Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Erg vriendelijk - hartelijke chauffeurs. Netjes , komen op tijd en zorgen dat je optijd en veilig aankomt . Waren er maar meer mensen zo ! Dankjewel Francis en Rouchdi. Hartelijke groet, Michel
23 April 2026
Michel
Rotterdam
Mijn eerste ervaring met de Taxigigant en ondanks dat ik dacht komt het goed, was de chauffeur keurig op tijd. De chauffeur ( volgens mij heet hij iets van El Fatih)was zeer vriendelijk en behulpzaam. Na een goede en nette rit van Woerden naar Schiphol heeft hij ons netjes en op tijd afgezet bij Schiphol, waar hij ook netjes en behulpzaam was. Ik zeg boeken maar want ik ben super tevreden.!
7 May 2025
Huib
Woerden
Beetje sceptisch of het betrouwbaar zou zijn, eerst naar het kantoor gebed, werd super vriendelijk te woord gestaan. Online taxi geboekt voor naar Schiphol om 5u 's morgen. Kreeg ik een appje om 4,30u 'Goedemorgen ik ben onderweg, ik ben met 15 minuten bij u'. Hij was nog te vroeg ook ;) Liever dan te laat!! Heel netjes dat wij die app kregen, gelijk een gerustgesteld gevoel dat de reis goed in gang werd gezet. Onze reis naar de andere kant vd wereld bracht al genoeg spanning met zich mee en zo startte het in ieder geval al goed. Super vriendelijke chaffeur!! Aardig, geïnteresseerd, voelden ons op ons gemak. Zeker een aanrader! Debbie & Jeroen (Woerden 17-10-2024)
17 December 2024
D&J
Woerden
Fijne taxirit, aardige chauffeur, op tijd. Nette prijs. Volgende keer weer.
5 November 2024
L.G.
NIEUWEGEIN
Wij laten ons al jaren naar Schiphol rijden altijd goed op tijd hulp bij koffers en vriendelijke goede chauffeurs
2 November 2024
Ad
Woerden
Ik ben zeer tevreden met de service van taxichauffeurs van taxi gigant
31 October 2024
Willem
Gouda
prettige chauffeur, bescheiden man, stuurde meteen een berichtje dat hij was opgehouden en een paar minuutjes later kwam.
31 October 2024
RIET Bunt
Oudewater
Keurig op tijd, reed netjes, hielp met de zware koffer en was beleefd
Arie Beentjes
Oudewater
Ik had vanaf Indonesië een taxi besteld om.09.00 uur vanaf Schiphol. Maar we kwamen pas om 09.00 uur aan op Schiphol. Met wat oponthoud heeft de chauffeur gewacht! Een aardige chauffeur die ons netjes thuis bracht! Hartelijk dank ervoor!
Marcel
Wijk Bij Duurstede
Aardige chauffeur nam goed en op tijd contact op over waar hij stond.
Yvonne
Gouda
had taxibus besteld voor 2 adressen. was goed geregeld. keurig op tijd en ook de terugreis.
15 October 2024
henk
maarssen
Zowel op de heen- als terugweg was de taxi stipt op de afgesproken tijd. Vriendelijke, behulpzame chauffeurs en keurige taxi's. Wij zijn heel tevreden over de TaxiGigant.
10 October 2024
Yvonne
Kamerik
Wij maken al jaren gebruik van de diensten van de Taxigigant. Altijd keurig op tijd en zeer nette en vriendelijke chauffeurs.
10 October 2024
Sophie
IJsselstein
Het was een hele ervaren en vriendelijke chauffeur
7 October 2024
Els Buijs
Oudewater
Efficiënt backoffice, nette nieuwe auto's, vriendelijke behulpzame chauffeurs en bij het ophalen op Schiphol perfecte timing. Bovendien nog de goedkoopste.
6 October 2024
Sander
Leersum
Goede service en contact tussen chauffeur en ons ook top
27 September 2024
Frank
Communicatie goed Service prima
26 September 2024
Florie
Waarder
Super geregeld allemaal! Altijd op tijd en nette beleefde chauffeurs. Betaling kan met pinnen.
25 September 2024
A
baarn
Super goede ervaring,enorm vriendelijke behulpzame chauffeur Beni,die al van tevoren een app stuurt en laat weten dat die onderweg is. Echt een topper,wij waren blij met Beni.
22 September 2024
Loes
Woerden
Op de heenreis was de chauffeur te laat, communicatie slecht, en we hebben via locatie bepaling de chauffeur naar ons toe moeten begeleiden. Hij zou ons om 02.45 ophalen maar was er uiteindelijk om 03.15 De terugreis hadden wij om 16.10 de taxi terug besproken maar de chauffeur stond er al om 15.00 uur en vroeg ons om 15.30 of het nog lang duurde en om 16.00 uur zei hij dat er extra kosten bij kwamen als het nog langer duurde. 16.13 uur waren we bij de taxichauffeur. Waarschijnlijk communicatie fout met centrale en chauffeur, maar beide ritten vonden wij niet heel prettig. Normaal zijn wij echt heel tevreden met de taxigigant, maar deze 2 ritten absoluut niet.
Irma
IJsselstein
Beste,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat beide ritten niet naar verwachting verliepen. We zullen de chauffeur van de heenreis aanspreken op de vertraging. Ook wat betreft de terugreis: de chauffeur had de aankomsttijd moeten respecteren en niet dreigen met extra kosten, zonder goede reden. We nemen dit serieus en zorgen dat het niet opnieuw gebeurt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice, Taxigigant
Uitstekende eerste ervaring en zeker een aanrader. Beide ritten naar en van Schiphol goed gegaan met chauffeurs die prettig hun werk deden. Goedkoper dan lang parkeren en veel meer comfort. Dat ga ik vaker doen.
koelie
Hagestein
Taxi was precies op de afgesproken tijd.
Karin
Woerden
Erg prettig. De chauffeurs zoeken per SMS vooraf contact zodat je weet dat ze onderweg zijn etc. Ook retour vanaf Schiphol maken ze het je makkelijk ze te vinden.
19 September 2024
Hugo
Omg Woerden
Al jaren met taxigigant chauffeurs altijd op tijd en correct. Alleen zou ik het fijn vinden als we op Schiphol worden opgehaald dat er een logo van taxigigant op de deur geplakt is . Maar voor de rest top
14 September 2024
Bob
Ijsselstein
Wij gebruiken al enige jaren De Taxi Gigant voor ons vervoer naar Schiphol en is altijd prima, perfect op tijd en fijn dat ze voor aankomst even bellen.
11 September 2024
Fred