perfect, zeker aan te bevelen

Eerste keer gebruik gemaakt van deze dienst en heel goed bevallen. ALLE afspraken precies nagekomen voor een goede prijs (goedkoper dan Parkeren op Schiphol!). Nette auto's en chauffeurs. Zal hier zeker vaker gebruik van gaan maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Super bedrijf,komt op de afgesproken tijd aan en de chauffeurs zijn vriendelijk.Voor de prijs is het dubbel en dwars waard,ga volgend jaar voor de derde keer met deze taxi naar schiphol

perfect, zeker aan te bevelen

De taxi was een paar minuten verlaat, maar belde voor de afgesproken tijd dat hij er binnen een paar minuten zou zijn. Reden: een nieuwe wijk die slecht aangegeven is. Heel fijn dat hij belde. Rit verliep vlekkeloos onder een gezellige conversatie. Hij zette me bij de goede deur van de vliegtuigmaatschappij af en attendeerde mij erop dat nog niet alle toegangen open waren i.v.m. het vroege uur. Mijn complimenten.

perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben deze chauffeur met Mercedes vito al een paar keer gehad, altijd op tijd en erg vriendelijk en correct. De volgende keer willen wij hem graag weer.

goede service, goed behandeld

Zowel bij het wegbrengen en bij het ophalen van het vliegveld zeer goede ervaringen Aardige chauffeurs en zeer behulpzaam

• Totaal oordeel N.v.t.

goede service, goed behandeld

1) Radio moet uit tijdens de rit 2) Vanwege de drukte bij het afhalen op schiphol is de taxi moeilijk te vinden. Tip : Zet tijdens het ophalen boven op het dak een verlicht Gigant logo. (Uiteraard weer weghalen als taxi gevonden is.)

goede service, goed behandeld

een hele relaxte chauffeur beveel taxi gigant zeker aan.

goede service, goed behandeld

Heenreis was minder omdat de chauffeur.zonder duidelijke reden afwisselend heel zacht (halve toegestane snelheid) en midden op de rijbaanscheiding en dan weer hard reed. terugreis was goed en de chauffeur vriendelijk. Waren beide keurig op tijd!

goede service, goed behandeld

Betrouwbare dienst en een prettige manier om op reis te gaan en weer thuis te komen.

perfect, zeker aan te bevelen

I use De Taxi Gigant often to travel to Schiphol. They are always on time and their drivers always contact me as soon as I turn on the phone at arrival. It is really enjoyable driving with them.

goede service, goed behandeld

Heel plezierig gebracht en gehaald. Was op tijd en erg gedienstig. Gunstig in prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Voor de derde keer gedaan en het was weer toppie

goede service, goed behandeld

Opgehaald vanaf Eindhoven AirPort. Direct na landing werd ik al gebeld om aan te geven waar de taxi stond. Prettige en duidelijke communicatie. Aardige chauffeur. En een concurrerende prijs. Volgende keer weer!

goede service, goed behandeld

Op exact het afgesproken tijdstip kwam onze innemende chauffeur zich melden

perfect, zeker aan te bevelen

Zowel naar Schiphol als ophalen van Schiphol verliep uitstekend. Goede communicatie met de chauffeur. Bij een volgende reis reserveren we de taxi weer bij De TaxiGigant.

goede service, goed behandeld

Belangrijk is dat een taxi op tijd is en de service goed. dit was het geval bij taxigigant

perfect, zeker aan te bevelen

Alles tot in de puntjes geregeld. Echt relaxed op vakantie gaan op deze manier. Doen het al jaren zo en zullen taxi Gigant blijven gebruiken.

goede service, goed behandeld

We zijn netjes behandeld en werden goed ontzorgd.

goede service, goed behandeld

Taxi was zowel op de heen- als terugweg op tijd. Chauffeurs waren correct. Stoelverhoger, wat vooraf in de mail duidelijk aangevraagd was, was zowel op de heen- als op de terugweg niet aanwezig. Jammer dat chauffeur op de terugweg van Gouda naar Montfoort veel met zijn telefoon bezig was onder het rijden.