Heeft een totaal van 496 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment93%
Klanten melden een vlotte start en een professionele installatie van de thuisbatterij. Het personeel wordt beschreven als vriendelijk en bekwaam. De offerte is duidelijk en de communicatie verloopt vlot. Al met al raden klanten deze service aan voor betrouwbare zonne-energieoplossingen.
Sterke punten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Duidelijke offerte en transparante communicatie
Snelle en vakkundige installatie
Gebaseerd op 8 reviews
Perfecte service
Ik ben particulier en was op zoek naar wat eenvoudige onderdelen voor mijn zonnepaneelinstallaties die moeilijk als particulier te verkrijgen zijn. Bij Goforsunpower kon ik terecht voor al mijn wensen waarbij ze ook nog probeerden mee te denken over eventuele alternatieven. Een fijne zaak met heel klantvriendelijk personeel.
18 May 2024
Bart
Leidschendam
Snel, strak, en professioneel
Mijn ervaring met goforsunpower was perfect. Locale installateurs met veel ervaring, kwamen netjes alles vragen en uitleggen omtrent details van de installatie, en veilig het dak op met een systeem wat direct tegen de gevel geplaatst kon worden. Ronduit top!
12 May 2024
Wesley
Nieuwegein
Goede service, zeer vriendelijk personeel
Bedrijf denkt mee, regelt alles goed voor een redelijke prijs.
2 May 2024
sander
wageningen
Super snel en een goede communicatie.
Netjes en snel geïnstalleerd met duidelijke uitleg.
16 April 2024
Alice
Hierden
Fijn bedrijf met ervaren service gerichte monteurs
Voor een eerlijke nette prijs een deal gesloten voor het plaatsen van zonnepanelen. Na akkoord was het binnen een paar weken geplaatst. Monteurs waren zeer ervaren, service gericht en klantvriendelijk. Ook hulp gekregen bij het installeren van de App en de duidelijke uitleg erbij. Zeer tevreden.
28 March 2024
Hasan
Tiel
Alles goed en snel geregeld
De uitleg was helder
Kortom zeer tevreden
19 March 2024
Elsbeth Reimer
Helemaal top
Snel, vakkundig, goede communicatie en prima prijs/kwaliteitsverhouding.
18 March 2024
Dick ter Hoeven
Amerongen
Prima georganiseerd, goede planning, correcte communicatie en zorgvuldige plaatsing
(zie boven)
16 March 2024
Henk
Leersum
Zeer tevredenheid!
Goforsunpower heeft ons goed geadviseerd bij de keuze van de zonnepanelen. Ons vaste aanspreekpunt bij Goforsunpower was goed bereikbaar en stond ons goed te woord wat ons veel vertrouwen gaf. Het team dat de zonnepanelen heeft geïnstalleerd was vriendelijk en kundig! Ik kan Goforsunpower daarom echt aanraden!
15 March 2024
Erik
Leusden
perfecte service en betrouwbaar bedrijf met professionals
Zeer betrouwbaar bedrijf en duidelijke communicatie. Dit keer na twee jaar extra zonnepanelen laten bijleggen. Dat kon makkelijk omdat de vorige keer goed en duidelijk was uitgelegd wat de voordelen waren van het systeem met microinverters. Daarom kon ik nu snel en voor en aantrekkelijke en scherpe prijs panelen bijleggen. Bedankt Weer!
7 March 2024
Anton
Tiel
heel goed
fijne medewerkers, goed en snel netjes gewerkt !!
20 February 2024
In 3 weken van offerte naar plaatsing, professionele monteurs
2 February 2024
Thomas
Nijmegen
Levering en plaatsing top , prijstechnisch prima,
Contact met firma is prettig en correct geven prima advies .
Technische kennis en vaardigheid bij monteurs aanwezig. Zijn vakmensen
22 January 2024
Willy
Apeldoorn
Vlekkeloos
Keurige vaklieden, die prima werk hebben geleverd, voor zover we dat kunnen beoordelen. Achteraf mooi alles opgeruimd en even mmet ons gepraat bij een bakje koffie.
12 January 2024
Jan
Culemborg
Dik tevreden!
Alle contacten prima verlopen, duidelijke communicatie.
Je weet precies waar je aan toe bent over wat en hoe de zonnepanelen worden geplaatst.
Ook de “nazorg” ivm aanmelden is goed geregeld alles wordt keurig uitgelegd.
Kortom dik tevreden.
16 December 2023
Robert
Doorn
Alles in 1 dag geplaatst. Netjes gewerkt en goede service achteraf.
14 December 2023
Jefta
Woudenberg
Zeer klantvriendelijk en optimale service
Binnen een week van offerte naar zonnepanelen op het dak met het beste advies
4 December 2023
Ferdinand
Berkel en Rodenrijs
Tevreden zowel service desk als plaatsing
27 November 2023
Kitty
Velp
leuk team, goed en vlot werk
leuk team van 4 personen dat in een halve dag 10 panelen op het dak monteert
26 October 2023
Ad
Arnhem
Positieve ervaring
Alles geregeld zoals afgesproken. Alles keurig achter gelaten.
11 October 2023
R.
Elst
Deskundig en vriendelijk
Zowel in voorlichting, het offertetraject en de uitvoering heb ik een zeer positief beeld gekregen van dit bedrijf en na de installatie is dat beeld gebleven.
Piet Korendijk
Rhenen
Ik ben tevreden over het server en de kwaliteit en de medewerkers waren ook vriendelijke.
Mostafa
Veenendaal
Netjes en snel gewerkt.
Goed overleg, geleverd en geplaatst volgens datum en afspraak. Zeer tevreden.
Jack
Rhenen
duidelijke en snelle voorlichting/voorbereiding en prettige installatieteam
uitstekende voorlichting en uitleg, goede documentatie van hetgeen is afgesproken. snelle afhandeling, prettig en vrolijk installatie team.
9 October 2023
Eelco.T.A. de Boer
Wageningen
Review overzicht
Positief sentiment93%
Heeft een totaal van 496 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Goforsunpower
Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand.
U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over onder andere zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis.
U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen.
Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars.
Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen.
Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.