Filters

9

Vriendelijke goede service, goed advies, eerlijke prijs

Het bedrijf biedt kwalitatief goede onderdelen aan tegen een eerlijke prijs. Men gaat er niet voor om met goedkopere onderdelen een zo scherp mogelijke offerte te maken. Verder krijgt men snel feedback op mailtjes of telefonische verzoeken.

 • Aanbevelen? Ja
6

Na eerste montage is er gelijk werk gemaakt van onze klacht en wens tot extra panneel

Na de eerst montage van de panelen constateerden wij dat de panelen niet netjes lagen. Tevens hadden wij een dakraam gewild maar de positie was te hoog. Beide zaken hebben we voorgelegd aan GoforSunpower. Het netjes leggen werd gelijk toegelegd. Voor het extra paneel op de plek van het dakraam zijn ze met een goed voorstel gekomen. Kortom, tevreden met de uitvoering, oplossingen en het meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service!

Een snelle service zowel in de offerte fase als de realisatie fase. Goed advies bij het bepalen van de keuzes en een goede ondersteuning bij de administratieve afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, prijs en kwaliteit

Men houd zich netjes aan de afspraken. Prijs en kwaliteit is Top!!! Goede service!! De jongens die de panelen leggen werken super netjes en hielpen bij het zoeken naar een oplossing zodat mijn stroomdraad die naar de meterkast ging netjes werd weggewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top! Goede service, vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Scherpe offerte en netjes geïnstalleerd

Op basis van een aantal offertes voor topsegment panelen kwam Goforsunpower als beste uit de bus. De initiële offertes sloten nog niet perfect aan bij de energiebehoefte, de ene iets te laag, dan ander te hoog, maar daar had ik zelf wel goed op gelet. De installatie is netjes uitgevoerd, waarbij de installateurs zoveel mogelijk rekening hielden met op het dak aanwezige elementen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne dienstverlening en service

Duidelijke uitleg over product, snelle toezending van offerte en snelle plaatsing van panelen. Fijne ondersteuning bij vragen ook na plaatsing.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service, vriendelijke en deskundige monteurs, betrouwbaar bedrijf

Prima service, vriendelijke en deskundige monteurs, betrouwbaar bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig goed!

Alle contacten met Amber en Niels zijn steeds heel vlot, positief, constructief, vriendelijk, correct èn begripvol (wij zijn leken!) geweest. Ook het geduld dat Amber heeft betracht i.v.m. de tegenwerking en steeds wisselende eisen van de gemeente vond ik verbazingwekkend. Kortom; zeer klantvriendelijk en professioneel. Bedankt! Ine en René

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede steun bij de voorbereidingen en snel en netjes gewerkt.

Contact met de gemeente door Goforsunpower bij de vergunning aanvraag. Afspraken goed nagekomen. Snel en netjes gewerkt. Vriendelijk contact, altijd bereid om vragen te beantwoorden en uitleg te geven waar nodig, door de contactpersoon en de werkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vriendelijk en deskundige. Komen de afspraken na en zijn heel flexibel.

Dank zij Amber is het gelukt om zonnepanelen op ons dak te krijgen. Ik was zonder Goforsunpower al lang af gehaakt want de gemeente Amersfoort werkt niet echt mee, eerder tegen. De panelen lagen er in een middag op en het ziet er heel strak uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Amber heeft ons en onze 10 buren super ondersteund!

Als bewoner van een rijksmonument is de aanvraag van een vergunning een uitdaging. Amber van Doorn heeft mij en tien buren van ons gebouw (voormalige gebouw Lodewijk, een van de 4 gebouwen van Juliana van Solberg Kazerne) geweldig door het administratieve mijnenveld geholpen. De panelen doen het geweldig en en app in echt informatief. De jongens die de klus hebben gedaan zijn secuur, informatief en klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima kwaliteit en service

Eindelijk een bedrijf die niet vanuit de luie stoel werkt maar mijn thuissituatie ter plekke opneemt en daar een prachtige oplossing voor aanbiedt. Rappe en kwalitatief goede installatie, en minder brandgevaarlijk. Kan het iedereen aanbevelen !

 • Aanbevelen? Ja
9

Excellent

Juiste mensen op de juiste plaats. Geen 5 sterren ander valt er niets te verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring met Goforsunpower.

Zowel aan de telefoon als het werk dat is geleverd. Prima Personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit

Mijn ervaring met Goforsunpower is dat ze goed werk afleveren. Het dak waar de zonnepanelen opgelegd moesten worden is erg steil. Ondanks dat ligt het er super netjes op. Afspraken worden ook goed nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima werk en communicatie

Duidelijke communicatie en planning vooraf. Werk is uitgevoerd zoals afgesproken. Prijs was zoals vooraf ingeschat. Soms kleine aanpassingen in de planning, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top monteurs

Goed bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en betaalbaar. Snelle en goede service

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn dat er organisaties zijn die de verwachtingen overtreffen

Van begin tot het einde erg tevreden, advies, meedenken, plaatsing , alles ging gewoon goed!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima-de-luxe

Deskundig, vriendelijk, accuraat, voorkomend, behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, snel en behulpzaam.

Tussen eerste contact en plaatsing zaten 2 weken. Er is professioneel en snel gewerkt. Erg behulpzaam, zo hebben ze gratis onze oude zonnepanelen schoon gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top bedrijf, communicatie super!

Ik heb Goforsunpower gekozen uit 25 verschillende bedrijven. Ik heb meerderen offerte aangevraagd en voor alle offerte de prijs was eerlijk en ze werken met top kwaliteit producten. Goede communicatie, reageert snel, en er is altijd iemand die neemt de telefoon op en kreeg ik binnen no time iemand aan de lijn. Afspraken aangehouden en snelle service, binnen 2 weken geleverd. De zonnepanelen zijn drie weken op de dak geplaats en ze doet het van het belooft van dag een! Ik heb de legplan aangepast met 1 dag voor de montage en ze gingen akkoord, geen extra kosten . De monteurs waren ok, met oog op mooie en professionele resultaat. Hier vind ik en minus punt dat ze hebben geen ruimte aan klant wensen en gefocust op te doen hoe ze weten het beste (bijv bekabeling op het dak en bedrading in meterkast). Advies voor wie en 3fase met O-W dak en microinverters, goed opletten over 3 fase aansluiting. Uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige en snelle installatie.

De hele procedure van offerte t/m BTW teruggave helder en inzichtelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

super

geen gezeur en geemmer,gewoon duidelijk goede offerte,en vakmensen op t dak en in je eleckast,en afspraken nakomen, van ons een 10+

 • Aanbevelen? Ja

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd