Altijd beschikbaar, zeer accuraat en begaan

Wij hebben NL Investeert ervaren (en nog) als een zeer begaan bedrijf, wat goed op de hoogte is van de mogelijkheden. Met Sandra Schrauwen als begeleider is het gelukt financiering te krijgen, wat niemand daarvoor was gelukt. Het samen opstellen van een plan, het eraan houden en meedenken in afwijkende situaties zijn enkele van de kenmerken. Het buiten de box denken als bedrijf en geloven in ons als klant hebben wij als zeer positief ervaren. Ik zou iedereen in mijn omgeving zeker aanraden aan te kloppen bij NL Investeert als dat nodig is.

• Betrouwbaar
  • Oplossingsgericht
  • Betrokken

Stationsweg 183 C

3771VG Barneveld

085 401 87 05

Over NLInvesteert

Ondernemers, investeerders en financiers komen samen bij NLInvesteert. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren wij verschillende kapitaalsoorten tot de best passende financieringsoplossingen voor ondernemers. Aan investeerders biedt NLInvesteert de gelegenheid te investeren in Nederlandse bedrijven tegen een gezond rendement en een verantwoord risico. Contact 085 4018 705 [email protected]