Netjes optijd en erg vriendelijk

Fijne rit naar Schiphol. Vriendelijke chauffeur. Netjes bij de juiste vertrekhal afgezet

Goede en nette service

Reservering via de website. Ondervond een betalingsproblemen, waardoor via whatsapp reservering aangevraagd. Helaas kon ik daarom niet meer online betalen. Chauffeur was netjes op tijd en vriendelijk. Pinnen bij chauffeur koste 2,50. Dat zou in mijn ogen gratis moeten zijn. Prijs kwaliteit was goed.

Zoals 't hoort

Perfect op tijd, super aardige chauffeur en hielp ook met koffers en een karretje pakken. Top!

Op tijd en snel

We werden tijdig en snel op Schiphol afgeleverd. Onze chauffeur droeg helaas geen mondkapje.

Snel en betrouwbaar

Goede afspraken en stipte nakoming

Prima geregeld naar en van Schiphol

De taxi was keurig op de afgesproken tijd aanwezig voor vertrek. Bij aankomst na de vakantie werden we bijna direct na landing gebeld en stond de taxi naar huis ook al weer gereed. Prima service door een goede chauffeur.

Precies zoals het hoort

Tijdens het reserveren de ophaaltijd moeten wijzigen. Was geen probleem en werd direct per mail bevestigd. Chauffeur was stipt op tijd, netjes in de omgang, reed keurig en comfortabel. Precies op tijd op de bestemming voor de afgesproken prijs.

Keurige service, vriendelijke en correcte chauffeurs.

Keurige service, vriendelijke en correcte chauffeurs.

Helemaal top, al jaren!

Perfect op tijd, gunstig tarief, vriendelijk. Al jaren laten we ons graag naar de luchthaven rijden door de Taxi Gigant.

Voor herhaling vatbaar

Taxi was op tijd en we hadden een prettige chauffeur

Goed. Taxie was op tijd.

Vriendelijk en beleefd! Onderweg leuke gesprekjes gehad.

Vriendelijk en beleefd! Onderweg leuke gesprekjes gehad.

Een erg goede service.

Ik heb een erg goede ervaring met De Taxi Gigant. Goede voorlichting over de prijs, makkelijk te reserveren. En perfect op tijd kwam de zeer behulpzame chauffeur aanrijden. De rit was zeer prettig dankzij de rijstijl van de vriendelijke chauffeur. Kortom, een zeer goed taxi bedrijf.

Goede en vriendelijke communicatie!

Voor een eerlijke prijs hebben wij gebruik kunnen maken voor de diensten van De Taxi Gigant! Vanuit Schiphol naar Schoonhoven.

goede service, goed behandeld

op tijd. voldoende aandacht. Het ophalen van schiphol is wat moeilijk.

Keurig op tijd

goede service, goed behandeld

Al Twee jaar goede ervaringen met de schiphol taxi. Chauffeurs kleurige personen. Een aanrader

Geen opmerkingen

perfect, zeker aan te bevelen

Ben al vele jaren klant. De chauffeur is altijd op tijd bij brengen en afhalen naar/van Schiphol. Goede telefonische communicatie na landing op Schiphol. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader. Heren, wel op de maximum snelheid letten :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Taxibus was perfect op tijd. De chauffeur zette alle koffers netjes in de bus. We kwamen een uur eerder aan en er werd netjes gebeld dat hij voor de deur van Schiphol stond. En wederom werd alles geregeld. Topp

goede service, goed behandeld

Prima Taxi bedrijf. Belangrijk voor de klant is het gevoel dat het vertrouwd is. Ik hoop ook dat zij dit kunnen blijven waarmaken.

goede service, goed behandeld

Simpelweg afspraken nakomen en tijdig telefonisch melden

goede service, goed behandeld

Op eenmaal niet goed noteren van de telefonische opdracht na was alles TOP, uitstekende service, ga zo door!

goede service, goed behandeld

De rit naar Rotterdam, 27 februari j.l. Verdient wel een 10. Taxi was keurig op tijd en we kregen uitleg waar de retour taxi ons zou ophalen 2 dagen later. De retour taxi was keurig op tijd in Rotterdam maar........op een ander ophaalpunten! Na hulp (aanwijzingen) van de taxichauffeur van Mobipoint kwam de taxi en heeft ons toen keurig thuisgebracht. Wel jammer dat het juiste ophaalpunt niet goed was doorgegeven.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.