perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend werk. Echte vakmensen. Kozijnen snel geplaatst en prima afgewerkt.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Werking draai/kiep: Youtube filmpje zou welkom zijn.

Prima contact met iedereen

• Verbeterpunten .v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Niks te klagen, ziet er weer top uit ! 3 jaar geleden de dakkappel en dan nu de schuifpui.

goede service, goed behandeld

Snelle levering vakkundige plaatsing en hopelijk goede nazorg omdat er een afwerkstukje ontbreekt maar daar heb ik alle vertrouwen in

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten meer afdekdoeken in de looprichting door de kamer naar de kozijnen

perfect, zeker aan te bevelen

Wij ervaren de wijze van levering en montage als zeer positief. Klein puntje van kritiek is dat er een meetfout met de waterslagen is gemaakt, zodat het werk later moet worden afgemaakt. Het vertrouwen is echter zo groot dat wij terstond het eindfactuurbedrag hebben overgemaakt. Met vriendelijke groeten Nol en Hetty van Bennekom-Stokkermans

goede service, goed behandeld

Erg blij met de enorm mooie dakkapel; ondanks aannemers die een houten dakkapel echt wel meer dan voldoende vonden zijn we erg blij dat we door hebben gezet en nu een erg mooie, duurzame en luxe dakkapel hebben. Toch echt iets anders! Ook erg fijn dat op moment dat wij "verontrustende"informatie van de aannemer kregen Hans Wiering de volgende morgen vroeg ter plaatse was, dat hebben wij enorm gewaardeerd! Hij snapte direct het belang van "even doorpakken, heel erg fijn!

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten We weten dat het lastig is, maar als er al een verbeterpunt te noemen is dan zou dat enkel op het vlak van de levertijd liggen.

goede service, goed behandeld

Prettige communicatie, vakbekwame en beleefde werklui, prachtige dakkapel. Wij zijn er erg blij mee.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Overdracht van gegevens loopt via een paar personen. Eindcontrole door de eerste persoon kan misverstanden voorkomen. Schriftelijke bevestiging via de mail bevat regelmatig spelfouten. Wellicht kunnen een paar voorbeeldstandaardzinnen op het bureau gelegd worden.

Snelle levering goede kwaliteit

• Verbeterpunten Afstellen van 5 standen kiepstand

goede service, goed behandeld

Vriendelijk ,correct en met kennis van zaken elke keer te woord gestaan. Telefonisch altijd terug gebeld. Een pluim voor de jongens die het bij mij geinstalleerd ( dakkapel en 2 ramen op de eerste verdieping) ! Harde Noord-Hollandse werkers!!!!!

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Ik kom erachter dat de markt voor gordijnen plisse en rolgordijnen voor kunstof kozijnen dun gezaaid is. Wellicht is dat zelf of door de markt te verbeteren of te promoten.

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een mooie deur. De buren blijven staan kijken. Aardig personeel. Toppie.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over product en personeel.

• Verbeterpunten geen

goede service, goed behandeld

De gehele achterzijde van de woning in voorzien van kunststof kozijnen. Het product ziet er schitterend en robuust uit. De vakmannen hebben de klus in twee dagen geklaard en ruimden keurig al het bouwafval op. Nu is het nog wachten op de rolhorren en dan kan de zomer voor ons beginnen.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Niet echt verbeterpunten maar 1 achterdeur moet nog na gesteld worden en een beschadiging moet bekeken worden door de servicemonteur. Verder zeer tevreden over het geheel van offerte tot oplevering.

Snel en goed

• Verbeterpunten Alles wzs goed

goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf. Goede service.

goede service, goed behandeld

je wordt aan de telefoon vaak door dezelfde mensen geholpen de servicemonteur is zeer vriendelijk en behulpzaam en is ook elke keer dezelfde persoon inmeten verloopt accuraat en plaatsen verloopt prima en volgens afspraak product is mooi

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten de kwaliteit en vakkennis/ vakbekwaamheid bij andere dealers van knipping (in ons geval platembouw) beter controleren en waarborgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede advisering bij keuze uit verschillende opties. Punctuele follow-up. Professionele en snelle plaatsing. Sublieme afwerking & afvoer verwijderde materialen. Goede communicatie i.v.m. finale afwerking & verfraaiing.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Geen, alles gaat zo als het hoort.

