Goed advies en snelle levering en strak eindresultaat!

Goed persoonlijk advies aan huis en direct alle gewenste informatie met legplan in verschillende opties in handen. Na opdrachtverstrekking was de administratieve begeleiding prima, snelle levering en de installatieploeg werkt netjes. Direct na betaling wordt de teruggave BTW opgestart, dit wordt allemaal kosteloos geregeld. Wij zijn zeer tevreden!

perfect

goed werk geleverd, met een uitstekende service.

Goede kwaliteit en service.

Goed gesprek met goeie uitleg. Gezellige jongens aan het werk. Alles naar wens verlopen. Goed geïnformeerd hoe wij het door moesten geven aan de energiebedrijf. De verzekering prima geregeld. Btw teruggave.

Prima werk

Fantastische werklui! Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden

Als ik mag mijn ervaring over u bedrijf verwoorden, dan zou ik mijn compliment Aan den contactperson en de monteurs. Bedankt voor de leuke ervaring en voor de Mooie zonnepanelen. Veel succes toegewenst.

Zonnepanelen zien er goed uit!

De communicatie met de adviseur en de plaatsers waren fantastisch! Zeer vakkundige mensen. De platen liggen mooi op het dak. Hier ben ik erg tevreden mee. De communicatie over de factuur was belabberd. De factuur was in de spam terecht gekomen, deze komt via een ander mailadres. Binnen een week werd ik gebeld, wat prima is als de persoon aan de telefoon vriendelijk blijft. Dat was niet het geval. Ze geloofde niet dat de factuur in de spam beland was. Ze heeft hem opnieuw gestuurd(ik heb hem nu uit de spam gevist) staat er in de mail dat ik hem vandaag direct moet betalen!!! Dit noem ik niet klantvriendelijk. Je behoort een klant een passende betalingstermijn te geven. Je mag best een beetje vertrouwen in je klanten hebben. Niet iedereen is een wanbetaler!

Helemaal prima.

Goed personeel, snel en goed gedaan.

Gaf vanaf het begin een goed gevoel.

Vanaf het moment dat wij besloten hadden om zonnepanelen aan te schaffen ben ik door Sundynamics goed geholpen. Thuis een prima adviesgesprek gehad en ook op al mijn vragen daarna kreeg ik keurig en uitgebreid een antwoord waarmee wij uiteindelijk onze keuze konden maken. En ja, ik heb nog meer bedrijven gevraagd, maar geen gaf mij het goede gevoel wat ik bij Sundynamics wel had. Het installeren is gebeurt precies twee weken nadat wij de offerte hadden geaccepteerd en ook de mannen die kwamen installeren hebben netjes en vakkundig de installatie geplaatst. Bij de installatie heb ik nagenoeg geen last gehad en al mijn vragen en wensen werden gehoord en uitgevoerd. De installateur heeft ook nog een een paar kapotte dakpannen vervangen voor ons die hij toevallig tegen kwam. Na een kleine 3,5 uur was ik van gebruiker getransformeerd tot een tevreden leverancier.

Prima verzorgd

Zo wel het aanvragen voor offerte , als het plaatsen van de panelen was voortreffelijk geregeld

Klantvriendelijk en goed werk afgeleverd

Intake was aan huis wat zeker een voordeel heeft omdat je dan meteen de situatie/ligging van je huis kunt bespreken. Dit heeft voor mij naast de mooie zonnepanelen en de prjis de doorslag gegeven om de opdracht aan Sundynamics te geven. Installatie keurig verzorgt over 2 dagen en panelen werken naar behoren. Dank!

Professionele installatie

Schoon afgeleverd werk

Super!

Leuke en aardige zonnepanelenleggers,en de communicatie was zeer prima.. Al met al een goede ervaring met SunDynamics BV gehad.

Goed advies in het plezierige persoonlijke contact.

Na een uitgebreid en op onze situatie toegesneden advies over welke installatie voor ons het best passend is, kregen we direct het uitgewerkte voorstel en de offerte op papier. Omdat we ons ook al bij andere bedrijven hadden georiënteerd hebben op basis van het advies en de prijs direct besloten met SunDynamics in zee te gaan. De volgende dag werden we door een vriendelijke dame gebeld om een afspraak te maken voor de installatie. De installateur kwam binnen twee weken. De installatie is volgens onze wensen geplaatst en zeer netjes en veilig afgewerkt. Dezelfde dag kregen we een uitgebreid opleveringsdocument met foto's, de factuur en een instructie hoe we de zonnepanelen moesten aanmelden bij onze netbeheerder. In een apart document werd aangegeven dat de omvormer was geactiveerd met daarbij een duidelijke instructie hoe we de applicatie om te monitoren konden downloaden en installeren op onze mobiels en PC. We hebben zelden zo'n goed verzorgde verkoop en installatie meegemaakt.

Precies zoals verwacht.

Goed.

Daar kan mee in zee gaan.

Monteurs klant vriendelijk Klant gericht vaklui behulpzaam

uitstekend

zeer deskundig prima

vriendelijk

prettig in de omgang en ondanks een platen dak lag het er zo op. Top werk geleverd.

Heel fijn bedrijf

Een paar weken geleden een leuk gesprek gehad bij ons thuis waarin alles heel goed werd uitgelegd. Hele nette prijs ook. De plaatsing van de panelen werd uitgevoerd door 2 hele aardige jongens. Al met al alleen maar lof over dit bedrijf en ik zou ze iedereen aanraden.

Komen afspraken na. Top installateurs en super netjes en aardig. Denken ook mee. Nu kijken of de opbrengst ook goed is, maar voortraject en plaatsing gewoon super. Waren de enige van 4 bedrijven waar ik offertes heb gevraagd die vooraf ook even kwamen kijken. Zo kom je niet voor verassingen te staan en vond het ook netjes.

vakkundig, zorgvuldig en vlot

De werkzaam heden werden na een korte inventarisatie vlot uitgevoerd, met de nodige zorgvuldigheid.

Goede informatie en snelle levering

Scherpe offerte, goed advies en snelle levering.

Gehele project adequaat afgehandeld.

Prima, vriendelijk en hard werkende installateurs. Voor informatie( bezoek ter plekke) prima, kon de vragen van mijn kant goed beantwoorden. ,

Goede communicatie en deskundig personeel.

Hoewel op de plaatsingsdag code rood i.v.m. ijzel was afgegeven is later op de dag in de kou en stromende regen toch begonnen met het plaatsen van de zonnepanelen. De volgende dag naar volle tevredenheid afgewerkt. Alles werd goed met ons overlegd. Heel prettig, netjes en hardwerkend personeel.

Erg goed.

Goede voorlichting over zonnepanelen, kostenplaatje en plaatsing. Dik tevreden.

Goede service en duidelijke afspraken

Wij zijn erg tevreden over het contact en de informatie en het offerte proces. Plaatsing van de panelen kon al snel en ook dat is netjes gedaan. Enige tip: de zonnepanelen zijn niet helemaal schoon, er zitten vegen op, wij hadden het netjes gevonden als dit schoongemaakt was.