Alles wat ik er van verwacht heb.

Chauffeur was ruim op tijd aanwezig. De rit verliep voorspoedig en veilig!

Een en al “welkom thuis”

1-zeer vriendelijke chauffeur, 2-meer dan op tijd 3-veilig rijgedrag

was eerste keer, is goed bevallen

kwam keurig op de gevraagde tijd

Goed, netjes geregeld

De heenweg naar Schiphol was uitstekend. Netjes op tijd, keurige, vriendelijke chauffeur, luxe auto. (Wist alleen niet dat we transactiekosten moesten betalen omdat we met pin betaalden). Het retour van Schiphol was wat ‘vreemd’. De jonge chauffeur was keurig op tijd, niks mis mee. En ook vriendelijk. Rit was ook prima naar huis. Maar stond toch wel even vreemd te kijken naar het busje waarin we vervoerd werden.

professioneel

stipt en efficient klantvriendelijk

De chauffeur was op tijd en uiterst vriendelijk en heeft ons veilig afgeleerd op Schiphol.

Perfect gebracht en gehaald

Goede ervaring

Op tijd! Goede service. En geen geklets na een lange reis .

Heel goed!

Was op tijd reed netjes en waren blij dat we weer in IJsselstein waren.

Nogmaals boven verwachting!

5 minuten van de voren werd ik gebeld door de taxi chauffeur. Erg vriendelijk melde hij dat hij binnen 5 minuten voor de deur zou staan. Het was niet nodig maar de chauffeur heeft geholpen met het laden van de baggage. Gedurende de hele rit was de chauffeur vriendelijk. Ook reed de chauffeur volgens de regels, binnen de maximale snelheden. Dit gaf mij de een erg goed gevoel. Voordat ik het wist waren we aangekomen op Schiphol. Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van De Taxi Gigant voor het brengen naar Schiphol en het terug brengen naar huis van Schiphol. Ik zal zeker weer gebruik maken van de service van De Taxi Gigant. Alles volgens afspraak, geen verborgen kosten en chauffeurs die weten hoe ze moeten rijden. Graag wil ik de chauffeur nogmaals bedanken voor de goede service! Met vriendelijke groet, Tjokro

Prima!

Op tijd en volgens afspraak!

Op tijd opgehaald en afgeleverd op Schiphol

Aardige chauffeur

Op tijd en netjes gereden

Ondanks dat we midden in de nacht hadden afgesproken, was de chauffeur er ruim op tijd. Keurig gereden, met prettig en net contact. Ook de aanvraag zelf ging heel vlot. Aanrader - we hebben alweer geboekt!

We were late and the driver waited for over 2 hours. Amazing.

Prima rit, fijne chauffeur

Ik weet wie ik voortaan voor een (Schiphol)taxi ga bellen

Super service

Niets dan lof over de taxigigant. Altijd op tijd, beleefd, denken mee. Top service!

Op tijd volgens afspraak en een gezellige chauffeur

Op tijd volgens afspraak en een gezellige chauffeur

Heel erg goed

Precies op tijd vriendelijke driver

Prima, ze doen wat ze beloven

Chauffeur was zowel bij het brengen naar als ophalen van Schiphol keurig op tijd en hielp mee met de koffers. Schone comfortabele bus waar wij met zes personen goed in konden zitten.

Alles perfect geregeld en op tijd. Dat voor een normale prijs. Zou het iedereen aan willen raden.

Was good

Was good

Perfecte service

Na reservering op website direct bevestigd . Op tijd en nette service. Kreeg netjes een factuur via de mail. Dat toont vertrouwen!

Betaalbare taxi op tijd

Vriendelijke chauffeurs die er op tijd zijn en de verkeersregels in acht nemen. Prijs is marktconform en een aanrader.

Snel geregeld, precies op tijd, nette aardige chauffeur, reed keurig en relaxed. Alles top!

Op zich wel prima

Wij werden met een busje vervoerd terwijl ik een station had besteld en wij kregen 2,50 kosten voor pinnen in de taxi in rekening gebracht terwijl dit volgens de website gratis is. Niet zo oke dus

Tappersheul 2

3421TM Oudewater