Ik heb de samenwerking met Boekscout als zeer goed en erg fijn ervaren!

Het maakt niet uit hoeveel vragen ik had, overal werd antwoord op gegeven door Boekscout. Ze hebben ons bij elke proces uitstekend begeleid. Voor ons was het de eerste keer dat er een boek uitgegeven werd dus we wisten niet zo goed hoe alles precies werkte maar Boekscout heeft ons fantastisch begeleid tot aan de laatste stap!

Hier werd ik graag en met een glimlach geholpen!

Van de verzorging van de omschrijving tot advies over de promotie: iedere afdeling van Uitgeverij Boekscout heeft mij deskundig bijgestaan tijdens iedere fase van mijn publicatie.

Soepeltjes

Mijn ervaring met BoekScout is zeker niet verkeerd. Ze hielpen mij heel erg goed en ik had zelf ook veel invloed op alles wat er gebeurde. Al met al helemaal prima, zeker voor een eerste boek publiceren en al helemaal voor een meisje van 16. Ik had alleen wel in mijn hoofd dat het nog proffesioneler zou zijn, dit viel een beetje tegen. Maar voor de rest helemaal fijne ervaring.

Van idee tot boek in de winkel: een soepel, persoonlijk en professioneel uitgeefproces.

Mijn ervaring met Boekscout tijdens het uitgeven van mijn boek Van Beginner naar Golfer - Een eerlijk verhaal over leren golfen als volwassene is ontzettend positief geweest. Vanaf het eerste contact werd ik goed begeleid en duidelijk geïnformeerd over iedere stap in het proces. Wat ik vooral prettig vond, is dat ik veel vrijheid hield over de inhoud en uitstraling van mijn boek, terwijl er altijd professionele ondersteuning beschikbaar was wanneer ik vragen had. De communicatie verliep snel, vriendelijk en duidelijk. Daardoor voelde het hele traject overzichtelijk en persoonlijk aan. Ook het uiteindelijke resultaat ben ik enorm trots op. Het is bijzonder om je eigen boek daadwerkelijk gepubliceerd te zien en verkrijgbaar te hebben bij bekende boekhandels. Dankzij Boekscout is het uitgeven van mijn verhaal een mooie en leerzame ervaring geworden die ik andere beginnende auteurs zeker kan aanraden.

Een boeiende ervaring!

Compleet nieuw met het proces rond het uitgeven van een boek kan ik alleen met een heel tevreden gevoel terugkijken op de zeer goede begeleiding door het Boekscoutteam tijdens het hele proces. Mijn speciale waardering door de begeleiding door het productie team (Danique en Janneke) die me met hun adviezen tijdens dit voor mij nieuwe en onbekende proces hebben bijgestaan. Het resultaat, het eerste exemplaar van een echt door mij geschreven boek in mijn handen, was een heel bijzondere ervaring!

Het alternatief voor beginnende auteurs.

Vriendelijke en deskundige mensen die klaar staan om je te helpen. Het is alleen niet zo dat je achterover kan leunen. Veel hangt af van je inbreng.... buiten het manuscript om... Een klein minpuntje vind ik de terugbel afspraken (je kan niet rechtstreeks bellen). Dat kan soms tot enkele dagen duren, vooral als er een weekend tussen zit.

Super ervaring tot en met het uitgeven, maar ik had gehoopt op meer hulp bij de promotie.

Heel blij met de begeleiding in alle fases. Ook de snelheid van reageren op vragen was perfect. Helaas ben ik zelf niet goed in marketing (ondanks het lezen van het digitale promotieboek). Jammer dat er bij die laatste stap niet meer hulp is. Het is financieel toch vooral fijn voor Boekscout als er meer boeken verkocht worden. Al met al ben ik Boekscout erg dankbaar.

Goede digitale informatie en begeleiding.

