Top bedrijf

Dit bedrijf weet echt waar ze mee bezig zijn. Voor het opnemen van de hoeveelheid panelen die op je dak kunnen, komen dezelfde monteurs langs die ook de installatie uitvoeren. Na opdracht wordt gelijk de datum van installatie vastgelegd. Omdat er 29 (glas-glas AEG 365wp) panelen bij mij werden geïnstalleerd heeft men al rekening gehouden met een uitloop naar de volgende dag van een halve dag. Uiteindelijk kwamen ze op de dag van installatie met vijf monteurs die eenieder een eigen taak had. Dit resulteerde in een zeer efficiënte installatie die uiteindelijk binnen 1 dag heeft plaats gevonden. Tijdens de installatie werd met mij ook afgestemd waar wat in de meter kast en boven op zolder geïnstalleerd kan worden. Het is naast een efficiënt en professioneel team ook een team dat zeer gemotiveerd te werk gaat. Ik raad iedereen aan met dit bedrijf in zee te gaan.

Super fijn bedrijf

Wij zijn zeer tevreden met Goforsunpower. We zijn door Amber goed geïnformeerd, zeer professioneel, snelle offerte, konden snel een beslissing nemen. Er heerst een goede sfeer, en de mensen zijn zeer bekwaam. De installatie is zeer vlot en zeer netjes gedaan. Men is zeer creatief, en daar waar het nodig was ,werd er goed overleg gepleegd. De installatie werkt feilloos. We zijn er erg blij mee. We kunnen niets anders zeggen dan Chapeau!!!!!!. GOFORSUNPOWER.

Klantgericht, vriendelijk, professioneel, voelt allemaal gewoon goed.

Na eerste contact was er snel een offerte. Daarna de situatie door medewerker ter plaatse bekeken, waarna een aangepaste offerte dezelfde dag binnen was. Vragen die ik daarna had werden serieus beantwoord waarna vanwege een kleine aanpassing de definitieve offerte dezelfde dag binnen was. Na acceptatie van de offerte werd er direct een datum afgesproken waarop de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. De afgesproken datum zijn de zonnepanelen geplaatst en de groepenkast vervangen door deskundige en vriendelijke technici. Alles netjes uitgevoerd, niets op aan te merken.

Eigenlijk gewoon perfect

De tegenvaller bij de aanvankelijke plaatsing (rot in het dakbeschot) werd enorm goed opgepakt. Ondanks dat het voor de panelen zelf niets uitmaakte werd ik erop geattendeerd zodat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Goed meegedacht met mij als klant en met de tweede afspraak (snel na reparatie van het dak) alles geheel conform afspraken geplaatst, zonder enig probleem. De service en benadering en meedenken van zowel de binnendienst als de jongens die kwamen plaatsen verdienen wat mij betreft een dikke pluim. Kortom, ik kan iedereen de zonnepanelen wenst Goforsunpower aanbevelen.

Super service van verkoop tot montage

Goed geholpen op kantoor en de juiste oplossing gevonden voor onze wensen. Montage verliep vlekkeloos en er is goed mee gedacht. Wij bevelen jullie zeker aan na onze uitstekende ervaring

Echt een super service!!

Wij zijn heel erg blij met de zonnepanelen. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden. Fijne service en snel geholpen

hard en snel werkende nette vakmensen met uitstekende ideeën en adviezen

Zowel in het voortraject (adviezen, offertes, etc.) als in de plaatsing van de zonnepanelen, laadpaal, upgrade meterkast, graaf/straatwerk en nazorg m.b.t BTW teruggave, contact netbeheerder en energieleverancier heb ik niets dan lof over de aanpak.

Flexibel, uitgedacht legplan en snelle installatie

In verband met een warmtepomp hebben wij onze zonnepanelen van 10 naar 24 stuks uitgebreid. Amber heeft goed geholpen met een legplan. Door vertraging van het leveren van de warmtepomp (waarbij er ook leidingen voor de zonnepanelen mee zijn gelegd) is de afspraak gewisseld met andere klanten die graag zonnepanelen wilden. Amber is daar zeer flexibel en meedenkend mee omgegaan. De installatie zelf verliep vlekkeloos: netjes gewerkt, snel gewerkt, alles netjes opgeruimd en er is niet eens een dakpan gesneuveld.

Van A tot Z ontzorgd

Vanaf de zeer duidelijke offerte tot en met de oplevering uitstekende service van Gosunpower. Vakkundig personeel die uitstekend werk hebben verricht en alles netjes hebben opgeleverd. Chapeau !

Prima bedrijf wat doet wat klant vraagt, prima product prijs en montage.

