Professioneel

Zeer goede service als je via de luchthaven Schiphol op vakantie gaat. Voor ons zijn de kosten van taxivervoer van de Taxi Gigant nagenoeg hetzelfde als die van lang parkeren op Schiphol. Voordeel is ook nog dat je eigen auto op de oprit kan blijven staan maar vooral dat je lekker gehaald en gebracht wordt. Je vakantie begint echt letterlijk bij het dichttrekken van je voordeur!

Uitstekende service!

Keurige, klantgerichte, uiterst vriendelijke chauffeur. Op tijd en dus betrouwbaar.

Plezierige chauffeur die behulpzaam was en op tijd was

Punctuele taxiservice met een aardige en behulpzame chauffeur.

Op tijd opgehaald en snel naar huis

Prima service. Een telefoontje toen we landen waarbij werd verteld hoe laat ze er waren en waar de auto stond. Daarna direct naar huis.

Taxi kwam netjes op tijd en prima rit naar Schiphol

Prima en prettig rit naar en terug vanaf Schiphol. Klein aandachtspuntjes. Taxi chauffeurs moeten wel mondkapjes a) bij zich hebben en dragen als dat gewenst is.

Was zoals altijd, goed!

Altijd goed, prima service, fijn bedrijf.

Very proffessional service

We had a very punctual, friendly and proffesional service. With no doubt we will book it again.

Gewoon goed en betrouwbaar

Precies op tijd voor de rit naar Schiphol en hetzelfde geldt voor de terugreis

Keurige service, scherpe prijs

Zeist - Schiphol voor een vaste prijs, Online geboekt. Keurige chauffeur, 10 minuten voor tijd aanwezig. Centrale was goed bereikbaar.

Goed op tijd

De chauffeur was keurig op tijd, netjes en behulpzaam.

Zeer goed zoals altijd

Zowel op hen als de terug reis waren beide chauffeurs keurig op tijd zeer vriendelijke behulpzaam. een absolute aanrader

prettige rit

chauffeur had mijn Zuid Afrikaanse tel.nummeren en probeerde mij te whatsappen. Mijn telefoon staat op data roaming NO. zodat ik niets ontving.Instructie was bij vertrekhal 2 naar buiten, alwaar wij bleven wachten omdat taxi's daar mogen komen. Chauffeur kwam na tijd kijken want stond geparkeerd op plaats voor afzetten reizigers voor iedereen toegankelijk. Dat verwacht je niet van een taxi. Gaarne commentaar voor volgennde keer.

Super!!!

Heel tevreden, leuke taxichauffeur, wij waren netjes op tijd opgehaald en afgezegd.

Betrouwbaar, betaalbaar en prettig reizen

Voor de 2e keer Taxi Gigant gekozen voor transfer naar Schiphol. Keurig op tijd.

Altijd uitstekend.

Ik bel altijd taxi gigant. Altijd goed waarom zou je dan een ander bellen!

Zeer betrouwbaar en klantgericht

Ik maak al mee dan 10 jaar gebruik van de Schipholservice van De taxi Gigant. Altijd op tijd, houden zelf op terugreis de vluchtgegevens in gaten en sturen altijd een sms als je geland bent om contact te maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige tip is: boeken is op een PC gemakkelijk, maar op een tablet of Iphone op 1 of andere manier lastig

Taxi was precies op tijd!

Taxi was precies op tijd.

PRIMA!

Stipt op tijd en keurige chauffeur. Aanrader!

Netjes en alles volgens afspraak

Mooi tarief voor een pick-up midden in de nacht. Op tijd. We kunnen Frank enorm aanbevelen als chauffeur.

Top Taxi

Vannacht met het hele gezin gebracht naar Schiphol, keurig op tijd. Erg fijn dat het zonder gestress kan. Ruim op tijd op Schiphol keurig geholpen met de koffers. Graag een volgende keer weer! vriendelijke groet

20mins late., no baby chair, lucky not to miss flight

Title sums it up, nice man and was apologetic but not ideal. Taxi Gigant refunded the ride without me requesting that, which is a very decent thing to do and shows their commitment to customer service.

• Would you recommend us? Yes

Top altijd netjes op tijd

Ik ga al een paar jaar met de taxigigant en ze zijn altijd op tijd. Reserveren is makkelijk en als er iets gewijzigd moet worden is dit zo gedaan. Echt een top taxi!

1 klein minpuntje ik werd de avond ervoor gebeld of we 20min eerder konden worden opgehaald ( was midden in de nacht) toegezegd dat dat kon krijg ik een half uur voor vertrek een sms dat het toch weer een kwartier later wordt. Op de dag is dat geen probleem, snachts iets minder.

Makkelijk en goed service

Goed service - makkelijk om een reis te reserveren.

Betrouwbaar en goede service

Uitstekend bedrijf, prettige dienstverlening en heel flexibel. Zelf toen ik per ongeluk verkeerde datum had aangegeven toch keurig omgeboekt zonder extra kosten (de taxi stond er al)

Tappersheul 2

3421TM Oudewater