perfect, zeker aan te bevelen

Vlot, nauwkeurig, vakkundig werk. Schoon achtergelaten.

goede service, goed behandeld

Heel blij met de vakkundig geplaatste dakkapel. Na plaatsing volgde nog een goede uitleg over de werking van de kozijnen en horren. Het is een dag een bende op zolder, waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders. Maar na afloop is de ruimtewinst super.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Het personeel voorzien van wegwerpoveralls, voor het verwijderen van glaswol is dat toch wel een must.

goede service, goed behandeld

Zeer betrouwbaar bedrijf, van begin (showroom) tot oplevering en ertussen. Goede kwaliteit.

• Verbeterpunten m.i. geen

perfect, zeker aan te bevelen

Wederom een nieuw kozijn gekocht, nu voor de babykamer. Bij het houten kozijn zat een ventilatierooster, wat altijd voor tocht, kou en geluid zorgde. Het nieuwe kozijn met 5-ventilatiestanden, een inzethor & warmtewerend glas is mooier geworden als vooraf gedacht. Ik weet zeker dat onze aanstaande baby er heerlijk zal slapen

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Geen verbeterpunten voor het product. Maar als idee misschien leuk als je op deze site een foto zou kunnen uploaden om te laten zien hoe mooi het geworden is!

perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik bij familie de geplaatste knipping kozijnen had gezien, was ik overtuigd van de kwaliteit. Wat een mooie, luxe uitstraling. Wij zijn erg blij met onze voordeur, hij is prachtig! Binnen 1 dag geplaatst en alles netjes afgewerkt.

goede service, goed behandeld

Dakkapel passend bij de stijl van ons huis binnen enkele uren geplaatst.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Oorspronkelijk lagen de dakpannen rond de kapel scheef, mede omdat het weer niet meezat. Wordt gecorrigeerd.

goede service, goed behandeld

Er zit toch veel vieze strepen op de kozijnen, die moeilijk weg te halen zijn.

goede service, goed behandeld

Waarom Knipping: kwalitatief goede producten, met een uitstekende isolatiewaarde, goede reputatie en innovatief in productontwikkeling. Wij hebben de buitenschil van onze houtendakopbouw gerenoveerd en voorzien van nieuwe isolatie, regelwerk en Keralitpanelen. De gehele woning is daarnaast voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met driedaags warmtewerend beglazing. Alle werkzaamheden zijn goed verlopen. De monteurs verstaan hun vak. De kwaliteit van de geleverde producten is hoog. De begeleiding van Knipping stopt niet na de montage. Het contact en de nazorg is goed geregeld. Ons viel direct op dat de dakopbouw na de werkzaamheden niet meer kraakt en piept. De buitenschil is nu goed opgebouwd en afgewerkt. Het blijft ook merkbaar comfortabel warm in onze woning. We hebben het vaak niet eens in de gaten als het buiten koud is. De kozijnen zijn makkelijk in gebruik en onderhoud (ook belangrijk!).

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Tja de offerte. Daar heb ik als klant heel veel tijd aan moeten besteden om een duidelijk beeld te krijgen van wat het straks gaat worden. Persoonlijk ontvang ik graag een offerte waarbij elk gevelelement apart benoemd wordt met daarbij de kenmerken die daarbij van belang zijn (zoals veiligheidsbeslag, rechtsdraaiend, kleurstelling etc.). Verder lag ik op de website en in de brochure over de mogelijkheid van een warmtescan. Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Dat is toch eigenlijk wel de kroon op het werk. Het zou Knipping sieren als zij dat standaard aanbiedt aan haar klanten. Zij bevestigen daarmee de kwaliteit die zij nastreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend werk. Echte vakmensen. Kozijnen snel geplaatst en prima afgewerkt.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Werking draai/kiep: Youtube filmpje zou welkom zijn.