Vanaf 1e contact, met offerte, producten en afspraak voor bekijken situatie is het gegaan zoals iedereen zou willen. De montage was snel en vakkundig geregeld. Goede producten. Zonnepanelen leveren op wat voorspeld was. De prijs zoals we afgesproken hadden. Dus......... Een aanbevelenswaardig bedrijf.

Hele goede informatieverstrekking. Houden zich aan de afspraken. Zeer vriendelijk personeel. Goede prijs. Kortom: een zeer tevreden klant!

Professioneel team dat snel en klantvriendelijk werkt

Na meerdere offertes gekozen voor Goforsunpower. Ze vertellen geen sprookjes over de netto opbrengst van de panelen en passen snel de offerte op diverse configuraties aan. Een van de weinige bedrijven die bij de schouw ook daadwerkelijk het dak opgaat en na opmeten weet wat de mogelijkheden zijn. Maken ook lastberekeningen voor panelen op onze dakkapellen om te controleren wat er mogelijk is. Bij iedere vraag reageren ze al na een paar uur en denken mee over wat een beste oplossing is voor de ligging van de panelen, omvormers en monitoring systeem. De BTW teruggave wordt ook voor je geregeld. Het installatieteam is jong, gemotiveerd, kundig en vriendelijk en klaart de klus in snel tempo. Als er iets niet helemaal goed gaat, wordt er snel hersteld en naar oplossingen gezocht. Al met al zeer tevreden over het hele traject van eerste contact tot oplevering.

Zeer professioneel

Zeer vakkundig geholpen, uitstekende klantenservice!! Werkzaamheden zijn professioneel uitgevoerd. Zeer tevreden! Ga zo door.

Totale ontzorging in voorbereiding, uitvoering en afterservice

Met dank aan het hele team, voorbereiding, telefonische bereikbaarheid en direct vakkundig antwoord of support [en/of idem via email], strakke proffesionele planning en, in ons geval door overmacht van extreem weer, gedaan wat wel mogelijk was, en binnen enkele dagen afgerond in goed overleg. Ook het team vakmensen stralen rust en vakkundigheid uit wat voor ons als klant heel fijn gevoel van ontzorging geeft. Top Top Top !!!

Overweeg je zonnepanelen, ga dan met Goforsunpower in zee!

Duidelijke offerte, uitleg. Supersnelle reacties op mails, waarbij je bij andere partijen nu nog wacht op antwoord! Montageteam, ook top, netjes in omgang. er wordt meegedacht en het wordt ook na de montage zeer netjes opgeleverd! Kortom zeer goede ervaring.

super

Ik ben goed geholpen, de informatie die ik kreeg was lekker snel, bij iedere mail werd er snel geschakeld en ook telefonisch duidelijk geholpen. Levertermijn was snel ,en fijn dat er meerdere opties voor data worden voorgesteld dat geeft veel ruimte voor mij als klant om een goede datum er uit te pikken ,installatie was prima gedaan en kabels goed weggewerkt fijn personeel .

Vriendelijk en kundig personeel.

Installaties is netjes en volgens de offerte geïnstalleerd.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service, alle afspraken nagekomen. Op tijd geleverd, vriendelijk en vakkundig personeel. Niets vooruit hoeven betalen. Traject perfect verlopen. Hartelijk dank

Prettig bedrijf met goede mensen.

Prettig bedrijf met de juiste balans van service,prijs,en vakbekwaamheid. TOP.

Wat is beloofd komt men na.

Direct, accuraat en vriendelijk. Geen poespas.

goed !

fijn bedrijf met fijne deskundige medewerkers : to the point ; opmaat gesneden advies ; geen dure verkooppraatjes maar deskundig advies en uitvoering ; prettige laagdrempelige communicatie met korte duidelijke lijnen; net werkende medewerkers

Excellent in advies en uitvoering!

Zeer betrokken en net personeel alsmede uitvoering keurig! Geadviseerde warmte pompen fluisterstil. Een bedrijf die je weer vertrouwen geeft in de toekomst!

Geweldig bedrijf, komen afspraken altijd na

Zeer prettige medewerkers zowel op kantoor als de mensen die de panelen komen plaatsen! Na het plaatsen, van onze kant nog om een wijziging gevraagd, was geen probleem en is netjes geregeld. Met name het contact via de mail is bijzonder goed, altijd binnen een paar uur reactie met duidelijke terugkoppeling! Top. We zijn blij dat we de zonnepanelen en installatie bij dit bedrijf hebben aanbesteed.

Zeer goed.

Netjes aangelegd en leuke mensen. Afspraak keurig na gekomen.

Utrechtsestraatweg 206 206A

3911TX Rhenen

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over onder andere zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.