goede service, goed behandeld

Kwalitatief hoog product. Deskundig personeel dat meedenkt. Afspraken worden nagekomen

goede service, goed behandeld

geleverde materialen zien er perfect uit. personeel werkt heel netjes en ruimt rommel keurig op.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Helaas een ongelukje gebeurd met verwijderen "oude" kozijn met gevolg schade aan het stukwerk . Dit is niet naar tevredenheid opgelost en dus klacht ingedient bij de firma Knipping. Beter overleg vooraf had dit euvel kunnen voorkomen.

voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijk dat er sprake is van vakmanschap, klantvriendelijkheid positief, service prima

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten De installatie is nog niet volledig afgerond. Er was een wens voor plaatsingsvoorwaarde van ons niet opgenomen in de opdracht. Daardoor moet het hersteld worden. Nog een punt van feedback, duidelijker inzichtelijk maken voor de klant, die geen inzicht heeft in het resultaat, hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Tevens, ik neem aan als onwetende klant dat, wanneer ik het strakke profiel bestel, dit niet alleen strak is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Dat is nu niet het geval. M.i. Had dat beter gecommuniceerd moeten worden naar ons, zodat wij daarin vooraf een keuze hadden kunnen maken.

goede service, goed behandeld

Contact met de medewerkers is uitstekend . Wordt snel geholpen. Het uitvoerend personeel plaats alles nauwkeurig.

• Verbeterpunten Reeds besproken met Sascha

goede service, goed behandeld

Snel, vakkundig en prijs kwaliteit is ok.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Denk aan alle accessoires direct bij verkoop zoals horren.

goede service, goed behandeld

Netjes aanwezig op afgesproken tijdstip. Werk mensen beleefd, netjes de ruimte achtergelaten waar ze werkte.

goede service, goed behandeld

nette mensen, geven overal antwoord op tijdens installatie. laten de boel netjes achter

goede service, goed behandeld

Netjes gewerkt, houden goed contact voor de aflevering goede informatie en bereid extra info te geven

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten betalen via automatische incasso is lastig omdat je dan geen vrijheid geeft. Nu moet je maar afwachten wanneer het geld er af gaat. Overmaken op moment van leveren kan veel eenvoudiger direct bij de deur.

goede service, goed behandeld

goede kwaliteit en goed overleg/advies

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten afwerking op details in het dakkapel

voldoende, een redelijke ervaring

Het eindresultaat van het schuifpui is prachtig. Het loopt als een trein en de afwerking is perfect. Zeer fraai geworden.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Door wat miscommunicatie met monteurs begrijp ik dat hor wel verwijderd kan worden en ben ik achteraf zeer tevreden betreffende Knipping en zal ik ze zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

alle gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen; installatie is door een uiterst vakkundige montageploeg uitgevoerd!

voldoende, een redelijke ervaring

Resultaat is prima en ziet er goed uit, zowel afwerking binnen als buiten

• Snelheid/levertijd
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? nee
  • Verbeterpunten Monteurs zijn slordig.met opruimen van cementresten geweest, ik heb halve zaterdag nodig gehad om terrastegels weer te fatsoeneren (mbv hogedrukuit), bovendien lag m'n grasveld bezaaid met sigaretten peuken, wat wij niet kunnen waarderen . Het vliegen-hor is nu aan de buitenzijde geplaatst en kan volgens de monteurs NIET in de winternaanden verwijderd worden,terwijl dit tijdens ons showroom bezoek wel zo voorgelicht is. Nu ben ik bang dat dit hor snel zal verweren doordat het altijd buiten in weer en wind hangt. Dit is beslist anders dan ons voorgelegd is door zowel Hans als Diane. Ik heb hier een vervelende nasmaak mbt Knipping aan overgehouden en zal daardoor bedrijf niet verder aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Al mijn contacten verliepen goed en zinnig. Goede en duidelijke info gekregen en attent. Ook de drie installateurs werkten netjes en snel.

goede service, goed behandeld

Een goed gesprek in de demonstratiewagen op de braderie in Krommenie, gevolgd door een offertegesprek thuis

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Het volledige detailopgave van de offerte van de dakkapel op papier, zodat ik alles nog eens na kan lezen

voldoende, een redelijke ervaring

Het uiteindelijke resultaat en kwaliteit van dakkapel is top, monteurs waren ook erg professioneel en behulpzaam.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Opvolging en het gehele traject van aankoop tot de daadwerkelijke plaatsing was verre van soepel, ook de communicatie liet te wensen over. Hier zijn we dus niet te spreken over.

goede service, goed behandeld

Degelijk bedrijf met goede producten

• Verbeterpunten Kijk eens met z'n allen naar prijsniveau

goede service, goed behandeld

de kwaliteit van de kozijnen en deuren is bijzonder goed en de service is ook prima.

• Snelheid/levertijd
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? Maak uw keuze
  • Verbeterpunten ondanks de goede kwaliteit ,vallen de prijzen me toch elke keer weer tegen

goede service, goed behandeld

Na de fijne gesprekken op de markt en het huisbezoek hebben we een goed gevoel overgehouden aan Knipping. Dit werd bevestigd tijdens de werkzaamheden; kwaliteit en duidelijkheid. En op het moment dat er iets misging, was er snel een oplossing met service.

• Verbeterpunten Kan ik even niet bedenken

goede service, goed behandeld

alles is volgens afspraak verlopen wij zijn tevreden over alles groeten W van Vliet

goede service, goed behandeld

Ik koop al bij Knipping sinds de 90er jaren vorige eeuw toen ik nog in Zwanenburg woonde. Inmiddels heb ik is al weer 1 schuifpui, 1 slaapkamer pui met openslaande deuren, pui ter vervanging van garagedeur en achterdeur in mijn huidige woning. Mijn overburen zijn al wezen kijken en keuren

goede service, goed behandeld

Zeer solide produkt, goede service en goede afspraken

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten in de afwerking bij het plaatsen van de kozijnen zijn er wat (kleine) zaken niet goed afgewerkt. Ijzerslijpsel in de goot van het onderste profiel ging al na drie dagen roesten; een kitnaad liet los en een paneelstrip binnenzijde deur sluit niet mooi aan

perfect, zeker aan te bevelen

Het hele proces van afspraak maken om ons informatie te verschaffen over de mogelijkheden, het inmeten en tot slot het daadwerkelijk plaatsten van de kozijnen is geheel naar onze wens verlopen. Altijd vriendelijk te woord gestaan, de uitleg door de werknemers die de kozijnen (keurig) geplaatst hebben was heel fijn. Wij hebben dit hele proces als positief ervaren.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten geen, alles is naar tevredenheid verlopen.

goede service, goed behandeld

prettige omgang met het bedrijf knipping. Vriendelijk en helder geholpen, en hele mooie kozijnen en dakkapellen

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Het verbeterpunt zou ik graag toegepast willen hebben op ons dakkapel. Het dakkapel staat namelijk bijna 2,5 cm uit de haak. Dit is niet acceptabel en zou dit graag hersteld zien. Inmiddels contact gehad met Hans, dus ik hoop dat het goed komt.

goede service, goed behandeld

Het hele traject vanaf advisering tot en met plaatsing van de dakkapel is goed en naar wens verlopen. We zijn er erg blij me en zeer tevreden.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten De monteurs gaan door de draairamen naar buiten en binnen op het dak. Hierdoor is er lichte beschadiging op de buitenkozijnen (krasjes) ontstaan. Dit zou beter voorkomen kunnen worden door misschien bescherming zoals doeken erop te plaatsen.

Zwaagdijk 304

1682NS Zwaagdijk-Oost