Redelijk

Vindt het erg onduidelijk dat ik nu ingeschreven sta bij de leystromen

Niet best

Niks meer gehoord geen info te huur aangeboden woningen ontvangen zelfs geen bevestiging van de inschrijving.

Niet wat ikzoek

Ik zoek een soort bungalow of een senioren woning. Daar ik moelijk kan lopen en al helemaal de trap niet op kan. Dus heel leuk dat jullie mij dit sturen maar het liefst heb ik toch waar ik naar zoek. Met mijn gezondheid gaat het steeds slechter qau lopen dan dus een SOORT BUNGALOW OF EEN SENIOREN WONING MAX 1 HOOG

alleen nog maar ingeschreven verder niets. Dus kan nog geen oordeel vormen.

Kan nog geen oordeel geven. Alleen nog maar ingeschreven.

nog n groot vraagteken

Heb me ingeschreven omdat ik ouder wordt mn problemen lichamelijk worden steeds groter hoop dat ik n kans krijg bij de aanleunwoningen bij de volkaert

Inschrijven ging perfect

Wel zou ik graag geïnforommerd worden hoeveel gegadigde voor een appartement in Zonnehof staan ingeschreven' Dit geeft (mischien) een indicatie voor de tijdsduur van toekenning van een appartement in Zonnehof.

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk

we zijn naar tevredenheid geholpen.

Het inschrijven op de website van Woning in zicht ging prima.

Ik denk dat de inschrijving wel goed is gegaan, anders was ik nooit door jullie benaderd geweest om

Je moet goed lezen en Alles correct invullen. Eerder (en dat snap ik goed) kan er niets voor me gedaan worden Nu maar hopen dat ik binnenkort een appartementje vind, gelijkvloers of met maar één verdieping, of een leuk huis.

Niet moeilijk

Ging heel gemakkelijk.

Ik ben erg blij dat ik nu ingeschreven ben

prima en duidelijk

het ging heel gemakkelijk

Snel en eenvoudig

De inschrijving procedure verliep meteen goed, ondanks dat ik de gegevens van inkomsten nog niet had kon ik toch inschrijven en dat vond ik echt fijn. De website is helder en overzichtelijk. In mijn beleving hoeft er niets aan te verbeteren, het is NL perfect.

Duidelijk en overzichtelijk

Was goed en snel te doen.

Wennen aan deze manier van inschrijven, onpersoonlijk.

Wilde me in laten schrijven bij wonen in zicht. Keek op de site. Owh, moest inschrijven via de site en.....ook nog betalen. Kreeg er geen "contact" gevoel bij. Zal wel aan mijn leeftijd liggen.

als een fluitje van een cent

Wel duidelijk maar omdat ik opzoek ben naar gelijkvloerse woning kon ik dat niet makkelijk vinden, misschien lag het mezelf.

Basic

At this moment, my experience is not so big, i try to win Hous/flat at your webside but is really hard to be even 2'nd on the list.... I registrated on Woninginzicht only because this is my last chance as a singel person for rent something. Woninginzicht is a hope for people as me.

• Poleciłbyś nas? Tak

Ik zoek een eengezinswoning

Het lijkt mij leuk om op zee te wonen in een woning tussen de schapen

Goed.

Mijn inschrijving is correct behandeld. Goed contact gehad betreft mijn specifieke omstandigheden en vragen ,en verder ben ik goed geholpen. Tevreden over communicatie en informatie/uitleg.

Een simpele manier

Alles is duidelijk in te vullen

Duidelijkheid boven alles.

Heldere uitleg mbt het inschrijven, het inschrijven zelf was zeer eenvoudig..

Vlot

Snel duidelijk en vlot