Prima contact met iedereen

• Verbeterpunten .v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Niks te klagen, ziet er weer top uit ! 3 jaar geleden de dakkappel en dan nu de schuifpui.

goede service, goed behandeld

Snelle levering vakkundige plaatsing en hopelijk goede nazorg omdat er een afwerkstukje ontbreekt maar daar heb ik alle vertrouwen in

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten meer afdekdoeken in de looprichting door de kamer naar de kozijnen

perfect, zeker aan te bevelen

Wij ervaren de wijze van levering en montage als zeer positief. Klein puntje van kritiek is dat er een meetfout met de waterslagen is gemaakt, zodat het werk later moet worden afgemaakt. Het vertrouwen is echter zo groot dat wij terstond het eindfactuurbedrag hebben overgemaakt. Met vriendelijke groeten Nol en Hetty van Bennekom-Stokkermans

goede service, goed behandeld

Erg blij met de enorm mooie dakkapel; ondanks aannemers die een houten dakkapel echt wel meer dan voldoende vonden zijn we erg blij dat we door hebben gezet en nu een erg mooie, duurzame en luxe dakkapel hebben. Toch echt iets anders! Ook erg fijn dat op moment dat wij "verontrustende"informatie van de aannemer kregen Hans Wiering de volgende morgen vroeg ter plaatse was, dat hebben wij enorm gewaardeerd! Hij snapte direct het belang van "even doorpakken, heel erg fijn!

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten We weten dat het lastig is, maar als er al een verbeterpunt te noemen is dan zou dat enkel op het vlak van de levertijd liggen.

goede service, goed behandeld

Prettige communicatie, vakbekwame en beleefde werklui, prachtige dakkapel. Wij zijn er erg blij mee.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Overdracht van gegevens loopt via een paar personen. Eindcontrole door de eerste persoon kan misverstanden voorkomen. Schriftelijke bevestiging via de mail bevat regelmatig spelfouten. Wellicht kunnen een paar voorbeeldstandaardzinnen op het bureau gelegd worden.

Snelle levering goede kwaliteit

• Verbeterpunten Afstellen van 5 standen kiepstand

goede service, goed behandeld

Vriendelijk ,correct en met kennis van zaken elke keer te woord gestaan. Telefonisch altijd terug gebeld. Een pluim voor de jongens die het bij mij geinstalleerd ( dakkapel en 2 ramen op de eerste verdieping) ! Harde Noord-Hollandse werkers!!!!!

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Ik kom erachter dat de markt voor gordijnen plisse en rolgordijnen voor kunstof kozijnen dun gezaaid is. Wellicht is dat zelf of door de markt te verbeteren of te promoten.

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een mooie deur. De buren blijven staan kijken. Aardig personeel. Toppie.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over product en personeel.

• Verbeterpunten geen

goede service, goed behandeld

De gehele achterzijde van de woning in voorzien van kunststof kozijnen. Het product ziet er schitterend en robuust uit. De vakmannen hebben de klus in twee dagen geklaard en ruimden keurig al het bouwafval op. Nu is het nog wachten op de rolhorren en dan kan de zomer voor ons beginnen.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Niet echt verbeterpunten maar 1 achterdeur moet nog na gesteld worden en een beschadiging moet bekeken worden door de servicemonteur. Verder zeer tevreden over het geheel van offerte tot oplevering.

Snel en goed

• Verbeterpunten Alles wzs goed

goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf. Goede service.

goede service, goed behandeld

je wordt aan de telefoon vaak door dezelfde mensen geholpen de servicemonteur is zeer vriendelijk en behulpzaam en is ook elke keer dezelfde persoon inmeten verloopt accuraat en plaatsen verloopt prima en volgens afspraak product is mooi

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten de kwaliteit en vakkennis/ vakbekwaamheid bij andere dealers van knipping (in ons geval platembouw) beter controleren en waarborgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede advisering bij keuze uit verschillende opties. Punctuele follow-up. Professionele en snelle plaatsing. Sublieme afwerking & afvoer verwijderde materialen. Goede communicatie i.v.m. finale afwerking & verfraaiing.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Geen, alles gaat zo als het hoort.

Snelle reactie na klacht

Zwaagdijk 304