We zijn heel tevreden over de plaatsing en over hoe de dakkapel er uit ziet. Over de betrouwbaarheid ervan en de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen. Nazorg: wat bedoelt u. Misschien dat we nog een hor krijgen. Die komt vast wel. Vriendelijke groeten, dhr. J.J.F. Teulings
Kwaliteit en nazorg weet ik nog niet omdat de kozijnen er net in zitten.
Onze ervaring met de firma Knipping bedraagt al meer dan 10 jaar en heeft altijd tot grote tevredenheid geleid.Qua personeel als wel producten.
Er is geleverd conform de opdracht, zeer tevreden over de uitvoerders en kwaliteit van geleverde.
de mate van vakkundigheid, werkvoorbereiding ,inmeten, vakkennis van de mensen die het werk hebben geklaard hebben we als zeer positief ervaren.
Mooie gedetailleerde dakkapel. Direct geluiddichte ervaring na plaatsing. Veel complimenten van dorpsbewoners.
Uit de rapportcijfers, kunt u onze positieve ervaring lezen.
klantvriendelijk geholpen door diverse mensen. monteurs leveren goed werk, petje af.
The personel on the telephone were extremely polite and helpful . A credit to the company.
ervaren dat er deskundig personeel de dakkapel geplaatst hebben ging vlot en geen problemen
Goede kwaliteit producten,professioneel geleverd en geinstalleerd. goede nazorg.
Zowel het offerte gesprek met dhr Wiering, als de plaatsing van de pui zijn goed bevallen.
Personeel werkte over het algemeen -op minpuntje na- zorgvuldig en maakte er geen puinhoop van. Er werd een goede uitleg gegeven over de werking geleverde deur en ramen. Ze kwamen ruim op tijd.
Wij zijn erg content met onze nieuwe dakkapel. Deze zorgt voor meer ruimte en licht in de kamer. Ook de nieuwe kozijnen bevallen prima. De verkoper heeft ons goed geadviseerd. De dakkapel en het kozijn passen goed bij elkaar en de verdeling van de kiepramen is perfect. Vakkundig en vakbekwaam!
Wij zijn super blij met de dakkapellen! Het personeel was erg vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt en achtergelaten!
alles in goede staat afgerond. Personeel zeer bekwaam
gedegen te werk gaan met een zorg voor goede afwerking.
veel positieve punten - materiaal is zeer degelijk; hang en sluitwerk subliem; perfecte afwerking - vakkundig technisch personeel - deskundige backup vanuit Zwaagdijk - zeer deskundige verkoper; de heer Wit
Aflevering netjes, "schoon" gewerkt door de monteurs