goede service, goed behandeld

We zijn heel tevreden over de plaatsing en over hoe de dakkapel er uit ziet. Over de betrouwbaarheid ervan en de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen. Nazorg: wat bedoelt u. Misschien dat we nog een hor krijgen. Die komt vast wel. Vriendelijke groeten, dhr. J.J.F. Teulings

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Kwaliteit en nazorg weet ik nog niet omdat de kozijnen er net in zitten.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Alleen misschien de prijs, maar je krijgt er wel voor.

goede service, goed behandeld

Onze ervaring met de firma Knipping bedraagt al meer dan 10 jaar en heeft altijd tot grote tevredenheid geleid.Qua personeel als wel producten.

goede service, goed behandeld

Er is geleverd conform de opdracht, zeer tevreden over de uitvoerders en kwaliteit van geleverde.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Late levering door omstandigheden. Ingeschatte oplevermaand bij tekenen contract was december 2011, is februari 2012 geworden.

goede service, goed behandeld

de mate van vakkundigheid, werkvoorbereiding ,inmeten, vakkennis van de mensen die het werk hebben geklaard hebben we als zeer positief ervaren.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring al bij de aankomst van het dakkapel (af fabriek ) bespeurde ik zowel aan de buitenzijde op het poedercoatwerk en aan de binnenzijde in de randjes van het kozijn allemaal roestige boorkrulletjes dit vind ik erg slordig en ook nog eens slecht voor de konservering. kan beter nagelopen worden ,na werkzaamheden in fabriek schoonblazen met lucht. ook is het misschien aan te raden om het geheel na plaatsing licht te reinigen ,te ontdoen van vuiligheid zoals slijpsel van pannenstof e.d. iets wat nieuw is laat je niet vuil achter dit zien wij als een stukje nazorg.

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie gedetailleerde dakkapel. Direct geluiddichte ervaring na plaatsing. Veel complimenten van dorpsbewoners.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Klein minpuntje. Na plaatsing de goot vuil achtergelaten,waarin nog restanten hout e.d. lagen.

goede service, goed behandeld

Uit de rapportcijfers, kunt u onze positieve ervaring lezen.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring 3x een berekeningsfout. Maar is gezamelijk goed opgelost. Dus is weer positief geworden.

perfect, zeker aan te bevelen

klantvriendelijk geholpen door diverse mensen. monteurs leveren goed werk, petje af.

goede service, goed behandeld

The personel on the telephone were extremely polite and helpful . A credit to the company.

• Hoe kent u ons bedrijf? Anders
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? nee
  • Omschrijf uw negatieve ervaring The men who fitted the door made no attempt to cover up any furniture or open areas knowing there would be a large amount of dirt and dust. After they had fitted the door, they left the apartment in a mess, making no attempt to vacuum the dirt and the dust they created or clean any area that they made dusty. When a company comes into a customers home, they should leave that home spotless, with no trace of them ever being there. After the workmen had been, I spent three hours cleaning the mess that they made. Because of this, we will not be using your company again and we will not be recommending it.

goede service, goed behandeld

ervaren dat er deskundig personeel de dakkapel geplaatst hebben ging vlot en geen problemen

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring toch wel ervaren dat de beloofde levertijd bij verkoop niet nagekomen kon worden. En op het moment dat er geplaatst zou worden het door overmacht (ziekmelding) ook niet door kon gaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede kwaliteit producten,professioneel geleverd en geinstalleerd. goede nazorg.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Communicatie naar de klant toe kan beter, in ons geval zogezegd door ziekte/leveranciersproblemen is de levering later geweest dan normaal, dit is op een erg slechte wijze naar ons toe gecommuniceerd

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Zowel het offerte gesprek met dhr Wiering, als de plaatsing van de pui zijn goed bevallen.

• Hoe kent u ons bedrijf? Via advertenties
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Geen.

goede service, goed behandeld

Personeel werkte over het algemeen -op minpuntje na- zorgvuldig en maakte er geen puinhoop van. Er werd een goede uitleg gegeven over de werking geleverde deur en ramen. Ze kwamen ruim op tijd.

• Hoe kent u ons bedrijf? Via de website/internet/Google
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Maandag middag 19 decemberrond 13.30u werd gebeld dat er definitief dinsdag ochtend 7u begonnen werd. Had wat ruimer van te voren gekund zodat wij ons wat rustiger op alles hadden kunnen voorbereiden. Eén klein minpuntje, achteraf constateerden we dat er een ruime hoeveelheid nietjes en spijkertjes en een paar schroefjes op de dakbedeking (dakleer) waren achtergebleven. Die zouden schaden kunnen veroorzaken als ik deze niet had ontdekt en opgeruimd.

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg content met onze nieuwe dakkapel. Deze zorgt voor meer ruimte en licht in de kamer. Ook de nieuwe kozijnen bevallen prima. De verkoper heeft ons goed geadviseerd. De dakkapel en het kozijn passen goed bij elkaar en de verdeling van de kiepramen is perfect. Vakkundig en vakbekwaam!

goede service, goed behandeld

Wij zijn super blij met de dakkapellen! Het personeel was erg vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt en achtergelaten!

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Wij vonden het alleen jammer dat wij best lang hebben moeten wachten en dit is nooit eerder aan ons verteld. Tip voor de volgende wees iets duidelijker over het termijn van de plaatsing. Wij wisten pas een paar dagen van te voren wanneer de plaatsing was. Dit is voor de verdere verbouwing best lastig.

goede service, goed behandeld

alles in goede staat afgerond. Personeel zeer bekwaam

goede service, goed behandeld

gedegen te werk gaan met een zorg voor goede afwerking.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring jammer dat de achterdeur niet voldoende is getest op goed sluiten met een dranger erop. Verder moest ik wat teveel bellen om een planningsdatum te krijgen, maar alles is prima verder geregeld en geplaatst. Met vriendelijke groet, Arjen de Vries

• Hoe kent u ons bedrijf? Via advertenties

goede service, goed behandeld

veel positieve punten - materiaal is zeer degelijk; hang en sluitwerk subliem; perfecte afwerking - vakkundig technisch personeel - deskundige backup vanuit Zwaagdijk - zeer deskundige verkoper; de heer Wit

goede service, goed behandeld

Aflevering netjes, "schoon" gewerkt door de monteurs

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Kreeg in de indruk dat de monteurs erg gehaast waren, leek alsof alles in recordtijd af moest.

Zwaagdijk 304

1682NS Zwaagdijk-Oost