Vakkundig en professioneel

Zeer tevreden over het proces van eerste contact tot offerte tot de uiteindelijke plaatsing. Nu maar hopen op veel zonneschijn

Uitstekende service, vriendelijk en deskundig

Goforsunpower heeft voor ons uitstekend werk geleverd. In het offerte traject werd ik zeer vriendelijk geholpen. Medewerkers kwamen langs voor om de mogelijkheden te bekijken voor plaatsing van de panelen en het kabeltraject binnen. Dit leidde tot vrijblijvende offerte. Toen we vervolgens de zonnepanelen geplaatst kregen, werd er netjes gewerkt en was en waren de medewerkers van Goforsunpower bijzonder vriendelijk en netjes. Alles is geplaatst volgens afspraakOok kregen we prima uitleg over hoe alles werkt.

Heel net personeel en alles volgens afspraak

Vanaf offerte aanvraag tot en met plaatsing zeer netjes geholpen.

Naar tevredenheid

In voortraject alles goed doorgesproken. Bij de installatie van de panelen zijn de afspraken na gekomen. Ook binnenshuis is er in overleg strak werk verricht.

Snel en goede levering net personeel prima service bedankt.

Snel en goede levering net personeel prima service bedankt.

Fantastisch en professioneel

De heren waren keurig optijd, en vriendelijk! Deze goed hun werk en werkte door. Tijdens de lunch even gezellig gesproken wat voor mij helpt in het vertrouwen wat ik heb in het bedrijf en de mensen. Gewoon toppers en zeker aan te bevelen. Als ik meer dan 5 sterren kon geven deed ik het.

Net werk geleverd!

Ondanks de drukte op de markt voor zonnepanelen konden wij binnen een zeer korte periode een tiental panelen geplaatst krijgen via Goforsunpower. Dit gebeurde na super contact met Amber die elke keer duidelijk en snel reageerde op onze vragen. Na een inmeet afspraak waar we twee zeer kundige vakmensen op bezoek kregen was de keuze snel gemaakt / en dus ook snel geleverd. De installatie en oplevering ging ook top en we genieten nu al van wat zonneopbrengst. M’n zwager al geadviseerd om ook hier zijn panelen te bestellen en verder wat vrienden ook al laten weten hoe tevreden we zijn.

Goed bedrijf met vriendelijk personeel

Zonnepanelen liggen mooi en netjes op het dak en de heren waren ook nog super vriendelijk. Alles is goed geregeld en hebben fijn geholpen met alle aanmeldingen en de app.

Goed bedrijf met vriendelijk personeel

Uitstekend geholpen door Goforsunpower

Van vrijblijvende offerte tot oplevering van de panelen een prettige ervaring. Vragen werden snel beantwoord, proactief meedenken over de panelenopstelling en zeer behulpzame installateurs.

Uitstekend geholpen door Goforsunpower

snel en netjes voor elkaar

vriendelijk personeel en ze zijn netjes en snel klaar behulpzaam met de uitleg van de complete installatie

heel vakkundig

word netjes gewerkt en het personeel zeer vriendelijk en leveren goed werk af en verdienen een dikke pluim.

Een keurig verzorgd bedrijf !

Goede communicatie , nette vaklieden en alles klantgerichte wensen. Dus ga zo door met uw bedrijf !

Hele goede ervaringen

Contact gezocht, goede afspraken gemaakt, alles nagekomen. Toen alles klaar was, was ook alles klaar, tot aan de app op de telefoon

Top service

23 nov. zijn de zonnepanelen geplaatst en we zijn super tevreden hoe eea is verlopen. Geweldig vriendelijke techneuten die alles in goed overleg met je bespreken en zeer kundig zijn.

Snel, correct, goede informatie vooraf, goede en duidelijke afwikkeling na plaatsing. Chapeau!

Vanaf het eerste moment plezierig contact gehad. Men zegt wat men doet en doet wat men zegt. Afspraken worden nagekomen. Er wordt met je meegedacht, alles is naar wens verlopen.

Prima georganiseerd en uitgevoerd

Goede communicatie en correcte uitvoering. Bekwame vaklui en vriendelijk.

Utrechtsestraatweg 206 206A

3911TX Rhenen

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over onder andere zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.