Precies op tijd en vriendelijk

De taxichauffeur was op tijd, om 6:20 uur 's morgens om naar Shipol te rijden en ik werd ook bij hem gebeld

Heel tevreden

Zowel de chauffeur, de auto als het contact met de centrale verliepen plezierig

Was gewoon prima wat je mag verwachten

Hij was 5 minuten te laat maar meldde dit netjes 10 minuten van tevoren.

prima auto, percies op tijd

Prima taxi rit.

Perfecte service

We werden netjes geïnformeerd dat de taxi 5 min. later ons zal ophalen.

Top service

Keurig op tijd en wat een leuke chauffeur !

Alles was goed geregeld

Erg prettige rit

Taxi geboekt om naar Schiphol gebracht te worden. Chauffeur was erg vriendelijk en heeft ons vakkundig weggebracht. Heerlijk ontspannen start van de vakantie.

Aardige fijne chauffeurs

Op tijd komen, zeer behulpzaam, aardige chauffeurs. Afgesproken prijz

Achter stuur appende chauffeur

De chauffeur was onder het rijden druk aan het appen. Het was om 2.30u in de nacht dus gelukkig niet druk op de snelweg. Door het appen reed hij op een gegeven moment erg langzaam op de weg en bleef hij niet in zijn rijbaan. Erg onprettig gevoel

TOP

Netjes op tijd opgehaald en terug gebracht. Zeer vriendelijke chauffeurs.

Mooi op tijd, contactuele chauffeur.

Op de afgesproken tijd aanwezig, gezellige chauffeur!

Gewoon Keurig zoals het hoort..

Chauffeur precies op tijd. Heeft ons keurig netjes bij de hal 3 afgezet. We hebben altijd al heel goede ervaringen met dit bedrijf. Gewoon onze hofautoverhuurservice..!

Fijne en rustig rit

Prima en fijne rit, aardige en behulpzame schauffer.

Een betere manier om naar en van Schiphol te reizen is er niet!

Precies op tijd! Deskundige, vriendelijke en ook gezellige taxichauffeurs. Ik zal De Taxi Gigant bij iedereen die zorgeloos naar Schiphol wil aanbevelen.

Positief

Bij het afhalen van Schiphol was de standplaats vd taxi niet duidelijk en geen logo op de auto als herkenning.

Keurig op tijd, goede service.

Makkelijk te reserveren. Keurig op tijd, geen stress. Top.

Een aanrader

Voordelen: - goede prijs - zeer klantvriendelijk - we konden de rekening acheraf betalen (2 ritten vv, 10 personen) Nadelen: - binnenkanten van beide taxi’s waren niet echt schoon Zeker aan te raden. Het verschil met de plaatselijke taxicentrale was € 200,00!

Mooi op tijd bij de luchthaven en prima rit

Op tijd contact gezocht door de chauffeur, niet helemaal vlot te vinden buiten de terminal (Zestienhoven) maar verder prima rit naar huis.

Zeer positief

Elke keer keurig op tijd, professionele chauffeurs en aangename rit.

Correct en goede service

Zoals altijd tevreden

Chauffeur kwam op tijd en goede communicatie.

Prima rit

De chauffeur melde zich vooraf via WhatsApp en we konden daardoor overleggen waar en hoe laat ons op te halen van de luchthaven. De auto was ruim en schoon en de chauffeur rijdt comfortabel. Aanrader!

Mijn ervaring met de taxi Gigant was zeer aangenaam en comfortabel, de chauffeur wachtte geduldig tot we elkaar ontmoetten, ook al waren we 30 minuten te laat van onze afspraak.

Taxi arrived on time with excellent service of the driver

Easy booking, taxi on time, no delay to get to schiphol airport

Tappersheul 2

3421TM Oudewater