Je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende de verschillende stadia waarin het boek verkeert. Daarnaast digitale hulp bij het redigeren van het boek zodat er zo weinig mogelijk taalfouten overblijven. Goed overleg over de opmaak van het boek. Het is mij wel enigszins onduidelijk wat de uitgeverij zelf doet aan promotie van het boek behalve het persbericht en de verrichtingen op de eigen site.

Een uitgever met een hart voor jouw boek

Voor de tweede maal heb ik een boek toevertrouwd aan Uitgeverij Boekscout. En als ik mijn derde boek klaar heb, kom ik weer bij Boekscout. Het werk waar je jaar en dag aan gewerkt hebt, kan in geen betere handen terecht komen. Van bij de ontvangst van je manuscript en de beoordeling van je tekst, via de begeleiding bij het persklaar maken van de tekst, de keuze van omslag en illustratiemateriaal tot bij de marketing en de promotie van je boek, verloopt alles met prima begeleiding. Met meer dan louter professionele zorg is je boek in zorgzame handen. En het uiteindelijke resultaat ... verbluffend! Want jouw boek mag gerust naast de boeken van de grote uitgeverijen staan. Meer nog het onderscheidt zich door het vakmanschap waarmee het gemaakt is.

Goede en prettige samenwerking

Mijn ervaring met Boekscout is dat ik van het begin af aan een goed contact heb gehad met de uitgeverij. Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen en mogelijkheden zijn met elkaar besproken. Ook het volgen van een webinar m.b.t. het uitgeven van je boek, heeft mij kennis opgeleverd en vond ik erg interessant. Kortom ik ben erg tevreden. Zeker omdat je gekoppeld wordt aan één contactpersoon die erg gemakkelijk te bereiken is en vlot antwoord geeft. Het boekje is prachtig geworden, ook kwalitatief. Daarnaast is er mooi promotiemateriaal ontwikkeld van mijn boek. Het enige wat ik misschien nog iets meer zou willen zien is: Iets meer actieve Pr voor mijn boek vooral enige tijd na uitgave. Het wordt nu heel stil en dat verlaagt de verkoop.

Door de open en persoonlijke benadering van Boekscout ervaarde ik de samenwerking als zeer positief.

Mijn ervaring met Boekscout is prettig, positief en productief. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opbouwende kritiek en het proces verloopt altijd in goed overleg waarbij rekening wordt gehouden met mijn wensen, ideeën en omstandigheden.

Fijne samenwerking!

Ik ontving een fijne reactie en opbouwende kritiek op mijn manuscript. Vanaf het eerste moment was er plezierig contact en zat er een goed tempo in het proces. De vormgeving van het boek past heel goed bij mijn verhaal en het is werkelijk heel mooi geworden.

Een zeer prettige ervaring

In de wereld van boeken is het druk. Elk moment verandert de wereld en de manier waarop de wereld boeken wil ervaren. Met Boekscout werd ik goed begeleid naar een mooi eindresultaat.

Spannend

Het was een leerzame maar zeer spannende tijd om te zien hoe mijn verhaal, stap voor stap omgezet werd tot een fysiek boek. Het hele proces werd goed begeleid en ik was compleet verrast dat de cover precies geworden is zoals ik het in mijn hoofd had. Ik ben zeer dankbaar voor deze kans en het was een leerzaam proces. Absoluut geen spijt gehad van mijn beslissing om mijn verhaal in te sturen naar Boekscout. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren en kan het iedereen aanraden, die zijn of haar droom graag werkelijkheid ziet worden, zoals met de mijne is gebeurd.

Flexibel in deadlines en fantastische ondersteunig

Ik ging dit proces in zonder enkele ervaring, op welk vlak dan ook. Boekscout heeft me in alles fantastisch ondersteunt en hier en daar waar nodig de deadlines aangepast. Ben heel blij dat ik voor Boekscout heb gekozen, echt een aanrader!

Deskundig en behulpzaam: een pracht reis!

