Goed en comfortabel.

Comfortabel en optijd!

Prima service.

Taxi was op tijd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Prima service verder

E.e.a. verliep wat chaotisch

Voor de heenreis berichtte de chauffeur dat hij er om 01.15 zou zijn i.p.v. 00.30 zoals afgesproken. Noodnummer gebeld, chauffeur was alsnog op tijd. Auto was te klein voor 3 koffers. Ik heb zelf de achterdeur met een stroomkabel vast gezet want de klep kon niet dicht. De chauffeur wist het ff niet meer. Op basis van mijn verhaal heeft de Taxi Gigant de betrokken chauffeur van de heenreis aangesproken en ons de ritprijs voor de heenreis terugbetaald. Keurig netjes, want net als wij vonden ze e.e.a. niet goed verlopen. Voor de terugreis kregen we geen bericht. Noodnummer gebeld. We bleken "geluk" te hebben want er was iemand met een bus die net iemand afgezet had. Vriendelijke man maar de airco kon niet aan. Af en toe zette hij het raam open maar omdat het zo heet was en we in de file kwamen(niemands schuld maar was een fikse vanwege de staking) was het best puffen in de auto. Kortom een beetje een doe het zelf gebeuren. Niet echt ontzorgend.

Goed geregeld en aardige chauffeurs

Perfect gelopen en makkelijk te regelen via de wilgen.

altijd keurig geregeld

Mooi op tijd opgehaald en vriendelijke chauffeurs

Okay

Het was prima geregeld. Enige vervelende vind ik dat als je afspreekt (op papier bij de reservering) dat de rit 74 euro is. Dan moet dat ook 74 euro zijn. Maar bij het afrekenen bleek het ineens 78 te zijn. Het gaat mij niet om de 4 euro, maar om het principe. Ik heb het deze keer betaald. Maar volgende keer ga ik er echt een punt van maken. Als je een vaste ritprijs rekent als bedrijf dan moet je dat ook nakomen. Overigens op de heenweg was dit niet zo. Toen heb ik gewoon 74 betaald. Maar de terugreis (zelfde begin en eindpunt) wel. Vandaar een voldoende beoordeling en geen goed.

Alles wat je mag verwachten van een goed bedrijf !

taxi precies op tijd (5 uur 's morgens!); vriendelijke, behulpzame chauffeur en ruim op tijd op Schiphol

Prettige en correcte chauffeurs.

Prettige behandeling en rustige rijders. De chauffeurs stellen je op je gemak.

Geweldig!

Geheel volgens afspraak, doen wat ze beloven. Geweldige service en niet duur vergeleken met andere aanbieders.

Op tijd, afspraken nagekomen, keurige auto en vriendelijke chauffeur.

Op tijd, afspraken nagekomen, keurige auto en vriendelijke chauffeur.

Keurig op tijd! Nette auto en een vriendelijke chauffeur. Dit alles voor een klein prijsje!

Gezellige rit

Een super gezellige rit gehad, chauffeur Aissa nam de moeite voor ons ,konden zelfs wat te drinken van hem krijgen. Lekker aan de klets, voor we het wisten waren we thuis van een zeer geslaagde en leuke vakantie!

Nette en behulpzame chauffeurs, kwamen op tijd, contact was uitstekend.

Retour Schiphol in augustus 2022: Beide chauffeurs hebben zich op tijd bij ons gemeld. Beide heren waren vriendelijk, beleefd en behulpzaam.

Netjes op tijd en vriendelijk!

Op tijd en vriendelijk!

Perfecte service en altijd op tijd

Correcte service en altijd optijd .

ik ben zeer blij

wat een netjes goede flexibel chauffeur taxi,

Bijzonder vriendelijke chauffeur

Yousuf heeft wel 1,5 uur staan wachten op Schiphol vanwege vertraging en puinhoop bij de koffers en was desondanks bijzonder vriendelijk en grappig, fijne chauffeur!

Wat is afgesproken wordt nagekomen

Behulpzame taxichauffeurs doe op de afgesproken tijden aanwezig zijn. Zeer tevreden.

Keurig geregeld

Ook bij terugvlucht, goed op tijd, vriendelijke chauffeur

Keurig op tijd, fijne chauffeur

Goed geregeld, goede bevestiging per mail en afspraken worden goed nagekomen.

Fijn met kinderzitje, goed aan onze vakantie begonnen

Helemaal prima!

Heel tevreden over deze taxirit en chauffeur.

Prima rit, chauffeur was stipt op tijd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Nette auto en voor de afgesproken tijd bij ons adres

Nette auto en voor de afgesproken tijd bij ons adres

Optijd en snel!

De taxi chauffeur was mooi optijd en bracht ons snel naar Rotterdam airport. Ook nog leuk gebabbeld tijdens de rit, een top gozer is het!

Tappersheul 2

3421TM Oudewater