Zeer vriendelijke chauffeur uit Eritrea, (wonend in Utrecht) - bijzondere man met levenswijsheid doet goed! Hij was er 10 min voor vertrektijd - dat is fijn want dan zit je niet in de zenuwen - 5:00 am 5 aug 2019 uit Baarn naar Rotterdam AirPort. En niet gehaast, reed netjes veilig en goed.
Communicatie, prijs en kwaliteit = Topservice
Driver was a smoker, so vehicle had bad scent. He did not smoke during the transportation. As best as I could determine, he did not speak much English, so there was no conversation during the ride.
Prima bedrijf. Niet duur en op tijd. Wij zijn dik te vrede.
Wij kwamen tegen 4 uur 's morgens op Schiphol aan, chauffeur belde netjes om te vertellen waar hij stond. Het duurde even voordat wij hem gevonden hadden. Waarom worden we bij aankomst afgehaald bij de vertrekhal? Verder alles prima verlopen, vriendelijke chauffeur en fijne auto.
De taxi kwam op tijd ,wat heel belangrijk is,vriendelijke service,behulpszaam ook voor schiphol om ons de weg tewijzen waar naar toe te gaan. Zeker aanraden award Hoogachted Paul Toom
Prima optijd en een hele goede. chauffeur
Prima gegaan
Prima op tijd netjes gewacht toen wij iets later aankwamen zeer goede service
Aardige en servicegerichte chauffeur die keurig op tijd was.
netjes, altijd op tijd, aardige chauffeurs
Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Ik liep enigszins moeilijk. Chauffeur haalde bagagetrolley en legde mijn bagage daarop. Vervolgens bracht hij die tot bij de ingang.
fijn bedrijf, echter sigarettenrooklucht in de taxi.
Wegbrengen naar en ophalen van Schiphol vooruit geboekt en liep allemaal volgens planning, ook nadat de retourvlucht twee dagen uitgesteld werd. Bedankt.
Zeer tevreden. Perfekt
Vreselijk! Taxi was een tijdje geleden van Schiphol naar Amersfoort om 1:30uur s'nachts besteld, die gewoon kwam niet. Toen heb ik gebeld, medewerker eerst heeft me verteld dat auto is/was kapot, daarna dat ik zal 30 minuten wachten. Om 1:30 uur s'nachts! De medewerker was heel onbeleefd. Onprofessioneel bedrijf.
alles op tijd goed geregeld geen minpunten
Prima service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!