Alle geplande ritten zijn soepel verlopen en op tijd.

Alle geplande ritten zijn soepel verlopen en op tijd.

Perfect!

Prima op tijd. Zéér relaxed!

Goed op tijd en service met een enorme smile!

Goed, comfortabel en geen stress. Daarbij ook een gezellige rit gehad.

prima, zeer tevreden

Chauffeur is op tijd, rijdt rustig zonder te praten en zorgt voor een comfortabele rit naar Schiphol. Kleine aantekening, dit keer (eerder nooit) rook het naar sigaret in de auto. Liever niet een volgende keer.

Stipte en ontspannen dienstverlening

Prima ervaring en ik ga zeker in het vervolg gebruik maken van deze taxi service!

Netjes op tijd en vriendelijk.

Tevreden!

Very good

Altijd op tijd en wat een vriendelijke chauffeurs, we hebben altijd de Taxigigant voor naar Schiphol en weer naar huis , nog nooit hoeven wachten . Ook zullen we in de toekomst weer de Taxigigant nemen om ons te brengen en te halen , goedkoper bijna dan parkeren, zeker als je 14 dagen op vakantie gaat de

• Would you recommend us? Yes

Op tijd en veilig naar Schiphol.

Precies op tijd naar Schiphol. Wij maken er mede door de scherpe prijs meer gebruik van.

Perfect!

Taxi was ruim op tijd, terug weg hield de chauffeur contact met ons nadat we geland waren. Dus ook op tijd. Erg tevreden! Nogmaals dank

Afgesproken tijdstippen goed nagekomen

De heenreis naar Schiphol is uitstekend gelopen. Op de terugreis na de vakantie was de taxi op tijd aanwezig maar niet zichtbaar waardoor ik moest zoeken en bellen. De afgesproken pin betaling werd een cash betaling

Nette chauffeur, keurig op tijd

Allebei de ritten keurig op tijd. Op Schiphol contact gehouden over locatie, ging erg goed. Aanrader voor volgende vakantie.

professioneel

Op tijd gehaald en gebracht in een zeer comfortabele auto met een schappelijk tarief

Keurig op tijd

We gaan altijd met taxi gigant

We hebben een prettige reis gehad naar Schiphol. De chauffeur was vriendelijk en was op tijd. Helemaal goed.

Super service en chauffeur!

Netjes, vriendelijk, servicegericht. Helemaal top!

Keurig op tijd vriendelijk en netjes

Keurig op tijd en vriendelijk .

Zeer betrouwbaar en vriendelijk

Al voor de zoveelste keer met taxi gigant een trip naar Schiphol geboekt en weer vlekkeloos verlopen! Toch keer review maken. Makkelijk te boeken, prima prijs, fijne chauffeurs!

Sympathiek en betrouwbaar! Een aanrader

Sympathiek en betrouwbaar! Een aanrader

Zoals besproken!

Taxi was netjes op tijd., hulpvaardige chauffeur.

Heenreis prima chauffeur, op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Terugweg was de chauffeur te vroeg maar hij heeft gewacht

Stipt op tijd en heel vriendelijke chauffeur

ik kon snel en vlot telefonisch de afgesproken tijd vervroegen en de chauffeur stond ook op het gewijzigde moment voor de deur.

Reserveer al enkele jaren De Taxi Gigant voor Schiphol-vervoer. Altijd uitstekende service. Nooit problemen gehad.

goede service

De taxi arriveerde op tijd, de chauffeur was erg beleefd en vriendelijk. Zeer goede service en voldoende prijs. Volgende keer bestel ik alleen hier.

Prima service!

Prima gedaan! Eerst ‘s-morgens vroeg op 2 adressen opgehaald en naar Schiphol gebracht en na onze vakantie keurig op tijd opgehaald op Schiphol en weer thuis gebracht. Ik kan het iedereen aanraden!

Tappersheul 2

3421TM Oudewater