Geweldige service!!

Voor de derde keer deze taxi geboekt. Perfect op tijd!! Muziekje aan en een gezellig praatje van de vriendelijke chauffeurs maakt deze rit erg comfortabel.

Altijd op tijd

Mogelijkheid om online te boeken is gemakkelijk en snel. Jullie zijn altijd op tijd voor de afspraak thuis of op schiphol.

Alles was top geregeld

Optijd aanwezig klant vriendelijke chauffeur met goede drive

goede service

blij met taxigigant, betrouwbaar en altijd keurig op tijd!

Schipholvervoer zoals je mag verwachten van een goed bedrijf

hele proces van boeken tot afzetten (heen en terug) simpel, correct, exact op tijd en tegen een goede prijs.

Alles was prima

Taxi stond op tijd klaar. Schone taxi, vriendelijke chauffeur.

Goede service heb ik bij taxigigant ervaren

Geheel volgens afspraak en voor goede prijs

Chauffeur keurig en tijd en erg vriendelijk.

Opnieuw goed bevallen

Ritje schiphol netjes op tijd vertrokken, relaxte rit.

Goed geregeld

Goed geregeld

Keurig optijd met ophalen thuisbrengen

Keurig optijd met ophalen en thuisbrengen. Nette chauffeur en schone auto.

Wederom op tijd, nette chauffeur rijdt soepel met verkeer mee en op tijd op het vliegveld. Prima start van de vakantie.

Na een tel..dat hij 10 min.later zou komen zijn we naar schiphol gereden

Om 4.30 uur moest ik opgehaald worden. De chaufeur belde dat hij 10 min later zou komen. Dat werden er maar 5. Een vlotte rit naar schiphol volgde. Super.

Geweldige service

Aardige en vriendelijke chauffeur die precies op tijd er was. Goede service!

Zeer betrouwbaar

Goede communicatie en altijd op tijd. Nooit te laat.Wij zijn zeer tevreden en hebben al vele jaren van de diensten genoten Dit blijven wij doen

Zoals we hadden gehoopt is het ook uitgekomen.

Aangezien wij midden in de nacht moesten worden opgehaald (01.00 uur) hadden we wat bedenkingen. Echter klokslag 01.00 uur stond de taxi voor onze deur en dat op een nieuw adres. (velen kunnen het soms nog niet vinden) De chauffeur was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Een prettige rit naar Schiphol, in een nette auto en in een keurige tijd. Kortom alles was tot in de puntjes geregeld. Onze mening is een echte aanrader.

Keurig op tijd, en vriendelijke chauffeurs.

Nette chauffeur goede auto . Alles goed zo als het hoort prima bedrijf

Was al aanwezig toen wij naar buiten kwamen en op de goede plaats, dus prima

Zie boven

Zondagochtend 4.00am netjes op tijd aanwezig. Nette chauffeur, correct gereden en op tijd op Schiphol.

Geweldig bedrijf.

Geweldig bedrijf. Komen gemaakte afspraken voor 100% na. Zelfs na lang moeten wachten op ons omdat onze bagage maar niet op de lopende band op Schiphol verscheen bleef de chauffeur uitermate vriendelijk. Maken al minstens 5 jaar gebruik van deze organisatie en hopen er nog vele jaren van gebruik te mogen maken.

Alles prima geregeld.

Gewoon goed geregeld op zowel de heen als de terugreis. Vriendelijke chauffeurs, zeker voor herhaling vatbaar.

Alles prima geregeld

Netjes optijd om ons naar Schiphol te brengen en bij terugkomst ook super geregeld we moesten ongeveer een uur wachten voordat we de koffers hadden maar we hadden prima telefonisch kontakt de chauffeurs waren behulpzaam en vriendelijk

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke afspraken via website te regelen Direct bevestigd Nu verandering telefonisch geïnformeerd Op tijd gehaald Vriendelijke, correcte chauffeur Bennie

FIJNE CHAUFFEURS

KEURIG VERZORGT