Filters

10

Uitmuntend in expertise, uitvoering en contact

Goede adviezen, luisteren naar de wensen van de klant. Snelle en kundige plaatsing. Eigen keurige installateurs. Altijd snel bereikbaar via telefoon of mail. Top bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

EEN ZONNIG RESULTAAT!

Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen, alleen maar complimenten. Amber weet waar ze het over heeft, en geeft goede adviezen. Go for Sunpower denkt mee, en komt met goede adviezen. We zijn zeer tevreden, ook over het plaatsen. Heren met kennis, en ze werken netjes en goed! aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima gedaan

We waren in eerste instantie niet tevreden over de plaatsing op de schijdingsgrens met onze buren dit is de zelfde dag netjes opgelost. Uiteindelijk dik tevreden.goforsunpower reageert snel en kwam op de afgesproken dag.bedankt namens familie van Bruggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service!!

Afgelopen woensdag zijn bij ons zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen waren snel geïnstalleerd. Het personeel was zeer netjes en kundig. Alles is na afloop netjes opgeruimd. Er is zelfs door 1 van de personeelsleden gestofzuigd. Volgende dag de klantenservice gebeld met btw teruggave. Wederom super goed geholpen. Heel fijn bedrijf!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel erg netjes geholpen.

Wij zijn vanaf de informatievoorziening, het offerte traject, de initiële order, de controle op locatie en de levering/plaatsing erg netjes en professioneel geholpen. Dit is haast niet meer van deze tijd en ik denk dat veel bedrijven hier een puntje aan kunnen zuigen. Mijn complimenten voor het hele team! De complexiteit die zo'n project met zich meebrengt wordt volledig uit handen genomen. Het enige wat wij hebben hoeven doen is een aantal foto's maken van de uitvoering en een lekker broodje gemaakt voor de monteurs. Prettige gasten! Erg leuk om te zien. Binnen 24 uur direct effect en het besparen is begonnen. Ik heb 4 offertes aangevraagd om de zaak eens goed onder de loep te nemen. Goforsunpower komt er op alle vlakken boven uit. De andere aanbieders zijn ook grote spelers maar al snel zag ik verschillen in communicatie en service. De kwaliteit en de garantie van de Panelen en het advies was naast de interessante kostprijs doorslaggevend. Ik heb het traject voor 3 woningen van familieleden gedaan en alle 3 zijn wij even tevreden. Klein aandachtspunt voor de monteurs is wel dat als ze extra service verlenen bij de een dit dan bij allemaal doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! 100% tevreden!

Wij hebben eigenlijk geen enkele negatieve of kritische punten en zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Prijs kwaliteit is prima, service is top. Als consument kan ik dit alleen maar aanraden aan anderen. In deze tijden zijn we allemaal opzoek naar een goed, betrouwbaar en prijsbewust bedrijf. Wij hebben deze gevonden bij Goforsunpower.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ben erg goed, adequaat en professioneel geholpen. En de installatie verliep snel en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, kennis van zaken en eerlijk!

Gisteren zijn bij ons zonnepanelen geplaatst. We hebben het als zeer prettig ervaren. De monteurs stelden zich netjes voor en gaven aan wat ze precies gingen doen. Daarnaast wilden ze kwaliteit leveren, dat is te zien aan de netheid waarmee er is gewerkt. Op het moment dat zij er waren hadden wij een storing met de verwarming in het huis. Ook hier hebben ze naar gekeken en zelfs opgelost. Top monteurs! Daarnaast ging de verkoop ook prettig. Er was kennis van zaken bij Janneke. Bedankt! Zeker aan te bevelen, ga zo door. Op deze punten maken jullie het verschil t.o.v. veel andere zonnepanelen bedrijven in de markt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind super.

Vanaf eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing door zeer enthousiast team begeleid met keuze van zonnenergie systeem. Zeer gemotiveerd en klantgericht installatie team. Kortom een zeer aanbevelenswaardige ervaring. Kortom een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact en nette installatie!

