

Very good

Company help me with information and put fast my offer on website, thanks for help . Reegards and Have a nice Day

Opion

Web is rly good and clean for me and give nice chance for find flats.

Logistiek

Ik heb verhullen ervaring

voldoende geïnformeerd

goed /duidelijk geholpen

goed geholpen

goed geholpen

Het was duidelijk voor mij en mijn vrouw.

Ging makkelijk en snel mijn inschrijving

Het inschrijven ging makkelijk via online top Ik heb dringend woonruimten nodig ik zit in een tijdelijke flexwoning daar mag ik nog maar 1 jaar in blijven ik huur van alwel ik ben in behandeling bij ggz breda ik kan wel via urgentie maar dat betekent dat ik dan een woning moet nemen die jullie mij toewijzen ik verblijf wegens omstandigheden nu al 3 jaar in studios en dat wil en kan ik niet meer aan ik wil heel graag een huisje met n tuintje t liefst in tilburg bij mijn moeder in de buurt want die heb mij nodig ivm ouderdom klachten ik kan om persoonlijke omstandigheden niet langer meer in breda wonen ik loop al bij ggz omdat ik het niet meer trek hier in deze studio ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen betekenen gr d van lee

Goed geholpen Maar het zou fijn zijndatde inschrijving automatisch ging gr wBaarslag

Ik wilde samen met mijn partner inschrijven dit lukte niet, dus nu sta ik alleen maar ingeschreven.

Weinig duidelijkheid over gewenste woning

Wij zouden het fijn vinden dat we uit meer opties kunnen kiezen voor een seniorenwoning

Ben pas bezig,tot nog toe prima

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel