Uitmuntend!!

Keurig op tijd, prettig en rustig ons op Schiphol gebracht.

Klantvriendelijk en service top

Nette schone auto Zeer vriendelijke chauffeur Keurig op tijd Behulpzaam met koffers

Zorgeloos op vakantie

Prima op tijd (03:30u), nette auto & dito chauffeur.

Goed alleen vindt ik dat de taxi zichtbaar moet zijn met de naam er op. Op Schiphol sta je wel te zoeken welke taxi je moet hebben, voor de rest prima netjes op tijd

Top !

Prima, netjes op tijd, geen negatieve zaken te melden. Gewoon zelf proberen.

Op tijd, correcte vakkundige chauffeur

Uitstekend!

Cijfer 10!!

Zeer goed, zoals we bij Gigant gewend zijn.

Op tijd

Taxi boeken ging gemakkelijk. Chauffeur was keurig op tijd

precies op tijd keurige chauffeur

Alles goed ook de prijs

Volgende keer weer!

Op tijd, vriendelijk.

Keurig op tijd en netjes

Goede service!

Telefonisch goed bereikbaar, prima op tijd, keurige service

Alle service naar verwachting, aanrader!

Ophalen ging perfect, terug minder.

On bleek dat we werden opgehaald boven bij de vertrekplaatsen. Wij zagen bij de aankomst taxi's staan en dachten dáár onze taxi te vinden. Iets duidelijker uitleg misschien? Chauffeur was wel héél aardig.

goede service, precies op tijd, rustige chauffeur

We vertrouwen geregeld op Taxi Gigant om op tijd zonder stress op Schiphol aan te komen. Scheelt een stuk als start van een lange vlucht/

Op tijd en een prima chauffeur.

De chauffeur was keurig op tijd. Nette taxi en goede chauffeur.

Super strak georganiseerd voor een scherpe prijs

Super strak georganiseerd voor een scherpe prijs

Wat een geweldige en vriendelijke service

Altijd op tijd en veel geduld bij het ophalen van Schiphol We waren wat vertraagd en bovendien moeilijk ter been waardoor eea meer tijd dag verwacht in beslag nam Toch stond onze vriendelijke chauffeur gereed!

Keurig op tijd en veilige rit

De chauffeur was keurig op tijd en heeft ons veilig naar Schiphol gebracht. Ruime, nette bus. Hulp met bagage.

Top geregeld

Reis al jaren met Taxi Gigant helemaal top, ga zo door.

Niet heel positief

Helaas was de taxi later dan was afgesproken op he heen- en terugreis. Er was afgesproken dat er 1 kinderstoel en 1 stoelverhoger aanwezig zou zijn dit was niet het geval. Dus kindje van 3 jaar moest met een gewone veiligheidsgordel vast gezet. De ritprijs is niet aangepast.

Keurig op tijd.

Taxi was netjes op tijd.

Goed geregeld.

Van te voren geregeld werd mooi allemaal per mail bevestigd en waren keurig op tijd.

Op tijd en met service

Mooi op tijd opgehaald, prettige rijstijl en op tijd op Schiphol. Net als eerdere ervaringen weer een hele positieve.

Vriendelijke chauffeur.

Netjes op tijd opgehaald en afgezet op Schiphol.

Prima, aardige chauffeurs en keurig op tijd!

De Taxi Gigant brengt en haalt ons sinds jaren van en naar de luchthaven. Zijn hier zeer tevreden over!

Tappersheul 2

3421TM Oudewater