Fijne communicatie, nette mensen!

Super netjes gedaan allemaal. Dit bedrijf denk mee! Fijne mensen nette communicatie. Bellen achteraf na of alles naar wens is.

Om te beginnen het gesprek met Jasper soepel open en kon zich in mijn idee verplaatsen en daardoor kwamen wij hee snel tot een goede deal. Op de dag van plaatsing van de panelen echt perfect wat een top team leuke jongens perfecte samenwerking en daarbij ook nog eens zeer gezellig. Het enige wat jammer is waar jullie niks aan kunnen doen is de acceptatie van de panelen waardoor je zelf de app nog niet kan gebruiken dit duurt wel erg lang. Dit na gelaten echt perfect een aanrader. Mvg.siep

Deskundige medewerkers en prettig in de omgang

De plaatsing van zonnepanelen verliep prima. De dag erna is er nog iemand gekomen om alles te controleren. Vanuit SunDynamics werden we goed geïnformeerd over de administratieve routing. Kortom prima.

Van deze onderneming gaat bij ons de zon altijd schijnen

Toen wij besloten om over te gaan tot het kopen en het laten plaatsen van zonnepanelen zijn wij ons gaan oriënteren over hetgeen zoal te koop is op dit gebied en dan mn welke producten het predicaat kwaliteit mee krijgen. Wel SUN Dynamics BV bood ons de gewenste kwaliteitsproducten aan tegen een acceptabel prijsniveau, Daarnaast gaven de telefonische gesprekken zo ik die voerde met Michael Bosma een vertrouwd gevoel waardoor wij de opdracht hebben verstrekt. De 10 panelen zijn gisteren op het dak aangebracht en is alles geïnstalleerd, Wij kunnen u melden dat deze werkzaamheden werkelijk keurig netjes zijn uitgevoerd door de monteurs, En de installatie werkt prima, WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN en als u voornemens ben om over te gaan tot het laten installeren van zonnepanelen dan raden wij u SUN Dynamics BV van harte aan. Peter en Jeanet Theunissen Almere.

Wij zijn erg tevreden met het installeren van de zonnepanelen. Prima uitleg. Vriendelijke jongens.

goede kundige installateurs en adviseurs

Snelle service

Klantvriendelijk en keurig werk afgeleverd.

Na de plaatsing van panelen bij de buren te hebben bewonderd en contact met de monteurs, ook beslist tot de aanschaf van zonnepanelen. SunDynamics was een van de eerste die reageerde bij de aanvraag van een offerte. Na een periode van oriëntatie viel snel ons besluit. Deze was voornamelijk gebaseerd op kwaliteit, klantvriendelijkheid en... gevoel. Na een akkoord werd rap een afspraak gemaakt voor plaatsing. Vakkundige en vriendelijke monteurs en werk waar wij trots op zijn. Ook de begeleiding daarna van een medewerkster van de administratie van SunDynamics verliep uiterst klantvriendelijk.

Duidelijke verkoop en goede installatie

Duidelijke verkoop en goede installatie

Top montage team

Doen wat ze beloven

heel blij met de installateurs

vriendelijke buitendienst medewerker die alles uitstekend heeft uitgelegd . de gezellige installateurs hebben de zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd dank hier voor .

Goede ervaring met gehele traject van offerte tot uitvoering

Tijdens het gehele traject is er adequaat gehandeld. De uitvoering is op een donderdagmiddag vlot en zorgvuldig verlopen.

Uitstekende service en kwaliteit. Goede vaklui snel en vakkundig.

Betrouwbare aanpak, goed resultaat.

We zijn heel tevreden over de aanpak. Na een betrouwbaar advies ben ik over gegaan tot de aankoop. Een zeer nette installatie en inmiddels heb ik al een week stroom van eigen dak.

vakbekwaam correct zorgvuldig werk geleverd!

Van begin tot einde duidelijk, vakbekwaam, eerlijk, handig en juiste prijs kwaliteit.

Goede presentatie, alles vlot geleverd. Tot nu ( 3 dagen) werkt alles perfect. We hebben er alle vertrouwen in dat het ook goed blijft werken. Wij zijn tevreden klanten.

snel geplaatst en netjes gehandeld. Zeker een aanrader

uitermate tevreden

Nette offerte. Goede afhandeling van enkele wijzigingen. Zonnepanelen en installatie keurig aangelegd. Installateurs hebben hun uiterste best gedaan om aan de wensen te voldoen. Alle vragen keurig beantwoord. Nadien alles netjes opgeruimd.

Tot nu toe goed

Ben tevreden .

Klasse

Goede voorlichting met vervolgens een goede afwerking.

Heel erg tevreden in alle opzichten

Alles was geweldig fijn. We zijn meer dan tevreden.

Top!

Na een prettig informatiegesprek besloot ik om 14 zonnepanelen te plaatsen. De prijs viel reuze mee en ook de btw-teruggave werd geregeld. Binnen drie weken had ik de panelen al op het dak! Prima service en keurig werk!

Top mannen

Wat een leuke mannen waren over de vloer. Netjes en belangrijk we hebben erg gelachen. En alles werkt thuis

Keurig gedaan super vriendelijke monteurs.

Prettige ervaring over de kunde van sinterklaas dynamics

Goede verkoop van de panelen Duidelijk uitleg van de materialen die geplaatst worden.

Vriendelijk, zeer netjes werkend

Offertetraject en uitvoering prima verlopen. Deskundig, vriendelijk en niet opdringerig. De uitvoering werd uitermate netjes gedaan. Complimenten