Snelle reactie na klacht

goede service, goed behandeld

Ben tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en natuurlijk over de kwaliteit van de kozijnen en ramen. Was bang dat mijn huis 'geen eenheid'meer zou zijn maar die angst is verdwenen.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Bij handleiding uitleg over het 'uit het lood schieten' van een raam en het resetten. Staat op de site bij service maar is toch lastig als je met zo'n raam geconfronteerd wordt. Op papier is dan echt handiger. Nog een puntje van aandacht, natuurlijk het was vreselijk weer bij het installeren maar de stoep is niet geveegd. Voor mijn huis is dat geen ramp maar ik had een 'boze buurman'.

goede service, goed behandeld

Toen (b)leek dat de regels voor dakkapellen was veranderd, werkte de begeleider mee om de mogelijkheden van een bredere dakkapel te onderzoeken. Helaas kon dat niet in mijn gemeente. De dakkapel is prachtig. Het personeel werkte hard.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Het dak ruste op 4 horizontale balken. Daarvan zijn er 2 doorgezaagd. De restanten zijn met 2 dikke schuine balken verbonden. De dakkapel is aan 1 kant op 0,5 meter van de kant geplaatst. Daarmee komt extra gewicht op de overgebleven 2 horizontale balken ca in het midden en met name de onderste balk. De monteurs adviseerden mij om deze te stutten met behulp van een krik in combinatie met het bouwen van een nieuw muurtje onder de schuine balk. Op mijn verzoek hebben ze na plaatsing van de dakkapel een stut onder de onderste balk aangebracht. Naar mijn idee zou een stut onder de onderste balk een vast onderdeel moeten zijn van de nieuwe constructie en liever niet van hout want dat kan splijten door het gewicht. Dit zou ook voor de plaatsing moeten plaatsvinden. Met minder gewicht kun je er voor zorgen dat de onderste balk horizontaal staat voor de plaatsing en daarmee de dakkapel ook horizontaal na de plaatsing. Is er voldoende marge bij de afwatering als de dakkapel niet helemaal horizontaal staat? Ik heb begrepen dat de nieuwe balken van vuren zijn en niet geïmpregneerd. Is impregneren niet verstandig voor de levensduur (tegen schimmel en ongedierte)?

perfect, zeker aan te bevelen

Zie hierboven, allemaal Top!

goede service, goed behandeld

Mijn vraag was om voor de kerst de ramen en pui geplaatst te hebben, met 12 weken levertijd was dit kort tijd maar het is goed gelukt. Van het bezoek aan de showroom en het inmeten thuis (met advies van de mogelijkheden) en het plaatsen is naar tevredenheid verlopen. Het personeel was op de afgesproken tijd aanwezig en waren vriendelijk en harde werkers. De ramen en schuifpui staan zoals ik het mij in de showroom dat voorgesteld.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Het afstellen van de schuif kanteldeur gaf wat problemen en loopt niet goed dicht dit moet nog nagesteld worden. De ramen en pui zijn op maandag geplaatst. Door de drukte in deze laatste week voor de kerst kon ik pas in het weekend alles goed schoonmaken en overdag de ramen bewonderen. Hierbij vond ik bij één raam een kras in het glas en een deukje in de waterdorpel. Bij de schuifpui loopt de deur niet goed dicht en is de naad tussen de deur en met name het rechterraam niet evenwijdig. Als gevolg van de kerstvakantie heb ik over de gestelde problemen nog geen contact kunnen hebben met Knipping. Ik ga er echter van uit de gestelde punten kunnen worden opgelost,

goede service, goed behandeld

Knipping is gewoon een top bedrijf. Enkele malen in het verleden hebben wij dat reeds mogen ondervinden. Ook nu zijn we met de laatste aanpak uiterst tevreden.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Met de bedrijfsauto over pas ingezaaid gras rijden was niet echt handig!

goede service, goed behandeld

door weersomstandigheden moest het plaatsen van de ramen uitgesteld worden, het tel. contact daarover was zonder meer heel goed. Personeel was kundig, rustig en heel vriendelijk. Kortom, aan te bevelen !

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten wat mij betreft geen

goede service, goed behandeld

Door de het plaatsen van de nieuwe kozijnen staat de verwarming lager, m.a.w. goede isolatie, maar ook uitvoering is fraai.

Zwaagdijk 304

1682NS Zwaagdijk-Oost