goed advies vooraf en vakkundig geinstalleerd

Prima ervaring,prettige samenwerking i.v.m. verloop van kabel van zolder naar meterkastkast.onzichtbaar gemaakt.heldere communicatie onderling .keurig opgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding .Heel prettig vond ik het voorgesprek met duidelijke uitleg over installatie en "terugverdienen". Ook prettig : Er werden gelijk foto,s gemaakt van de situatie en meterkast en direct (op mijn verzoek )3 verschillende offertes uit gebracht.(8,10 en 13 panelen)Wat ik ook prettig vind dat ze in Alkmaar zitten i,v,m,service e.d.

Een prima ervaring

Zonnepanelen met deskundigheid geplaatst. Ook voor het aangezicht van de panelen wordt meegedacht. Verder zeer vriendelijke mensen die graag met je meedenken. Kortom ben ik zeer tevreden.

Alles goed geregeld.

Vanaf begin tot plaatsing van panelen alles volgens afspraak geregeld.

Alles prima geregeld

Geen klachten

Pima

In 1 woord pima

Mijnheer thiems heeft alles goed uitgelegd over de zonne panelen. De jongens die het kwamen instaleren waren heel aardig .En hebben hun werk prima gedaan.

Sun Dynamics prima

Ik ben tevreden wel nog wat vragen maar dat is gewoon.

TOP!

snel, duidelijk en eerlijk......

Snel, goed overleg, juiste afspraak

Aardige verkoopster, no nonsens Werklui die weten hoe het moet

Positief

Plezierig, meedenkend en communicatie goed

Netjes en bekwaam werk geleverd

De panelen zijn netjes door de zonnepanelen installateur op het dak geplaatst. Alleen het installeren van het monitoring systeem gaf wat problemen. Dit is door mijn zoon opgelost.

We zijn tevreden

Waren op tijd. De jongens die alles moesten installeren waren beleefd en werkten netjes. Tot nu toe doet sundynamics wat ze ook aan ons verteld hebben.

Vriendelijke medewerker , goed overleg over plaatsing , dus is top gedaan

Communiceren goed en komen afspraken na

Het is fijn zaken te doen met deze firma Ik had een offerte aangevraagd en er werd vlot gereageerd op de aanvraag Alles word netjes uitgelegd en na het uitmeten wist ik hoeveel panelen ik kwijt kon op mijn dak Afspraak gemaakt voor plaatsing Netjes geplaatst zeker een aanbeveling waard Verrassing : had de buren ook aangebracht Voor zonnepanelen ,kreeg hier voor een beloning

Fijne benadering, levering prima geleverd

Fijn gesprek voor de offerte, eerlijke prijs. Ook afhandeling na akkoord offerte is persoonlijk, duidelijk en netjes. Hopelijk werken de panelen net zo prima als de werknemers..

Advies net geen 5, plaatsing wel

Volgens de verkoper van de zonnepanelen kon de energiekabel vanaf de panelen via de schacht van de cv en de kruipruimte naar de meterkast lopen. In de praktijk lukte dat niet. Wel kon de aparte groep van de wasmachine op zolder gebruikt worden.

Snelle en korreltje installatie verricht

Kennis van zaken en meedenkend

Onze 10 panellen zijn netjes en snel geplaatst op ons platte dak. Omvormer en werk in MK netjes uitgevoerd. Duidelijke uitleg over het gebruik en installatie direct werkend.

Correcte uitvoerders

alles keurig geregeld

nette heren, snel werk, probleemje met de stroom, zeer goed opgelost.

Mijn ervaringen zijn goed

dhr. Tiems kwam duidelijk en deskundig over. Alles goed uitgelegd, verschillende keuzes uitgelegd. Serieus situatie bekeken. Duidelijke offerte. Plaatsing netjes gedaan door de twee monteurs Bedankt! Anke

Geweldig, Super.

Jasper van Dijk een top vertegenwoordiger en de installateurs waren super gespecialiseerd en keurig netjes. Een aanrader.

Vriendelijke mensen, werken netjes en geven goede informatie

Zeer vakkundig geplaatst en zeer plezierige en deskundige medewerkers. .

Op een zeer plezierige manier werd een offerte aangeboden en na nog enkele vragen kwam de vertegenwoordiger alsnog weer langs om op een zeer sympathieke alles nog eens duidelijk uit te leggen . Na het accepteren van de offerte werd alles zeer vlot afgewerkt . Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers plaatsen alles zeer vlot en werkten alles zeer netjes af . Een plezier om zulke medewerkers over de vloer te hebben !!

Werk naar tevredenheid uitgevoerd

Vlotte plaatsing in goed overleg. Afwerking keurig