Het was een onvergetelijke reis vol hoogtepunten. Het manuscript veranderde in een volwaardig boek, een thriller. De reis verliep grotendeels vlekkeloos en daar waar je een vraag voor de reisleiding had, kreeg je meteen antwoord. Chapeau!

Fantastisch team, heel tevreden.

Steeds bereikbaar en vlotte communicatie. Een aanrader.

De samenwerking met Boekscout is erg prettig verlopen.

Vorige maand verscheen mijn eerste prentenboek. Zonder de kennis en kunde waarover de medewerkers van Boekscout beschikken, was het waarschijnlijk niet zover gekomen. Ik ontving steeds fijne feedback. Aan de hand van de goede tips kon ik ervoor zorgen dat mijn verhaal nog beter werd. Er is altijd helder gecommuniceerd. De kans dat ik bij het schrijven van een nieuw boek opnieuw met Boekscout in zee ga, is vrij groot!

Vanaf het begin tot en met het eindresultaat uitstekende en vooral duidelijke ondersteuning inzage uitgave van mijn boek. Tevens hebben ze werkelijk alles gedaan wat er beloofd was. Ik ben gewoon zeer tevreden over uitgeverij bookscout!

Fijne begeleiding tijdens het hele proces

Uitgeverij Boekscout heeft mij gedurende het proces van een boek uitgeven heel goed begeleid. Als beginnend auteur is het best wel spannend en allemaal heel nieuw en ik vond het heel fijn dat Boekscout er was voor al mijn vragen en duidelijkheid gaf gedurende alle stappen. Iets meer begeleiding en activiteit bij de marketing zou ik nog wel fijn gevonden hebben, maar ik begrijp ook dat het een competitieve wereld is en er grenzen zitten aan de mogelijkheden van de uitgever.

Geweldig en spannend!

Één boek uitgeven is altijd een spannen proces, bij boekscout werd ik altijd goed begeleid en werd ik met raad en daad bijgestaan.

Heel prettig samengewerkt

Als beginnende auteur heb ik veel geleerd van de verschillende contactpersonen binnen Boekscout. Het uitgeef proces is duidelijk omschreven en je wordt als auteur goed begeleid. Ook als je vragen hebt, dan worden deze snel beantwoord. Ik zal Boekscout zeker aan anderen aanbevelen. Dank voor alle support en de leuke samenwerking.

Van een wild idee tot een volwaardig boek dat ik met trits laat zien.

Mijn verhaal en de weg naar: Leven met alcohol in het bloed, niet vanzelfsprekend. Ik had geen idee wie boekscout was totdat ik mijn tante een eerste idee van mijn boek liet lezen. Ze opperde dat ik contact moest leggen met boekscout, gewoon om te proberen. Na een lang schrijfproces werd ik uitstekend geholpen om het geheel tot een volwaardig boek te laten drukken. De verschillende afdelingen hadden mij goed geholpen, handvatten gegeven en tools aangeboden (die ik achteraf gezien misschien te weinig gebruikt heb). Om een wild idee uiteindelijk na 10 maanden schrijven en 2 maanden voor correcties te gebruiken dan toch als een fysiek boek vast te hebben is heel speciaal.

Professioneel en met een positieve insteek

Op alle niveaus is er met me meegedacht om het boek niet alleen te publiceren, maar het ook te verbeteren en marktwaardig te maken. Ook werden mijn suggesties over de vormgeving van het boek serieus genomen. De digitale auteursomgeving werkt bijzonder prettig en geeft houvast bij het uitgeefproces

In de realisatie heb ik goede begeleiding ervaren.

De inbreng van Boek-Scout vwb zaken die niet met mijn proza van doen hadden - de opmaak van de omslag met het lettertype, indeling en kleurstelling was van hoog niveau. Fijn, want de eerste indruk kan doorslaggevend zijn in de afweging: negeren of interesse wekken.

Nieuweweg 109

3765 GC Soest