Fijn contact gehad via email. Duidelijke offerte. Keurige installatie door vakkundige en vriendelije monteurs!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goed advies en snel geleverd.

Door goed uitvragen en goede communicatie tot een goed advies en voorstel gekomen. Zeer netjes en snel opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vanaf offerte tot uitvoering top geregeld. Communicatie verliep soepel en vlot Montage snel vakkundig en zeer netjes

 • Aanbevelen? Ja
10

Hulpvaardig en snelle service

Contact was snel gemaakt. Hulpvaardige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en correct

Stap voor stap wordt je op de hoogte gehouden, snel gereageerd op vragen en vriendelijk personeel (zowel aan de telefoon, de toon van de mails en de installateurs). Laat de zon maar schijnen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar, snel en vakkundig!

Na aanvraag kreeg ik dezelfde dag al een offerte, fijn telefonisch geholpen! Installateurs werkten snel en precies, waren heel beleefd en lieten alles netjes achter. Een èchte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle goed kwalitatieve dienstverlening

Nadat ik inlichtingen had ingewonnen bij Goforsunpower over mogelijk bij mij te plaatsen zonnepanelen kreeg ik snel informatie en een offerte. Binnen twee weken lagen de zonnepanelen op mijn dak. Ik moest nog enkele 'administratieve' acties ondernemen (i.v.m. aanmelding bij energieleveranciers, btw teruggave en dergelijke) maar begreep niet alles. Meerdere keren heb ik kunnen bellen met Amber die mij direct en heel hulpvaardig hielp. De jongemannen die de zonnepanelen op het dak hebben gelegd, Laurens en Erik, deden dat ook kundig en vlot en zijn prettig in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en met kwaliteit geplaatst

Het was tijd voor zonnepanelen en ik heb voorkeur voor lokale installateurs. De mensen aan de telefoon hebben me kundig te woord gestaan en de offerte kwam dezelfde dag per email. Bedrijf gaat voor kwaliteit voor een concurrerende prijs, niet de allerlaatste prijs ten koste van. Binnen twee weken konden ze installeren. Er werd netjes gewerkt en de panelen liggen er prima bij. Nu nog zon!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig

Ik ben snel en vakkundig geholpen. Met de nieuwste techniek op het gebied van panelen en omvormers en tegen een prima concurrerende prijs. Persoonlijk in het voortraject en de plaatsing zelf was binnen een paar uur gedaan. Verder zijn zowel de mensen aan de telefoon als de installateurs heel vriendelijk en servicegericht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Goed bedrijf: heldere informatie en prima uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel

Even de vriezer vergeten weer weer aan het stroom te zetten. Gelukkig kwam ik er op tijd achter. Verder goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

Van advies tot meedenken en van uitvoeren tot nazorg, alles was prima in orde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima snel en vakkundig

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed en hebben veel kennis

Erg fijne ervaring. Kon altijd alles vragen en kreeg direct, uitgebreid en duidelijke antwoorden. Snelle service, flexibel en fijn geholpen. Kortom: super!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Wat een goede service vriendelijke monteurs alles goed uitgelegd werd veel overlegd door de monteur met ons netjes werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrouwbaar!

Al vanaf de eerste contacten werd ik uiterst vriendelijk bejegend door Amber. Zij beantwoordde mijn vragen snel en goed en ik kreeg ruimte om rustig tot een keus te komen. Zij hield wel op een prettige manier contact. Voorafgaand aan het plaatsen is Murat langs geweest. Ook hij nam alle tijd om te kijken hoe bij ons de kabels getrokken moesten worden. We hadden geen doorsneewoning. De plaatsing werd snel daarna geregeld. Melvin en Niels hebben tot slot de panelen snel, kundig en netjes afgewerkt in één dag gelegd. Plezierige jonge mannen die prettig en beleefd in het contact waren. Ik heb alle mensen als zeer betrokken en betrouwbaar ervaren! Kortom: een absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd