Heel goed geholpen zolang het duurde en heeft nooit over geld gesproken wij zijn heel dankbaar over meneer jansen
Voor mij de eerste ervaring met een advocaat. Ewout reageerde snel en kundig. Was altijd beschikbaar en hij heeft de case proactief afgehandeld.
Omdat ons bedrijf geregeld te maken heeft met zeer uiteenlopende vragen en conflicten inzake intellectueel eigendomsrecht, heb ik met regelmaat behoefte aan een goed bereikbare, zeer deskundige, en snel denkende adviseur die zaken meteen op een juiste manier inschat. Ewout Jansen voldoet ruim aan die kwalificaties en is daarnaast nog een leuke vent ook.
Ik had een hele fijne ervaring met Voetnoot Advocatuur. Ik zat er in de knoei en zag er geen uitweg meer in. Maar dat was voor hem makkelijk op te lossen. Zeer tevreden dus! Erg vriendelijk, professioneel en weet de manier van aanpak.
Ewout heeft me erg vriendelijk en snel geholpen met een probleem met de verzekeringsmaatschappij waar ik zelf veel stress van had en waarvan ik dacht dat ik er niet meer uit zou komen. Binnen no time had hij het opgelost. Louter positieve ervaring.
Ewout Jansen, heeft mij enorm goed bijgestaan bij mijn rechtszaak (huurrecht). Ik zag door de bomen het bos niet meer. Hij heeft zich zo goed ingezet en een uitweg gevonden voor het probleem. Een geweldig stuk aangeleverd bij de rechtbank en dit met succes! Erg bedankt voor de fijne begeleiding!
Ewout Jansen van Voetnoot Advocatuur heeft mij op uitstekende wijze bijgestaan in een beeldrecht zaak. Zijn advies en aanpak zijn professioneel en onomwonden. Hij heeft een heldere kijk op zaken en ik zou zijn juridische raadgeving aan iedereen willen aanbevelen.
Ik had een klacht tegen een overheidsinstantie instantie en ondanks dat het probleem zich opnieuw kan voordoen denk ik dat Ewoud het toch zo goed als mogelijk was heeft gedaan.
Ewout Jansen is een expert op het gebied van Intellectueel eigendom. Hij heeft ons uitermate bekwaam vertegenwoordigd in een zaak met betrekking tot auteursrecht. Wij kwamen met hem in contact nadat wij op zeer aggressieve wijze onder druk werden gezet om op zeer korte termijn hoge vergoedingen te betalen. Ten einde raad en zonder hulp van onze rechtsbijstandsverzekering heeft Ewout de zaak compleet omgedraaid en had de uitkomst niet beter kunnen zijn. Hoewel de kans altijd bestaat dat het een open einde betreft, zijn wij er van overtuigd in dat geval opnieuw zeer vakkundig bijgestaan te worden door Ewout.
Ewout van Voetnoot Advocatuur heeft mij geholpen bij mijn rechtszaak (huurrecht) en met succes! Ewout werd mij aangeraden door een vriend van mij. Hij is adequaat, zit overal bovenop en heeft ontzettend veel kennis in huis. Bedankt voor fijne begeleiding van begin tot eind! Absolute aanrader!
Mijn contact met Ewout was heel positief. De communicatie was spontaan en vol creatieve ideeën. Hij was goed in luisteren en vrijgevig in ondersteunende voorbeelden uit zijn praktijk. Het gesprek heeft mijn zelfvertrouwen versterkt over de positie die ik in wil nemen in mijn beroep en liet mij achter met een gevoel dat rechtvaardigheid dichterbij is dan ik dacht.
Ewout heeft mij van a tot z alles in Jip en Janneke taal weten uit te leggen. Hierdoor wist ik precies wat mijn keuzes waren en welke optie de beste was. We hebben dit uitvoerig besproken, ook tijdens de zaak was er sprake van goede communicatie en voelde ik ook de vrijheid (als ik iets niet begreep) om door te vragen. Hierdoor heb ik heel erg het gevoel gehad dat ik wel mijn eigen keuzes kon maken, maar wel iemand aan me zijde had die me daarbij goed kon helpen en sturen. Als ik dit zonder Ewout had gedaan dan was ik er een stuk minder goed uitgekomen dan nu! Waarvoor dank!
Ewout heeft mij en mijn collega geweldig geholpen in een geschil dat we hadden met een persbureau over auteursrecht. De aanmaningen kwamen binnen op een moment dat ik hoogzwanger rondliep dus ik was (en ben) hem ongelofelijk dankbaar dat hij ons dat proces uit handen nam, en daarmee mijn zorgen. Na een aantal brieven van Ewouts kant niets meer van het persbureau gehoord. Privé heeft hij mij en mijn man kunnen helpen door ons snel en deskundig voor te lichten over de laatste ontwikkelingen rondom wettelijk omgangsrecht wat betreft familie. Zeer betrokken en deskundig, wederom helemaal gerustgesteld.
Zeer behulpzaam,en sociaal... Hij krijgt een ijskonijn zelfs tot ontdooien... Heel fijne communicatie en empathie... In 1 woord zoals ik al vermelde een topper!
Ewout heeft mij fantastisch geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Hij heeft heel veel kennis van zaken, reageert snel en adequaat en met zijn humor wist hij de situatie voor mij ook enorm te relativeren. Hij neemt de tijd om alles uitgebreid toe te lichten en mee te denken. Ik zou zijn dienstverlening absoluut aanraden wanneer mensen juridische bijstand nodig hebben. Mijn complimenten voor de professionaliteit en hulpvaardigheid!
Dankzij Ewout ben ik, na wat enkele aanpassingen van de beëindigingsovereenkomst gebaseerd op zijn advies, snel tot overeenstemming gekomen met mijn werkgever. Ewout heeft zich erg betrokken en deskundig opgesteld en hij heeft ervoor gezorgd dat alle partijen zich kunnen vinden in het resultaat. Ik ben hier ontzettend mee geholpen en ik kan Ewout als advocaat aan jouw zijde alleen maar aanraden.
Ewout Jansen heeft mij uitstekend geadviseerd en vertegenwoordigd tegen een zachte prijs. Anders dan veel andere advocaten specialiseert hij zich niet in dreigen en bluffen, maar in argumenteren en proberen de andere kant tot redelijkheid te bewegen, opdat een dagvaarding niet nodig is.
Ik had me geen betere, meer ervaren en vindingrijke advocaat kunnen wensen!
Ewout heeft mij goed geïnformeerd over de mogelijkheden die er waren voor de oplossing van het geschil. Daarna is de zaak snel en degelijk opgepakt. Dat leidde ertoe dat de andere partij de zaak meteen serieus opnam.
Voetnoot Advocatuur heeft me goed geholpen omtrent een auteursrechten zaak. Fijne onderlinge communicatie & sterk onderbouwde bewijsvoeringen richting de andere partij. Absoluut een aanrader!
Mijn vragen werden allemaal met een duidelijke onderbouwing vlot beantwoord. Ik kan nu weer zonder zorgen verder met mijn werk.
Ik heb nu al enkele keren samen mogen werken met Voetnoot Advocatuur / Dhr. Jansen. Niet alleen zeer professioneel en doortastend, maar ook erg prettig in de omgang. Dhr. Jansen is goed in staat 'the bigger picture' te zien en zijn adviezen niet alleen te beperken tot het juridische domein. Inmiddels onze huisadvocaat als het gaat om ondernemingsrecht en auteursrecht / IE.
Ewout is voor mij 'de advocaat'! Waarom? Nou omdat hij erg betrokken is en niet die advocaat is voor de centjes, maar de client echt wilt helpen en daar komt altijd een grapje bij kijken. Dus de hele zaak krijgt geen negatieve spanning, maar wordt door ewout positief gehouden met wat geintjes. Ewout kon ik altijd bereiken en denkt altijd heel strategisch.
Ewout Jansen heeft mij bijgestaan tijdens een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hierin heeft hij in korte tijd de case eigen gemaakt en kwam met goede voorstellen over welke route gevolgd moest worden met uiteindelijk gewenst resultaat. Gedurende het hele proces bleef Ewout op een fijne, duidelijke manier communiceren en ook nog eens snel. Ik raad Ewout Jansen daarom zeker aan bij juridische conflicten op het gebied van arbeidsrecht.
Bedrijfsovername met personeel gerelateerde vraag. Fijn de verschillende opties besproken en rekening gehouden met de menselijke kant van het verhaal.
Bouwstraat 45 /J
3572 SP Utrecht
Voetnoot Advocatuur is in 2020 opgericht door Ewout Jansen. Als advocaat specialiseert Ewout zich in het IE-recht, het ondernemingsrecht en het procesrecht. Bij de Hoge Raad en bij enkele Utrechtse advocatenkantoren (Wijn & Stael en LEAN LAWYERS) adviseerde Ewout over het algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, insolventie, huurrecht, auteursrecht/IE, arbeidsrecht, cassaties, mediarecht en de grensgebieden met het bestuursrecht.